Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (178)
Raspunsuri - Pagina 8
kikineata spune:
Ingeras, bravo dar vrem poze! :))))
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
ruxandra_sb spune:
Ale si mami Adina au fost internate de urgenta aseara; se pare c-a facut o alergo-dermita urata.. nu e inca clar de la ce. Pus pe hidrocortizon, perfuzii, tralala. Acum sunt bine, dupa pranz vin acasa.
Multa, multa sanatate scumpa noastra Ale. Si putere lui mami. Va asteptam inapoi sanatoase si voioase.
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
dandusa spune:
quote:
Originally posted by kikineata
Dandusa, ca tot zici tu ca nu papa Crinuta. Uite ce zic io din experienta. Sunt cateva chestii principale care dau inapetenta, doar am fost in toate cazurile.
1. infectie urinara
2. paraziti intestinali, specific giardia
3. ceva in gat
Stii ce ma gandeam? face pipi des? bea apa?
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
ai dreptate...si eu m-am gandit ca ar treb sa facem niste investigatii gen cele expuse de tine...,dar la fel de bine m-am gandit:"n-ar treb sa avem semne pt asta?" la ea doar pofta de mancare care se manifesta din cand in cand...ar fi un semn...,in rest nika...
face pipi f mult pt ca bea f mult...de cand a descoperit bautul din sticla normala se hidrateaza intr-o nebunie...
Mamica stralucitoare
18+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
dandusa spune:
Crinutei ii miroase gurita dimineata...,ne trezim ne giugilim si n-am putut sa nu remarc...
azi sun pediatra sa vad ce spune...si asa ma apuca niste nervi...
data trecuta aveam o groaza de intrebari sa-i pun,da' cum copilul meu era nervos a trebuit sa iesim val vartej din cabinet si s-au dus pe apa sambetei intrebarile mele...
Mamica stralucitoare
Yagmur spune:
Adina, off.... refacare rapida micutzei.... ce groaza imi este mie de alergii cutanate....va pupam cu drag
Laura, acum ma duc sa ma uit la poze ca imi era dor de voi.. ma bucur ca sint toate bine la voi..
Acum vine piticu' la mine: eu nu i-am dat fluor lui Luca, il spal cu nenedent.... hello??? fac ceva gresit????? Please, sfaturi ca e clar ca piticii dau tarcoale...
Din ciclu ce mai zice Luca si pricep si neuronu' meu obosit: apa, nenea, tanti, tai, si restu' AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
Roxanica, va pupam cu drag.. Doamne, ce frumos le mai zici tu..... eu mai intreb inca o data: cand ne vedem??
Asizoi, unde esti?? Cand ne vedem???
Ktrinelu'... tin pumnii sa se simta bine astazi
Pupici ca iarasi sint pe fuga desi mai aveam de scris.. pup pe toata lumeaYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
Yagmur spune:
Bai nene, sint tare uituca.... acum vreo 2 saptamani m-a "agatat" Roana in parc...l-a recunoscut pe Luca... super fain a fost, din pacate nu am stat mult de vorba (Luca alerga peste tot) dar sper sa ne mai vedem.... Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
dianocica spune:
adina multa sanatate, ne gandim la voi
dianav daca ii dai fluor nu ii mai dai pasta de dinti cu fluor, ci nenedent, de ex (mai sunt si altele, asta se poate si inghiti).
dandusa la giardia (ca io doar de astia stiu) e posibil sa nu fie simptome deloc sau doar cateva. La fel si la infectiile urinare. Ideea e ca un sistem imunitar sanatos poate sa distruga giardia singur in cca o luna. La infectiile urinare nu mai e asa simplu. pe de o parte as face totusi un set de analize sa nu zic ca n-am incercat, pe de alta parte..numai analize n-as mai face, cel putin nu de infectie urinara. Uf, greu tare.
Nici ieri dimineata si nici azi n-a vrut sa iesim. Asa ca..frecam pisoiul in casa. Pana acum s-a jucat cu rolele mele si acum a vrut muzica. Asa ciudat e sa stau in casa dimineata, parca nici nu ma trezesc bine. In fine, dupa somn as vrea sa facem un mall baneasa. Mai avem doritori?
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
dianocica spune:
a, voiam sa mai zic una: spalatul pe dinti e f important, dar nici cu rontait un mar nu-mi e rusine. si asta face minuni. rontait, nu blenduit/taiat bucatele.
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
dandusa spune:
mda...,se pare ca vom intra in hora...facem analizele cat mai repede posibil...nimicim piticii si revenim la realitate...,da doamne sa nu fie nimic in neregula...
daca vreodata va pregatiti de analize...www.synevo.ro/ro/pregatirea.html" target="_blank">aici aveti cateva indicatii pretioase...
Adina,Iulya,
,trimitem muuulte ganduri bune spre voi
Ingeras,
ma bucur ca ai mai dat un semn de viata...
Dianocica,
tocmai de asta imi este teama...dar asta e...facem ce trebuie s afacem...am vb cu Ozana,facem la Cantacuzino analizele urocultura,coprocultura si coproparazitologic...
Mamica stralucitoare
Yagmur spune:
Dandusa, bafta la analize... si eu ma gandeam sa ii repet urocultura lui Luchitza si sa mai fac un copro... dar asa ne chinuim cu recoltarea asta .. in recipient direct nu am incercat....
Eu am un pitic pe creier: sa il duc pe Luca la inot.... am auzit ca ar fi instructori la bazinul olimpic si pentru copii mai mici... dar saraca Olimpia cand a auzit s-a ingrozit..; dar daca gasesc si o conving si pe ea, as incerca.... (trebuie sa intre si ea cu el in bazin si nu stie sa inoate.. dar are 1.20, deci sta in picioare)
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca