Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (178)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
Yagmur spune:
Da, da, da,... azi desi sint odihnita nu functionez bine...LA MULTI ANI!!!!! Roxana
Te imbratisez cu mare drag; esti minunata si iti doresc sa ai parte de tot ce iti doresti alaturi de cei dragi..... te pupam indesat si sper sa o fac si live intr-o zi cu soaree
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ruxandra_sb spune:
Om fi scapat noi -deocamdata- de antibiotic.. da am dat-o in alte alea... tuse suna naspa, asa c-am trecut pe puf-uri. Face ca un magarus.. si mucii au inceput, de ieri, sa curga.
Sarbatorito, cum mai e puiul?
Ingeras, ieri fui prea ametita sa va salutam. Niste poze cu Maya primim??
Ktrinel, si conu mi-a facut .. in una din serile trecut, frisoane. Tocmai iesise de la baie.. si cum mai avuse ceva temperatura in ziua aia.. m-am speriat un pic si-am zis c-or fi convulsii.. da parca nu erau. Au fost frisoane.. ca pan atunci nu mai vazusem; Matei n-a facut.
Off Lavinia, Danita. Multa sanatate la pui. Si da e normal sa respire mai naspa daca au muci.. si sa si verse. Prima chestie care m-a intrebat pediatra... daca nu vomita, de la mucozitati. Cum s-a si intamplat intr-o dimineata cand a dat afara o parte din lapte.
Ba da Laura, ai povestit c-ai cazut cu rufele. Hai las si ce daca nu esti... si nu esti.. cum a zis a_deju; plus pui si tu o pereche de pantaloni largi/eleganti.. scapi de epilat, treci un pic cu penseta sa dai forma, un strop de machiaj, un zambet mare pe fata si poze muuuulte cu Dani.
Mamaana, si eu am aceeasi parere ca si Kikineata despre printese.. parca zici ca-s creionate.. asa un contur fenomenal.
Donia, cum mai estem? la gospodaru Cristinel cel responsabil cu prosoapele.
Are mama doi flacai.. Matei (6) si
Grigore (1)
chinico spune:
LA MULTI ANI SANATOSI SI IMPLINITI, Madaluta si Roxanica, muuulta muuulta fericire, sa va bucurati de puiutii vostri!
..again, de acasa, far' de colori, dar plinaa de avant :))
bea e ocupata cu stersul prafului, am dotat-o cu un smotocescul din ala de praf, curata ocupata covoare, usi, pe mama, sosete...sanatosi sa fim, ca praf vad ca tot este..
laura precis e oboseala...incearca sa dormi o tura buna (pt. mine somnul e panaceu universal :)) ), fa o baie fierbinte inainte, si sa vezi dimineata cum te simti...umflata si buhaita de prea mult somn, dar muuult mai optimista :))
n-am vazt pozele antoniei. BAAAMBOO!!
pozele cu garga iar nu, pe ale motanului iar nu...poate poate se indura shefa si imi da liber 15 minute sa ma repede in ele..
mda. asta era acu' 10min..mi se parea ca parca e prea liniste...bea se catarase pe rafturi, isi luase tubul de osanit (museteii pt. dinti) si inghitea cu satisfactie o biluta dupa alta....nu stiu cate a mancat..in tub mai sunt...mda.
a_deju spune:
la multi ani, roxanica!!!!
sa traiesti, sa infloresti, ca tanara si frumoasa tot esti :)
un carut de pupicuti de la pisici!!
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
ingeras26a spune:
Va pupam, va pupam! gata, acu' incarc cateva poze si le fac publice, sa le puteti viziona:)
Ce frumoasi sunt toti fulguletzii! si ce mari sunt! nu-mi vine sa cred cat de repede a trecut timpul...
La noi tot nu a mai venit barza inca, dar o asteptam cu drag.
Dandusa, baietel?! felicitari!!! nu mai ai foarte mult...
Porumbita, ce frumos, azi-maine?! :) nastere usoara!
In unele poze Maya este cu verisoara ei, care va mai avea in curand inca o surioara :) diferenta dintre ele va fi de 1 an si 10 luni, Maya fiind intre ele :)
Si acum.... Poze Maya
Pupicei, Ingeras de
Maya Maria (16.12.2006)
ingeras26a spune:
La Multi Ani, Roxanica!!!!! sa cresti mare si frumoasa si bebe la fel!
Pupicei, Ingeras de
Maya Maria (16.12.2006)
acs spune:
Roxanica
Madaluta
Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de puiutii vostri!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
madaluta spune:
multumesc mult mult de tot si sunteti niste dragute k nu ati uitat
Roxanica : la multi ani si tot binele din lume
adeju: da de unde sunt crocsii astia de 120 lei de care vorbiti voi? Eu am vazut in leonardo la 25 lei, numai k nu au marimile mici...
cand a fost targul Romexpo a probat si darius peste tot, dar se pare k marimea lui pe latimea piciorului lui inca nu s-a inventat, caci tare bine ne-ar fi prins si noua o pereche....
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/saryta/saryta.jpg)
saryta spune:
LA MULTI ANI ROXANICA!
multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi.
Madaluta La Multi Ani!
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
dianocica spune:
roxanica mea draga iti doresc din tot sufletul sa ramai o mamica asa deosebita cum esti, sa iti gasesti mereu echilibrul alaturi de familia ta minunata si sa ai o viata cel putin la fel de frumoasa ca pana acum. iti multumesc mult pentru toate momentele in care mi-ai fost alaturi (eu si vodafonu' :)))) ) si sper ca odata sa ma pot revansa. te pup cu mult drag si La Multi Ani!
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.