Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (178)
Raspunsuri - Pagina 19
roxanica2006 spune:
va multumesc din suflet pt. urari, dragele mele
Sunteti absolut minunate si f.f.f atente. Va multumesc.
Imi cer scuze ca n-am reusit sa intru dar am avut foarte multi musafiri, e tare placut sa vezi ca lumea se gandeste cu drag la tine!
Azi iar asteptam niste prieteni.
Va tzuc pe toate si va invit la un pahar de vin
madalutzaaaaa, la multi, multi si fericiti ani!!!! Jos palaria in fata ta , mami puternica!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
Dia1609 spune:
pt cine e interesat de vaccinul prevenarwww.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/Prevenar/413000ro1.pdf" target="_blank"> aici aveti mai multe informatii
kikineata spune:
Roxanico, am jurat ca nu-ti urez nimic pana nu apari...si ai aparut dar tarzior. Ma gandeam acu, mustrari de constiinta de...asa ca.
La Multi Ani, Roxanico! Sa fii sanatoasa si iubita, indragita si rasfatata de baietandrii tai unul mare s-unul mic. Esti cu adevarat o minune de fata frumoasa!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
kikineata spune:
Mai Roxanico tu cred ca ai asteptat sa merg io frumos la vopsit, coafat, tuns, manichiura&pedichiura...si mi se pare normal...nu ma puteai primi atat de urata la ziua ta. Asa ca m-am conformat si toata dimineata mi-am dedicat-o tie facandu-ma draguta. Apoi am luat o bluzita si acu zic cioc, cioc...ma primesti?? cum unde? printre musafirii tai...cum ar fi?
kikineata spune:
Dia, io pe asta vreau sa il fac la Garga. Dar la 2 ani stiu io. Voi?
Dia1609 spune:
kiki, noi il facem cand venim din concediu si doza nr. 2 dupa 2-3 luni sau dupa 2 ani, nu mai stiu exact. cred ca unii recomanda dupa 2 anidin motive economice, ca sa fie numai 1 doza. eu oricum vreau sa-l fac inainte de 2 ani, ca in sept o duc la gradinita
saryta spune:
Salutare, noi suntem in vizita la Bistrita la nanaseii Saritei si ne simtim f bine.
Antonia de ieri dimineata nu mai vrea pampers-ul de loc ... s-a trezit din somn si dai plans, nu s-a lasat pina nu l-a dat jos si apoi s-a linistit. Am pus-o si eu la olita si tot drumul a facut pissh in olita (am luat olita cu noi in masina) au fost dati cand a spus ea, dar de obicei o intreb eu.Aseara dupa ce a adormit i-am pus pampers-ul, dar dimineata nu era nici un pissu in el ... si azi tot la olita si la wc am pus-o ... o singura data a facut pe ea astazi, cand o adormeam pe Sara si nu am auzit-o. Sper sa o tinem tot asa, dar eu zic ca deja am facut un pas mare.
Maine o sarbatorim pe Sara "in avans" caci nanutii nu pot sa vina la Iasi pt ca nanuta trebuie sa nasca la inceputul lunii iulie.
Va urez un week-end placut.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
mamaana spune:
la inceput de tot nu le-am incurcat ca stiam ca twin A = Stephanie si twin B = Isabelle (eu cu tata am ales numele, iar Tudor le-a ales care sa fie la A si care la B); au avut bratarele la manute si picioruse in spital; iar cum Isabelle a avut numai 2 kg, iar Stephanie 2.5kg, diferenta era uriasa
Teutz spune:
Salutare, mamici si fulguleti!
Cu intarziere, dar din tot sufletul, urez si eu:
La multi ani Madaluta! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii alaturi de frumoasa ta familie!
La multi ani Roxanica! Sa ne traiesti, raza de soare, sa fii sanatoasa, implinita si fericita!
La multi ani Miraco! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot binele din lume!
Alexiei ii place la nebunie sa dea cu aspiratorul, asa ca aspiram zilnic. Harnicuta lu’ mama! Ma ajuta si la bucatarie… Nu pot sa bat un ou sau sa amestec in vreun castron, ca e calare pe mine sa o las si pe ea. Te pui cu placerea copilului? Azi am facut briose si am lasat-o pe ea sa unga formele cu ulei. S-a manjit pana la coate, bineinteles, dar era asa de fericita! Ma uimeste cat de bine intelege tot ce-i spun, tot ce-i cer… Avem copii mari, mai!
Am vazut o multime de poze frumoase cu fulguleti superbi, desavarsiti.
Donia, ma bucur ca acum esti bine. Multi pupici pentru Roxana si Cristinel!
Roxanica, ce scump David, cum umbla el prin casa: “Au, culu, culu!”
Ruxandra, insanatosire grabnica conului! Va imbratisam strans, strans!
Iulia, of, of, of, saracuta Stefy! Multa, multa sanatate!
Lavinia, sanatate multa lui Mihaita!
Danita, multa sanatate si voua!
Asiza, bine ai revenit la Romanica!
Ingeras, te asteptam mai des pe la noi.
Dianocica, sa purtati cu placere crocsii!
Dia, Kikineata, sa va fie de bine tunsul, vopsitul si tot dichisul!
Sunt obosita moarta, fug la culcare. Noapte buna tuturor!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
dianocica spune:
hai ca mai e un pic. pe ultima suta, miraco, vezi ca iar citesti si ai uitat sa scrii :)))
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.