Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (178)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Ruxandra, Garga are o manie cu tot ce e de pus pe cap. In casa daca gaseste o caciula, o palariuta, o basma hop si-o pune pe cap si repede la oglinda si rade tare. Are asa un zambet de satisfactie si chiar dc e pusa aiurea isi reia joaca si arata haios.
Dupa ce o imbrac sa plecam afara fuge imediat se uita in oglinda, se pupa si-mi zambeste ca si cum mi-ar multumi. Dc o imbrac in pantaloni se uita mai ciudat la mine dar tot imi zambeste . Apoi simte ca ceva nu e complet fuge si-si pune repede o palariuta si iar la oglinda, abia atunci o intreb ...e frumoasa Sara?...si ea da din cap da-da.
Inclusiv cand spal, scot rufele sa le intind, cum da de-o chestie de pus pe cap ...hop...uda asa si e ff fericita.
Aaaa si-i tot cantam io ca gasisem o batista, batista parfumata se-asdeaza la o fata si i-o asezam, ei acum cum o gaseste hop in cap sau dupa gat si tine umerii in sus sa nu-i cada.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

A-deju arunca lecitina...pe bune sunt vaca, tre sa tot citesc cate-un mesaj ca altfel uit. Ii ziceam si lui tata ca uit mereu una , alta si el f dragut...pai ma tata ia un carnetel si noteaza-ti...m-a lovit.

Acs, palarite din alea safari gasesti cam peste tot...am vazut la Mothercare, Next, Miniblue s-a zis deja, M&S, Cocodrillo. Mie la miniblue hainele mi se par nesimnit de scumpe raport calitate-pret. Hai la papuci mai e cum e.

...stiti, ma duc sa recitesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Donia, Ktrinel, multa sanatate.

aelita, o vreme am zis ca am eu un pitic pe creier, ca are calculatorul meu ceva de nu mai i-a comenzile, dar vad ca nu-s singura. Eu acum ma joc "v-ati ascunselea" cu reclama. Cand vreau s-o inchid, dispare, pe urma apare iar. Eu inteleg ca forumul are nevoie de asta, dar oare nu se poate posta altfel?

danutz, multumesc de incurajari.

dianocica, ai dreptate cu bureteii. la fel patesc si eu cu Stefy. Inregistreaza si repeta cand nu ma astept. Si mi-e asa de dragaaaa...
I-am spus ca sandalutele sunt de la Moni (mama mea) si de cate ori o incalt spune Moni- Moni. Sau o intreb unde e cireasa si scoate limba si imi arata ca s-a dus pe gat. e asa de nostima. Dupa ii explici ceva, tine minte si e musai sa-i spui adevarul, ca data viitoare cand se loveste ea iti repeta povestea pe care i-ai spus-o.

Dia, multumim. Asa sper si eu sa-si revina repede. Acum dupa ce i-a schimbat antibioticul, parca e mai bine. Dar si azi tot asa a adormit. E terminata, dupa ce am sta de la 22 la 1 la urgenta, ca era ful. Abia pe la 2 s-a culcat si la 7 trezirea sa-i iau proba de urina, exudat si sa mergem sa-i faca injectia si examenul ORL de la care a reiesit angina pultacee.
Sper sa fie bine Oana.
Mamicile care a-ti avut de-a face cu angina pultacee imi puteti spune in cat timp au scapat fulguletii vostri de ea?

Ruxandra, dandusa, multumim.

Roxana, ai dreptate. Eu o vad pe Stefy ca e agitata imediat ce incep eu sa ma agit. Eu asa sufar cand o vad ca vomita si ma doare sufletul pentru ea. Si uneori ea chiar plange, cand sunt eu mai indispusa.
Si mie imi place reclama cu lama. Mult de tot. Nu stiu de ce, dar imi place.

dandusa, la Stefy n-am observat, dar la fina mea cand a fost asa, la analize i-au iesit paraziti intestinali. Cel mai bine intreaba pediatrul. Multa sanantate. Poate nu e asa.

poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Frate, cred ca-s singura care n-o spal pe dinti pe Garga...inconstienta, neglijenta sau tampeala, dar e asa ...i se face greata imediat dc nu-e i convine ceva si mi-e si teama s-o spal dupa ce mananca dar...ar tb s-o spal peste 4 ore macar atunci. N-am pasta.
Dandusa n-o spal ca-i miroase gurita asa a laptic cu vanilie, stii melodia iti miroase gura a flori, mai miroase a budincuta asa imi vine s-o pup toata...tre sa-mi revizuiesc atitudinea cu spalatul pe dinti. Gluma-i gluma, s-a intamplat poate sa nu-mi convina cum mirosea dar e mult spus ca-i mirosea gurita. Mie de ex nu-mi place mirosul de conopida si dupa ce papa venea din stomac cred. E posibil cum a zis Diana sa fie de la stomac si nu de la gurita.

Mergi la inceput

Iulia, parca am avut o preimtire cu diagnosticul Stefaniei dar am zis mai bine tac. Prea repede vomita oracat d eputin papa. Hai ca in cateva zile zic io max o sapt va fi bine. Dc poti cat de cat mai putine lactate ca parca nu mai bea din bibe nu? ca parca intretine treaba pe-acolo. Ce v-a dat sa luati?

Mergi la inceput

Fetele, eu tot nu m-am lamurit cu vaccinul de 18 luni. In carnetul de vaccinari al Stefaniei, dupa vaccinarea ROR de la 12-15 luni, urmatoarea e DTP la 30-35 luni. Va rog din suflet sa ma lamuriti. Nu mai gandesc corect. Dar am sa-mi revin. Sa se termine cu nebunia asta cu spital, tratament....

Si ma gandeam acum la discutia despre trebuie si lucrurile facute impotriva vointei lor. De obicei nu sunt de acord sa fac ceva impotriva vointei ei. Ii explic, pina la urma, daca e calma si luata cu binisorul pricepe, dar cand e vorba de injectie.... Acum, puteti sa ma judecati, dar antibioticul chiar trebuie facut desi plange de mama focului si nu vrea, de cand ajungem in apropierea spitalului, nu mai spun cand vede asistenta cu seringa. La final, dupa ce s-a linistit, i-a dat sticluta de Ampiplus si seringa, evident fara ac si a pus seringa in dreptul sticlei cum a facut asistenta si apoi a venit si m-a impuns cu seringa. Mi-a mai facut ea mie asa, prin februarie. Copiii tin minte. Ma doare sufletul cand o vad cum plange, dar acum dupa ce i-a schimbat tratamentul, e mult mai bine. asa pare si asa sper sa fie. Bine ca nu trebuie sa stau cu ea in spital, mereu m-am inteles cu d-na doctor din punctul asta de vedere. Cred ca ar fi mult mai greu si pentru ea. Cand am stat doua seri, mai de mult, n-a dormit, a plans mult....Acasa macar e liniste si suntem toti trei, face ce vrea ea, e altfel. Dupa ce i-a prescris tratamentul, si i-a facut ce era de facut ne-a si trimis acasa.

poze din aprilie-mai
Poze Stefy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

...offf, bre.. si io-l spal zilnic (uneori si de doua ori..si spalat energic, cu periuta electrica..) de la 6 luni, de-am ajuns aproape sa terminam si-al treilea tub de pasta, si tot dijaba, ca dintii tot negri is la baza... si-asa ma ieniervez, ca-i asa o frumusete de motan, si cand iti ranjeste cu dintii aia..
in alta ordine de idei, dandusa, si eu stiu ca gurita mirositoare ii niscai semn de viermalai, acuma vb lu' kiki, depinde si ce-a mancat fata inainte. poti sa-ti pui un semn de intrebare daca ii miroase gurita dimineata, imediat ce s-a trezit, pe stomacelu' gol, ca-n rest cred ca tine totusi si de stomacel, ca nu toti avem aceeasi aciditate :)

bai, acuma pe bune, ce naiba, mi se deschide pagina pampers de o mie si un milion de ori desi nu dau click pe nimic.. pai ce puii mei e asta.. nu exista subiect la tehnice, ceva??? ia sa bag un ochi (si-o vorba de dulce :)) )

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Kiki, ii face Ampiplus injectabil. Si acasa antitermice si Colargol (ca are secretiile din nas de vreo saptamana si mai bine si doar cu aerosoli nu am scapat de ele). Si a ramas s-o mai vada odata maine doamna doctor ca aseara era tare agitata, si obosita si apoi daca ii mai da ceva mai vedem. Pentru inceput doar atat. Si sper sa se termine odata.

poze din aprilie-mai
Poze Stefy

Mergi la inceput

A-deju hai ca mi-ai umblat la lacrimioare cu pasajul ala cu...asa o frumusete de motan. La stomatolog de copii ai ajuns? Ce zice?

Mergi la inceput

Dandusa, ca tot zici tu ca nu papa Crinuta. Uite ce zic io din experienta. Sunt cateva chestii principale care dau inapetenta, doar am fost in toate cazurile.
1. infectie urinara
2. paraziti intestinali, specific giardia
3. ceva in gat

Stii ce ma gandeam? face pipi des? bea apa?

Mergi la inceput