Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (178)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

mamaana, zi-ne despre fete,. cum e la gradi???

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

acum sunt mai bine, au inceput sa manance bine, dar tot plang dimineata cand le lasam, si cand ies afara ca e chiar in curtea vecina si recunosc gradina noastra si casa si drive-way-ul...
dar au inceput sa manance singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

quote:

noi facem azi vaccinul de 18 luni...donia, mamaana, voi?

da, da si noi, maine avem programare asa ca o sa muncesc de acasa, sper sa nu uit laptopul la munca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

mamaana, deci gradinita e ...la vecini???...super!

azi noapte, desi i-am dat antitermic la culcare...a facut niste frisoane, de se zguduia casa....abia puteam sa o tin in brate...sa spun drept m-am cam speriat, febra nu avea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

caut o trotineta, cea mai ieftina posibil. am gasit la 80 ron. cunoasteti ceva mai jos de atat?

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici, apar si eu pe timp de seara
kiki superba....ca intotdeauna. garga...cum cine? :)))))
dandusa m-ai bagat in sperieti. si lui dani ii miroase gurita, tot asa, se spala singurel ca pe noi nu ne lasa. am spus ca e din cauza stomacelului, ce mananca si chestii de astea, dar acum imi fac griji. sper sa nu uit sa intreb pediatra.
reclama se deschide doar daca dati cu mouse-ul peste ea. cel putin la mine asa e si nu prea ma streseaza. dar sunteti simpatice toate, cum va enervati, de parca am putea schimba ceva :))))
cateva poze noi cu dani aici: http://community.webshots.com/album/563692917VPQRNg

va pup, fug si eu la nani
s usor

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

adeju, deci tu ai intrebat si pediatra si stomatologul despre asta: "Si cum medicina tot evolueaza vad ca au venit cu modificari despre administrarea Zymafluorului astfel:se administreaza incepind de la 6 luni si pina la 3ani se da 0.25mg/zi, intre 3-6 ani,0.50mg/zi si dupa 6 ani pina la 16 ani 1mg/zi. Se intrerupe administrarea intre 15-24 luni la baieti si 21-30 luni la fete.Toate astea sunt valabile pentru tara noastra.Se intrerupe in aceasta perioada, pentru ca atunci se formeaza incisivii centrali, si sa nu existe pericolul de fluoroza. Sper sa va fie de folos si multa bafta!!!"
intreb si io maine stomatologul... mi se pare greu de crezut ca au descoperit acum asta... si ce incisivi centrali se formeaza la varsta asta? banuiesc ca e vorba de aia definitivi... chiar la asa diferenta se formeaza la fete si la baieti???? si nu se precizeaza sursa, pe prospect nu scrie (desi acum am cumparat cutia de zymafluor), as vrea sa citesc undeva chestia asta (dintr-o sursa f credibila), nu numai pe forum, fara suparare, asa ca dc stie cineva sursa, pliz dati un link!
adeju, vezi ca cauza mirosului guritzei ar putea fi lamblii, giardia & company.... poate un copro ar fi edificator.... oanei inca ii miroase gura a bebe (poate si din cauza ca inca mananca ca un bebe? )... si de aia nici nu se spala pe dinti decat seara si numai cum vrea ea, fara asistenta :), si nu in fiecare seara (de ex cand ii ies dintii nici sa nu vada periuta de dinti, ca s-a lovit de cateva ori in locul dureros) si fara pasta de dijnti de nici un fel... deci nu pot spune ca beneficiaza de un periaj temeinic ca la carte ... si pasta de dinti nici nu ma gandesc sa-i pun inainte de 2 ani sau chiar mai incolo, si cand o sa-i dau, o sa fie sigur din aia fara fluor.... poate dupa ce ies acum si dintii care o chinuie, o sa mai insistam cu periajul... dar numai cand vrea ea, ca nu vreau sa ajunga subiesct tabu si sa nu-i placa sa se spele pe dinti :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Dragi mamici,

Ma speriati, suntem singurii care nu vrem sa ne spalam pe dinti cred. Eu i-am oferit exemplul meu, ia periuta, o misca in dreptul guritei, insa cu gurita strans inchisa, nu vrea sa o puna pe dinti si pace. Eu chiar ma gandeam sa o momesc cu pasta de dinti, dar vad ca Dia zice ca ea nu pune. De ce? E din cauza ca ei nu stiu sa scuipe? Nici eu nu am pus pana acum, dar fara sa am vreun motiv clar conturat, eu ma gandeam sa o obisnuiesc cu ideea periatului si atat.

Iulia_Stefy ai o bomobonica mica si frumoasa. Sper sa streaca repede gatul. E atat de dulce cum doarme pe marginea patului. Si Oana doarme cu fundul in sus, asa ii place ei.

Am vazut poze ale Adineizot, o minune mica are si ea!

As fi vrut sa va spun ca eu imi doresc un copil care sa isi traiasca copilaria, sa nu o preocupe problemele globale ale omenirii inainte de vreme. As vrea sa ii placa joaca, sa puna intrebari copilaresti, sa adore povestile, copiii, nu vreau sa stie sa rezolve integrale la 3 ani, copiii exagerat de precoce ma inspaimanta. Tare mult mi-ar placea sa ii transmit pasiunea lecturii, asta dezvolta cu adevarat imaginatia si nu tampeniile de desene din ziua de azi (vorbesc de alea urate).
Spunea cineva ca ei isi traseaza singuri limite. Nu cred ca e adevarat, daca era asa specia umana evolua altfel, parintii se dispensau de copii la o varsta frageda. Si chiar daca ar fi asa, din pacate doar cei care au norocul unui exemplu bun al parintilor o pot face asa cum trebuie, pentru ca isi construiesc universul prin imitatie. Altii, ai caror parinti sunt asa cum vedem la stiri la TV, ce limite sa isi traseze, ce e bun si ce e rau pentru ei?

A, intrasem sa intreb ce e cu vaccinul Varilix, impotriva varicelei. Sunt convinsa ca s-a discutat, pana la urma l-a facut cineva? Noua ne-a recomandat dar nu sunt convinsa. Are cineva argumente pro?

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

quote:

mamaana, deci gradinita e ...la vecini???...super!

azi noapte, desi i-am dat antitermic la culcare...a facut niste frisoane, de se zguduia casa....abia puteam sa o tin in brate...sa spun drept m-am cam speriat, febra nu avea...

reactie la vaccin?...ai sunat la doc sa intrebi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Laura, Dani pare un baietel de 2 ani. Si e frumos rau cu tricoul ala cu guleras. Imi place mult cum le sta baietilor cu rosu. Dar tare rar ne fericesti cu poze...si cu prezenta. Eu iti simt lipsa.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna,

Ne iertati ca nu am mai intrat de 100 de ani? sper ca ne mai cunoasteti...
Noi suntem bine, sanatoase, doar ca...foarte ocupate cu fam si cu restul (serv, etc).
Maya este foarte bine, creste, este frumoasa si foarte vorbareata si ... neatenta (cand merge, ea se uita la cer, in spate, intr-o parte, numa' in fatza nu).
Vorbim orice, pronuntza fosrte corect si intelege tot, suntem extrem de mandri de ea, va puteti imagina.

Incerc sa mai recuperez si eu din urma...

Va pupam mult si pe voi, dar mai ales pe fulguletzi :)

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput