Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (178)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Daaa, e frumoasa curte, e a alor mei, unde a stat Maya pana acum. Acum am mutat-o la soacra mea, sa o mai eliberez pe mama, ca vine inca o pitica de la sora mea...la soacra'mea - tot curte, mai mare, tot asa de frumos. I-a facut tasu' si acolo groapa cu nisip, piscinutza (cumparata, evident), cort etc. Si mie mi-e comod, ca este f aproape de noi si stau cu ea in fiecare zi, ca la mama ajungeam din 2 in 2 zile (exc V-D, cand o luam / o iau acasa).
Dar m-am gandit ca este mai bine sa las copilul in curte, decat sa o tin intre 4 pereti...mai ales ca o vad zilnic.
Si are gaini, cocosi, catei, cai si moare de placere cand vb cu ei :)

Va invit cand vreti voi cu bebii si colo, si colo :)

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

a_deju exact nu ne intalnim - ajungem la mare pe 23 sau 24, iar pe 8 suntem deja acasa...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danita

salutare

am tras ieri o sperietura si o disperare de numa : cupilul cu 39 temperatura in brate la mine, eu sg acasa si nu ma puteam ridica sa ii dau sau sa ii fac ceva !! norocul meu a fost ca mi-am pus telu in buzunar si am inceput sa sun pe tata sa vina sa ma ajute . a venit dr, cica rosu in gat, augmentin , azi a fost mai bine chiar ok ... dar .......rau e sa fii neputincios ! nu cred ca e bucurie mai mare decat sa fii sanatos tu si familia ta !!

D

BeBelusca

offf ce greu iti este

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

cu mare intarziere madaluta!!!

Mergi la inceput

roxanica ,
sa traiesti, sa infloresti, mami frumoasa!

Mergi la inceput

ma duc sa citesc si sa vad poze (dc ma lasa oana), ca-s intr-o dispozitie de zile mari, ca doar am ajuns azi la coafor, m-am tuns si m-am suvitat .. si toate astea in timp ce pe strazi era inundatie si curgeau apele suvoaie de la atata ploaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Draga Roxanica, sa fii voioasa si fericita, sa le vezi pe toate in roz si cel mult sa plangi de bucurie! Sa te bucuri de baietii tai in continuare si ei de tine (ca si noi)
Multe imbratisari si La multi ani!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Ce-mi zice Roxanica mea in dimineata asta, in drum spre scoala: "Stii ceva? Cred ca o sa ma marit si eu la 25 de ani, ar fi frumos, nu? Tu ai fost norocoasa si ai avut doi copii sanatosi, la fel vreau si eu!" Eu mai sa lesin... e atat de matura uneori...
Nu stiu ce-o fi, dar tot de nunti vorbim de cateva zile... ce va avea nou, ce va avea vechi, something borrowed si something blue, cum o sa fie rochia ei, cum o sa fie a mea... o faza faina, tot azi dimineata, am trecut pe langa un magazin cu rochii de ocazii si in vitrina e o rochie verde frumoasa, cu sclipici, ca de printese... am oprit masina acolo ca stateam la semafor si amandoua am oftat sonor la vederea rochiei: "Aaaaaah!" ca doua mimoze

mamaana, frumoase sunt papusile... auzi, ma tot gandeam, tu cum le deosebesti? ca eu m-am straduit, dar nimic! Si alta chestie, cum le imbraci? scoti haine pentru fiecare in parte, asta mov pentru Stephanie, asta roz pentru Isabela, sau scoti cate doua perechi din fiecare si le dai la nimereala?

ingerasa, ce dulce e Maya si ce preocupata cu jocurile, se distreaza tare bine acolo fetele... n-o sa ii fie dor de verisoara ei?

Laura, da, da, tu ai cazut, ai scris aici. Na, acum stiu la cine sa ma gandesc cand cobor scarile . Sper ca esti bine!
Nu-ti fa griji pentru perioada asta, trebuie doar sa supravietuiesti, restul se recupereaza. Odihna multa si curatenie putina, ai grija sa mananci bine ca sa ai resurse

a_deju, tzitzi e bine, multumesc, ii dam inainte! Ieri in timp ce sugea a fost o faza faina... parca e tot mai frumos pe zi ce trece... de afara se auzeau copii care strigau si pe Cristi il bufnea rasul, asa ca se infunda cu nasul in san sa nu-i scape din gura si radea
Eu in dreapta o vad de multe ori pe Madona care me enerveaza cat de bine arata! Chiar, o gramada de chestii enervante in dreapta...

Lavinia, sper ca e mai bine Mihaita azi!
Nici pe aici nu-s toate roz, o asistenta l-a intepat pe sot de 4 ori ca sa ii ia sange si are niste vene de ii recoltezi fara garou! Pe cand se pregatea sa-l intepe a cincea oara i-am spus sa ma lase pe mine, ca altfel ma lasau nervii.
Dar macar aici, daca nu stii, te poti duce la cursuri, sau ii spui sefului si te baga la ceva training intern, macar pe unii ii mai intereseaza sa imbunatateasca situatia.

Ktrinel, si mie mi se pare engleza mai usor de invatat decat romana uneori... cand vine vorba de copii, evident, nu de mine

danita, cum mai esti? ce frustrant sa nu poti sa te misti atunci cand trebuie...

Yagmur, nu cred ca scapa aia de tine pana nu pleci tu de bunavoie , deci slabe sanse cu listele...

asizaaaaa, sa ma sui in dealul Clujului? Gata? Cum fu revederea? Ati despachetat, spalat, calcat?

ruxandra, hai mai, gata, gata cu bolile, ca bateti deja luna... sau?
Of, of... energia pozitiva zboara spre voi!

chinico, ce musetei a inghitit sefa, ca m-ai bagat in ceata?
Beeey, pai ea nu stie ca sefii nu sterg praful? Abuzezi de bietul copil

Caldura mare, nenicule, la noi, feels like 42... noroc ca in pivnita la mine e racoare, de-am schimbat maioul cu tricou... da' mi-e groaza la gandul ca o sa ies afara...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

tot de acasa muncesc si azi... au facut amandoua febra aseara si din nou de dimineata (mai mult Stephanie decat Isabelle); acum le-am dus la culcare, au mancat bine, mai mult Isabelle decat Stephanie
sunt 31 de grade dar feels like 40

Mergi la inceput

donia cele mai multe hainute le cumpar la fel, dar culori diferite si incerc sa le imbrac cu acelasi tip de haine, nu ca imi place, dar ca sa nu-i fie uneia mai frig / cald decat celeilalte; chiar si la body-uri am unele mai subtiri si unele mai groase si tin cont
numai incaltaminea o au la fel, ca nu gasesc culori diferite
iar de deosebit e simplu: Stephanie e mai mare, are fata mai rotunda (si un dinte ciobit, dar asta e alta poveste)

Mergi la inceput