Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (178)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

garga-i minunataaaaa,scumpa si dulce,mancabila si apetisanta,yamyyyyyyyy

Mamica stralucitoare
18+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

tot vreau sa zic cu marea si DA si tot uit..

deci pielea conului arata acu super!!! Daca inainte de plecare era nasol, nasol.. adica se mai scarpina pana sa-si dea sangele.. de ne-a recomandat pediatra un anti-alergic si ne-a dat voie sa folosim si cortizon .. acuma e aproape neteda.

Asta in conditiile in care, de multe ori dupa piscina, nici nu-i faceam dus si-l lasam cu clorul pe el pan a 2a zi. (acolo n-am vrut sa-i facem baie in cada, numai dus.. si urla frate ca disperatu; asa ca-i faceam dus numai o data pe zi. De abia in ultimele zile a "tacut". Incepuse sa-i placa.. zicea dish, dish). Si-l ungeam cu creme emoliente mai rar ca acasa. Umezeala din aer si balaceala au facut minuni.

Lavinia, rectificare. Nu am fost in extra-sezon, ci la inceput de sezon.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Donia, multa sanatate! Sper ca te simti mai bine acum!

Ruxandra (la tine am vazut in poze :) ) si fetele care mai stiu, de unde pot lua palarie / sapca din aceea care are aparatoare pentru gat?

Kikineata, scumpa foc gargarita. Mi-au placut mai ales pozele in care apare putin ciufulita. E tare dulce!

Sanatate tuturor fulguletilor!

Maria mea e in excursie la Curtea de Arges si Vidraru. Cu toate ca nu e prima oara plecata, am emotii! Si cu toate ca simt inima stransa, as fi vrut sa plece si Ioana (dar nu s-au inscris copiii de la ea din grupa). Si ma uitam la Victorila de dimineata si ma gandeam ca mai e putin si totusi mult pana pleaca si el in excursii. Uf! De fapt, voiam sa zic: Imi place ca-i vad crescand, dar mi-as dori sa-i pastrez cumva si asa ca acum :).

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Acs, cat de frumos ai spus-o...ce frumoase la suflet ne face profesia asta de mama...
Palarioare am vazut la Miniblue

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

roxanica eu iti spuneam doar ca sa iti amintesc :). Normal ca si noi cedam, dar pentru noi e mai usor sa ne controlam si sa incercam sa ii intelegem. Stiu ca esti o mamica minunata

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

ruxandra, costume cu protectie uv se gesesc si la h&m pe site, se pot cumpara de acolo. poate mai tarziu apuc si dau linkul
acs, palariute cu protectie pe ceafa gasesti la miniblu. iar in tm la mai multe magazine
roxanica, imi pare tare rau ca e iritat david la funduletz... o sa treaca rpd si o sa fiti bine si zambitori si tu si el. si pe mine oana ma striga mai nou "mamina"
iulia stefi, cum sunteti? mai bine sper
am venit in goana din parc ca s-a trminat bibe de apa si a inceput sa urle ca vrea apa. cum ear deja ora de intors, ne-am intors in goana (noroc ca eram cu masina, nu cu tricicleta). tot drumul a plans si atipat ac vrea apa. am ajuns sus intr-o goana de mai ca era sa-mi dau suflarea pe scari, si a mai baut fix 2 guri de apa, adica vreo 5 ml . si a continuat sa tipe si sa planga, am incercat sa-i fac mancarea dar n-a mers, mi-am dat seama ca o fac inutil. ea saraca plangea de somn. cum naiba a putut a-i fie somn in halul ala la 12, cand azi s-a trezit la 9:30 (adica mai tarziu ca de obicei cand se trez cel tarziu la 9), iar de culcat de pranz de obicei se culca dupa 13:30 sau 14??? nu mai inteleg nimic. azi dupa 2 ore jumate de la trezire i s-a facut un somn de plangea intruna. sper ca e ok, ca mi s-a parut si calduta la un moment dat, am zis ca e numai de la plans... sper sa fie asa... offff... sunt curioasa cat doarme si cum va fi la trezire

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dia1609

iar de culcat de pranz de obicei se culca dupa 13:30 sau 14??? nu mai inteleg nimic.

asa-i la noi de doua zile,doar ca a mea se trezeste la 7,mananca se joaca si adoarme la 11acum o astept cu masa calda sa-i prezint bunatate de mancare facuta de mami ei...
de ce si-a schimbat prg...,ea stie...,eu habar nu am...,peste zi nu mai doarme ...,ar fi chiar culmea...
ps:de ce nu i-ai cumparat apa de la magazin Oanei si veneai si tu ca omul la pas normal?

Mamica stralucitoare

Mergi la inceput

mai sant fulguleti carora le miroase gurita?

Crinuta se spala pe dinti in fiecare dimineata si seara...,nu prea se intampla sa ne abatem de la regula...,de fiecare data se spala singura,asa vrea ea...,am crezut ca-i suficient procedeul facut de manuta ei,dar se pare ca nu-i asa...
citeam la alt subiect de apa de gura eludril,stiti cumva ceva de ea?foloseste careva?este speciala de copii?

Mamica stralucitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

poate fi un semn de paraziti intestinali. fiecare cu ale lui . poate faci un copro de control desi nu va doresc sa intrati in cercul vicios al analizelor :(

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Deea, noi am expus domnisoara la soare de la 7 la 9 dimineata si apoi am fugit acasa iar seara dupa ora 18. Noi la mare anul trecut am adus-o, la recomandarea pediatrei, pentru aerosoli si nu pentru bronz. Dar era neagra ca un tiganus, de acasa, ca e mai bruneta si .... Dar n-am exagerat, ca sotul e mai sensibil decat ea, ca el e mai blond. Are tenul mai deschis si imediat se arde, asa ca testam pe el....

Ktrinel, multumim.

Kiki, multumim. Am ajuns si la doctor, la urgenta.

Roxana, multumesc din suflet de incurajari. Ajuta foarte mult. E greu, dar sper sa treaca, ca e asa de agitata, iar cand se culca, uita sa se mai trezeasca. Ieri a dormit 3,5 ore, asta ca a venit sotul, ca altfel cine stie la cat se trezea. Acum a adormit la fel ca si ieri, tot la schimbat scutecul si tot pe marginea patului.

Aseara am dus-o la urgenta s-o vada si doctorul ei din spital, ca era de garda. A trecut-o pe antibiotic injectabil, e internata .... dar ne-a trimis acasa, ca era full spitalul. Dimineata ne-a trimis la ORL-ist si are angina pultacee si am inteles ca e epidemie, ca nu era singura cu asa ceva. Acum e in vacanta de la cresa si are o energie de mama focului pe care o consuma pe mine. Aseara alerga pe hol prin spital de nu credea nimeni ca are febra aproape 40. Avea multa treaba cu servetelele umede. Cat am stat pe hol la urgenta, cred ca mi-a luat trei randuri de piele, asa m-a mai sters pe fata. Ma tinea de par sa nu ma misc si ma stergea de zor. Si apoi a inceput sa stearga pe jos.
Azi nu mai are febra. Sa vedem diseara. Suntem rupti de oboseala si ea are chef de joaca si alergat. Dar n-are ea nici o vina ca eu nu mai pot, deci trebuie sa ma supun.

poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput