Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (178)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Lavinia_P
Ruxandra,
10x pt email.Are conu' o poza numai el si apa care i se reflecta pe fata,iar el are privirea ta..m-a innebunit poza aia.
Si pe mine! Si pe mine! E preferata mea.. love at first sight. Ma gandeam s-o fac portret, s-o pun in rama... tralala. Si zici c-are privirea mea..?! [omulet batand languros din gene]
Lacramioara, cum e Stefy?
Are mama doi flacai..
![](batman.gif)
![](amoras.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dianocica spune:
ruxandra vezi ca una-doua te albastresti toata
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
ingeras26a spune:
quote:
Originally posted by ingeras26a
Va pupam, va pupam! gata, acu' incarc cateva poze si le fac publice, sa le puteti viziona:)
In unele poze Maya este cu verisoara ei, care va mai avea in curand inca o surioara :) diferenta dintre ele va fi de 1 an si 10 luni, Maya fiind intre ele :)
Si acum.... Poze Maya
Pupicei, Ingerasde
Maya Maria (16.12.2006)
Mi-ati vazut pitica??
Pupicei, Ingeras
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](copilas.gif)
ruxandra_sb spune:
Acu doar una.
Vaz ca si mata vii rapid din urma.. trage tare, trage tare! Hai, ca mai ai un pic.
Are mama doi flacai.. Matei (6) si
Grigore (1)
dandusa spune:
La multi ani,Madaluta
La multi ani,Roxanica
Donia,
nici eu nu sant adepta analizelor,asa fara simptom...,dar ieri vorbind cu dr Crinutei am realizat ca ceva simptome sant...tocmai deaia ii vom face invstigatii...
Ktrinel,
nu-mi da voie s-o spal eu pe dinti...,se spala singura pe ochi,pe dinti,mananca singura,bea singura, vrea sa se imbrace singura...
i-am cumparat periuta elecrica special ca sa aibe parte de un periaj mai bun,dar n-o suporta nici s-o vada...,nu-i place de nici o culoare...
[blue[Ingeras[/blue],
scumpa foc Maya,mi-a placut curtea voastra...,asa da spatiu...
Mamica stralucitoare
18+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
acs spune:
Ingerasa, Maya e frumusica foc! Strigati si voi mai tare barza aia :) Sa-ti traiasca fetita si nepotica si viitoarea nepotica!
Yagmur, tin pumnii sa nu fii pe liste!
Danita, ai dreptate! Sanatatea e cea mai importanta! Sa va rafaceti rapid si tu si fulguletul!
Mamaana, am adimrat din nou fetele! Frumoase si vesele ca de obicei!
Laura, multa odihna iti doresc! Dani e frumos foc!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
kikineata spune:
Ingerasa are mama o fetita frumusica foc....Curtea aia dc e a voastra, te urasc, bai cat de frumos, de toate aveti acolo, asa frumos parca am respirat aer curat si io. Sta in scaunul ala rosu cu copertina? Fetele noastre au pantaloni la fel doar \ca Mayei nu-i mai vin iar la Garga inca nu-i poate imbraca ca-s mari (mas. 86).
A-deju, ia zi bre lady simtii ca am fost azi la shopping?
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
a_deju spune:
n-am simtit, iaca, sa-mi fie rusine :) si io m-as duce, da' ia fondurile phare de unde nu-s :)))) astept sa intre alocatia si sa dea prima ploaie, si-n ziua aia..mall scrie pe mine :))
...offf...am o tona de lucru, si chef iocus...nu vrea cineva sa traduca un manual de soft? :))))))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
kikineata spune:
M-ai spart dc traduci si asa ceva. Cunosti si termenii de specialitate? Din ce domenii ai mai tradus, sau macar preponderent...sau n-are importanta?
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
a_deju spune:
nu traduc lady, na ca m-ai prins :) (taman ce-am dat la schimb pe vreo 10 fise tehnice de..dumnezeu stie ce masinarii :)) ca toate ca toate, da' cand am dat peste "multibeam waterfall and position offsets in editing device settings" m-a luat cu bufeuri :)) ). traduc de toate tanti, ce vrei matale, asta mi-e meseria, ce sa-i faci :) prefer juridicu', da' na.. crezi ca ma-ntreaba cineva ce-mi place? :)))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx