Mamici norocoase de sept-oct 2008 (69)
Raspunsuri - Pagina 14
CD27 spune:
Nerantula stai linistita, nici eu nu am luat nimic nimicutz pentru bebe, asta in primul rand din cauza mamei cu superstitiile ei. Dar cred ca incep sa o aduc pe drumul cel bun, a vazut si ea pe la tv cum erau unii bebei dezgoliti, doar in pampers si cred ca a inceput sa-si dea seama ca ii tin dezbracati daca nu vii pregatit
si a acceptat sa-i cumparam una alta, dar mai tarziu, zice ea ![]()
despre kg ce sa va mai povestesc decat ca tocmai am mancat o felie de paine cu unt si gem
, a...si am mai mancat o cioco cu lapte...se pune daca am mancat-o asa pe parcursul zilei si nu toata o data?!![]()
_giulianna_ spune:
Am schimbat si semnatura, ca de obicei ramasesem in urma.
Fetele vreau si eu ID-ul si parola de la contul comun pls.
Si sa ma treceti in listuta (am mai zis dar nu m-ati bagat in seama
) Maternitatea Giulesti - Dr. Vlad Nicolae
27+ cu
Eduard
bitza2008 spune:
Am revenit fetili!!
Clau
, am zis eu ca pricep greu!Deci saptamana viitoare intru in luna a saptea!Suna mai bine, ca ma panicasem. Portofelul l-a gasit tipa de la magazinul din cladirea in care avem biroul si mi l-a dat, singura pb ar fi ca a stat cumva pe ceva magnetic si s-ar putea sa nu mai functioneze cardurile. Nu e asa mare pb decat cu Visa BCR, ca de aici nu pot face nimic, dar sper sa nu ajung la banii aia!
nushu, CD27,
.
CD si babytza casa de piatra!!
July, felicitari!De ce nu modifici la semnatura??Pune 28+
27+
LUCAS
AMR 13 saptamani!!!
clau_geo spune:
Eu va las burtici si ne auzim maine dimineata inainte sa plec la intalnirea cu July, Musette si Felic.
si sa aveti o seara frumoasa.
25+ Mami fericita de
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
bitza2008 spune:
giuli, felicitari!
clau, o seara placuta si asteptam poze maine!!!
27+
LUCAS
AMR 13 saptamani!!!
nushulica spune:
fetelor multumesc frumos
m-am lamurit si eu sper sa se lamureasca si contabilele
clau
saru'mana ca mi-ai explicat exact si modalitatea de calcul ca sa stiu si eu cum sa verific...
si nu te mai stresa si tu cu kg ca si eu am acush 8 luate
si suntem mai mici ca voi(ca si varsta)![]()
july nush ce sa zic, la masina mea zice direct lapte sau apa
dar cred ca daca cantaresti exact sa nu gresesti cantitatea nu are ce sa fie rau ca doar tot aia e pana la urma , nu??
si felicitari pentru trim 3!!!!
olala ce mari sunteti!!!
in legatura cu apa...eu stau f prost aici, n-am baut niciodata multa si nici acum nu pot oricat m-as chinui, cred ca beau cam 1l pe zi sa zic
mai mult nu pot si se simte asta din plin la
am vazut intr-o seara la oprah pe euforia era invitat dr.oz(daca urmariti emisiunea stiti despre cine vb) si zicea ca e cea mai mare prostie asta cu min 2 l de apa pe zi, a zis ca 2 l de lichide in care trebuie sa includem si farfuria de supa pe care o mananci si fructele(ca doar contin cam 70-80% apa) si tot...deci eu ma bazez pe teoria lui![]()
cd si babytza casa de piatra sa aveti fetelor si multa fericire alaturi de soti si bebicii care vin!!!
astazi am papat ca o scrofita
acum cand a venit sotul acasa pe langa bunatatile pe care le-am facut eu mi-a trimis si mama cozonac ca maine e Inaltarea(noroc cu ea ca eu habar n-aveam) si am bagat 3 felii asa fara sa suflu
aah si maine parca vad ca intru si ma plang ca am mai pus juma de kil
20+
DAVID
anca81 spune:
CD27 si Babytza 
va doresc casa de piatra si o casnicie fericita si plina de bucurii
!
Iepurica,
iti multumesc mult pentru aprecieri, esti foarte draguta ![]()
Ratonelu,
cu dedicatie pentru sotul tau! Cand sughite bebe simti niste lovituri usoare si ritmice in burtica, la intervale scurte de timp, ca si cand ar bate o inimioara.
July, Giulianna, felicitari pentru noul debut! Mai e putin!!!
Nerantula, nici eu n-am luat absolut nimic pentru Carla. Doar un singur "articol" de bebe am in casa, o lingurita termica primita cadou in revista Mami
. Aaaa, ba mai am si carucior si scoica pentru masina, de la nepoata-mea, dar inca nu le-am adus acasa. Astept sa mai treaca putin, poate ma simt mai bine si voi putea sa colind orasul in cautare de lucrusoare. Iar pentru hainute, astept reducerile din Iunie de pe Laredoute.
O burtica mititica
26+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
nushulica spune:
ca tot vorbiti de cumparaturi bebe eu nu ma pot lauda decat cu hainute si o paturica si o pereche de adidasi
....aaa uitam i-am luat si o jucarie cand am aflat ca e baietel
si a mai luat sor-mea(cred ca se plictisea intr-o zi
) o sticlutza de lapte de aia mica o suzeta(parca) si o pompita de aia pt nas "batista bebelushului" toate parca sunt de la primii pasi
dar azi noapte m-am visat la o farmacie cu listutza in mana(copiata de pe la voi
) si tot ceream la tanti aia si pompa de san si sterilizator de bibe si ser fiziologic si mamaaaa imi ceruse vreo 5mil
asa ca m-am hotarat sa incep sa cumpar macar astea mai scumpe ca sa nu pic atunci jos(sau sa-mi provoc nasterea
)
fetelor legat de drepturile gravidutelor , mai ales cele banesti
mai aruncati si voi un oki aici:
http://forum.desprecopii.com//forum/topic.asp?TOPIC_ID=119036&whichpage=5
eu de ex n-am stiut de asta cu salariul ala mediu pe unitate ca nu se impoziteaza ca este considerat ajutor, si nici de faptu ca 6 sapt angajatorul tb sa plateasca dif dintre 85%-100%, voi stiati??
20+
DAVID
iepurila spune:
Nici eu nu am luat inca nimic pt bebe. Bine inca sunt mica in varsta sarcinii. Dar stiu si eu de acele superstitii si ceva ma trage inapoi. Intru in toate mag de bebe pe care le intalnesc in pelegrinarile mele. Casc gura si nu pot sa cumpar.
Sunt dusa cu capul?
Nu cred ca voi rezista pana la final. Cu siguranta voi da iama in cumparaturi. Dar incerc sa ma mai abtin un pic. Si cred ca astept si eu sa experimentez reducerile de laredoute.
Am primit in schimb un sac de hainute de la nasa mea.
Eu, iepurica
19+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
JulyMorning spune:
Nerantula, te inteleg perfect ... si eu am cam aceleasi sentimente. Am si eu o suzeta primita cadou la baby expo. Acum cateva zile am comandat cateva body-uri de pe site-ul laredoute, dar mai mult din inertie. In magazine nu am intrat pana acum de nici o culoare. In schimb vanez pe strada mamicile cu carucioare, le studiez de la distanta
Sper sa nu ma creada vreo hartuitoare. Noi nici macar camera goala n-avem, trebe sa renovam. Dar vineri acum mi-am facut curaj, il iau p-al meu de o aripa si merg la chicco sa ma uit la carucioare. Singura nu pot merge, mi s-ar parea ca un verdict, definitiv si irevocabil, iar eu sunt plina de emotii si nesiguranta ...
Si nu e vorba de prejudecati sau superstitii, nu am deloc d-astea.
Multumim de felicitari, fetelor!
Nushu, sarumana de lamurire!
Bitza, pai 27+ mi s-a parut mie mai corect... in sensul ca 27 implinite la care se adauga... eh, noi sa fim sanatosi, ca o fi 27 sau 28, nu cred ca mai conteaza prea mult.
_
Our future determines our past
Fasolica
de S27+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S