Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (178)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by Donia

mamaana, frumoase sunt papusile... auzi, ma tot gandeam, tu cum le deosebesti? ca eu m-am straduit, dar nimic!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

sa stii ca exact la asta m-am gandit si eu :) si pt ca imaginatia mea e totusi foarte bolnava, stateam io asa si ma gandeam ca exista o mica maruntica sansa sa incurci niste gemeni inca de pe la inceputuri, si sa-i strigi gresit o viata intreaga, si ei de fapt nici sa nu stie ca unu'-i unu, si al'lalt e celalalt (..suna cu atat mai stupid in scris, asa-i? :))) )... dar asta probabil numa' daca esti dus cu pluta ca mine :)) trecand peste gluma, sunt convinsa ca mama de gemeni stie sa-i deosebeasca si cu ochii inchisi (la tata n-as baga mana-n foc :)))) ). si apropo de, exista niste studii faine, cum ca o mama isi recunoaste bebelusul propriu doar dupa miros si la ceva ani buni de cand a trecut vremea bebeluseniei (dupa hainute pastrate ca atare dupa purtat, si date la mirosit dupa vreo 3-4 ani... tare, nu?? )

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

cunosc doua gemene care au avut bratari cu numele lor cat au fost mici; eu oricum nu le deosebesc; faza draguta a fost cand a doua s-a dus la acelasi instructor sa dea examenul de conducere aici si ala s-a uitat lung la ea si ia zis ca ea a dat examenul deja, ce a mai venit o data...
eu o singura data le-am incurcat - nici acum nu-mi dau seama cum am reusit (le culcam in patuturi diferite si stiam dupa patut din ce san sa-i dau sa suga), i-am dat uneia sa suga de doua ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

LA MULTI ANI,roxanica tot binele din lume ti-l doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by a_deju

quote:
Originally posted by Donia

mamaana, frumoase sunt papusile... auzi, ma tot gandeam, tu cum le deosebesti? ca eu m-am straduit, dar nimic!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

sa stii ca exact la asta m-am gandit si eu :) si pt ca imaginatia mea e totusi foarte bolnava, stateam io asa si ma gandeam ca exista o mica maruntica sansa sa incurci niste gemeni inca de pe la inceputuri, si sa-i strigi gresit o viata intreaga, si ei de fapt nici sa nu stie ca unu'-i unu, si al'lalt e celalalt (..suna cu atat mai stupid in scris, asa-i? :))) )...

Nu, nu!!! sau da, da, depinde cine citeste Da' exact la asta ma gandeam si eu cand ii scriam lui mamaana.
Eu am locuit in acelasi bloc cu doi gemeni identici si invatasem sa ii deosebesc, ba ma si indragostisem de unul dintre ei... ce chestie, de cel numit Cristi ... da' de Cristi asta uitasem, zau!

mamaana, parca tin minte cand ai povestit ca le-ai incurcat pe fete... erai tare obosita in perioada aia, cu atatea alaptaturi noaptea...
Da' chiar de la inceput ai putut sa le deosebesti? Ca si eu ma gandeam la ceva bratari, chestii de identificare...

Sunt obosita rupta, tot alerg dupa Roxana si petrecerile ei, cumparam cadouri, facem felicitari... azi petrecere, maine petrecere, sambata viitoare iar, si ailalta iar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Neatza de la noi din batatura!!!
La multi ani Miraco! Sa-ti traiasca minunea, iar tu sa fii sanatoasa si fericita!
Cu mea culpa de intarziere:
La multi ani Roxanica!!! Si multe mese copioase cu Davidutz cu tot!
La multi ani Madaluta, sa te bucuri de minunata ta familie!
Ma duc sa recuperez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

neata!
mamaana scumpe foc printesele!
bambo mereu uit ,e atat de ...nu stiu are asa un aer de om mare caprita ta cu ochelarii la ochi

Mergi la inceput

Buey Ingerasa, unde ti-ai tinut minunea ascunsa?!!! Ca s-a facut don'sorica de cand am vazut-o ultima oara (daca stau si ma gandesc , ultima oara, era bebe mic)
Si curtea, si groapa cu nisip, ...superb!!!

Mergi la inceput

Mamaana, am savurat fiecare poza in parte. Sunt perfecte papusile mici. Si o fi cum spui tu, dar mie una-mi par identice...pana si suvitele de par sunt la fel...
Laura, sigur de la oboseala se trag toate. Cat mai ai pana ajungi la normal cu programul? Sau concediu nu poti sa-ti iei macar 2 zile legate de week-end. Ca sa dormi...
Danita, naspa senzatie tre sa fie sa fii asa neajutorata cand puiul are nevoie de tine. Offff! Sa te faci bine repede!!!
Si ziceti ca la Canada prietena sare temp-ul de 31 grade?

Ieri am chiulit de la munca (aviz Laura). Am sunat de dimineata, am inventat o scuza, si nu m-am dus... Asa ca am petrecut quality time cu minunatul meu copil. O zi superba: am mers in parc vro 4 ore, ne-am urcat pe topogane, am mers la cumparaturi, am mancat pufuleti si am dat si la catei, am pierdut palarioara pe trecerea de pietoni si nu ne-am mai intors dupe ea, am alergat 2 indragostiti ca sa le luam tigarile din mana, am dormit amandoi la pranz in patul mare (asta este o premiera pentru Maria-sa care doarme numai la el in patutz), seara am mers la un loc de joaca unde ne-am pupat cu o fetita mai mare...iar cand a ajuns tac-su acasa, rupt de oboseala dupa 500 km facuti in cateva ore...noi eram fresh si faceam cursa de masini in mijlocul camerei.
A fost atat de bine...

Mergi la inceput

Si mai voiam sa zic sanatate multa la bolnaviori, sa se puna repede repede pe picioare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by danutz

Ieri am chiulit de la munca (aviz Laura). Am sunat de dimineata, am inventat o scuza, si nu m-am dus... Asa ca am petrecut quality time cu minunatul meu copil. O zi superba: am mers in parc vro 4 ore, ne-am urcat pe topogane, am mers la cumparaturi, am mancat pufuleti si am dat si la catei, am pierdut palarioara pe trecerea de pietoni si nu ne-am mai intors dupe ea, am alergat 2 indragostiti ca sa le luam tigarile din mana, am dormit amandoi la pranz in patul mare (asta este o premiera pentru Maria-sa care doarme numai la el in patutz), seara am mers la un loc de joaca unde ne-am pupat cu o fetita mai mare...iar cand a ajuns tac-su acasa, rupt de oboseala dupa 500 km facuti in cateva ore...noi eram fresh si faceam cursa de masini in mijlocul camerei.
A fost atat de bine...
vai danutz, cat mi-ai placut..asa fain ai povestit..asa relaxata te-am simtit... chiar ca quality time.

donia omuletu' ala de pe yahoo care bate cu degetele-n masa. nervos, evident. asteptand...

dupa toata discutia despre crocsi chiar ma gandeam ca o sa fie puzderie, si niciodata nu mi-au placut chestiile prea la moda, asa ca bine ca nu i s-au potrivit lui d. si cum mergeam noi prin mall azi si probam..si probam..si probam...la un mom dat l-am incaltat si el..a plecat. si si-a vazut de jocul lui. si a facut ture pe la oglinda, printre umerase, ochi dulci la vanzatoare...fara sa scuture picioarele, fara sa mearga schiopatand, fara ... nimic...parca era descult. si da, astia erau crocsii :) asa ca m-am conformat, noroc ca eram fara alex ca sigur ma stresa ca dau 1 mil pe o bucata de plastic ca la piata

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

Mergi la inceput