Mamici norocoase de sept-oct 2008 (69)
Raspunsuri - Pagina 12
Nerantula spune:
Ratonelu, sa-ti traiasca jumatatea si sa va bucurati impreuna pana la adanci batraneti de tot ce realizati frumos impreuna: copii, case, amintiri .. sa fie din plin!

Despre talie, eu am renuntat sa o mai caut, dar ma amagesc spunandu-mi ca trebuie sa fiu vanjoasa ca sa-l tin pe baiatul tatii care tare cred ca se va apropia de 4kg la nastere, dupa cum evolueaza! 
CD27, abia asteptam
... iar cu urarile ma abtin pana in ziua evenimentului 
23+ 
Haiduc iubit
alexa si mami spune:
ratonelu, LMA sotului!
sa fiti sanatosi si sa va iubiti pin' la adici batrineti!
CD, te urez mai aproape de eveniment, dar de poze o sa-ti zic pe fiecare zi
. sa aduci muuulte poze.
alexa si
mami
babytza spune:
Noi am sfatuiti sa facem si la biserica o slujba mica pentru verighete ca sa le putem purta. Voi la fel ? Am inteles ca tine cam 20 min si e un fel de logodna, o ceremonie care o precede pe cea mare din ziua nuntii. Altfel ne zicea preotul ca nu e bine sa ne punem verighetele...
Valentina
21 +
Asa creste gandacelul nostru
Piersicutza spune:
Felicitari CD si CASA DE PIATRA!!!
Sa fie intr-un ceas bun, sa va iubiti pe vecie si sa formati o familie minunata!
Iar pozele sa iasa frumoase de tot.
Am auzit de la nasa mea ca la nunta ei s-a imbatat fotograful
si toate pozele au iesit strambe.
Asa ca aveti grija, nu dati de baut fotografului 
21+
Piersicutza
AlexaM spune:
bebytza stiu eu un fotograf excelent... activeaza-ti PM ca sa iti pot trimite datele lui. sau da-mi un PM cu o adresa de mail.
Nu stiu insa daca e liber.
Alexa
27+ 
Matei
CD27 spune:
Da babytza ai dreptate cu verighetele asa am auzit si noi, dar nu am ajuns inca la biserica, o sa incercam dupa cununie sa mergem la o manastire undeva sa le sfintim si poate ne face si noua o slujba. Pana atunci o sa le purtam numai in ziua cununiei si am inteles ca trebuie purtate pe mana dreapta pana la nunta...
andreutac spune:
Hello burtici!
Azi v-am citit asa pe apucate, insa abia acum am ocazia sa intervin si eu... Acum la sfarsit de program.
Am vazut ca tot ati discutat despre concediu prenatal, postanatal si mi-am adus aminte ca am si eu o nelamurire pe care am postat-o la capitolul legislativ, caci e ceva mai complicat. Sper sa gasesc si solutia cu ajutorul forumistilor.
CD, casa de piatra si petrecere frumoasa sambata! Cred ca vor fi o gramada de evenimente sambata asta. numai eu stiu de 1 cununie + cea a ta si un botez. Deh, a venit sezonul petrecerilor!!
Alinushca, felicitari pt. bebelus, sa creasca mare si sanatos!
Clau, Nerantula si eu am o problema cu consumul de apa. Inainte de sarcina ma chinuiam sa ajung la 1l/zi, iar imediat ce am ramas simteam nevoia sa beau muuullta apa (cred ca depaseam 2l/zi, ceea ce pt mine era ceva). Acum din pacate nu mai simt aceeasi pofta de apa, poate odata cu venirea caldurii.
Talie nici eu nu prea am, cele 3 kg in plus s-au depus fain frumos pe burtica si solduri. Asta e...macar sunt doar 3.
Andreea
22+ 
Vineee bebelusa!!!
clau_geo spune:
Cand va aud ca ati luat doar 3-5 kg ma uimiti, nu inteleg cum ati reusit ca eu fara sa mananc mult sau aiurea, fara dulciuri in exces si tot am pus 10 -11 kg. Acum e posibil la mine sa fie din cauza statului la pat si lipsa miscarii dar totusi parca sa pui mai mult decat dublu fata de unele dintre voi mi se pare tare aiurea
macar sa fie bebelina sanatoasa si sa se dezvolte normal ca dupa alaptat sper sa dau jos tot ce am pus in plus.
24+ Mami fericita de
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
babytza spune:
Din cate stiu eu am PM activat. DAca nu e poti sa imi trimiti pe roxanatache@yahoo.com
Multumesc mult !
Valentina
21 +
Asa creste gandacelul nostru
JulyMorning spune:
ratonelu, sa-ti traiasca sotul, sa fiti fericiti :)
babytza, nu e cam tarziu nunta pe 1 august? sper sa nu te apuce nasterea pana atunci.. hihihi
CD, casa de piatra, sa aveti o zi senina si cum vi-o doriti voi :)
Eu am zile cand beau apa, zile cand nu prea beau... nici inainte nu eram mare bautoare, ma fortez. Tin si eu sticla de apa pe birou si tot incerc sa bag in mine. Fructe pap si eu, dar pepene rosu inca nu ma ating de el, nu prea imi place la gust, astept sa iasa aia bunii.
_
Our future determines our past
Fasolica
de S27+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S