Puiuti de Randunici 2008!! (26)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Ai o dulceata de Sanziana , Kya! Sa va traiasca!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Pozici

Nou :Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Fetelor, cum de reusiti sa va organizati timpul incat aveti timp de menaj, forum, plimbare in parc si exercitii?

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ca tot veni vorba, este posibil sa ia mai mult in greutate copii pe formula decat cei care sunt hraniti doar de san?...naty, gecko, tuchi ce credeti?..voua cum vi se pare evolutia Mateiului?

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Am vazut si poza cu Iulia care rade cu gura pana la urechi!Mama, ce-o fi fost de ea acolo!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Pozici

Nou :Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Luny, sincer mie mi se pare ca sunt multi bebei de randunici care au crescut mult peste grafice; nu stiu de ce. Mufa e normal dezvoltat.
Cat despre cresterea mai buna pe formula, eu nu te pot ajuta, Iulia e si prematura si n-a mancat niciodata altceva decat formula; doar ca pe Nan n-a luat deloc in greutate, pe Humana vad ca ia ca la acrte, nici mai mult nici mai putin.
Ceea ce stiu teoretic, e ca un copil care ia f mult in greutate cand e alaptat exclusiv la san nu e la risc de obezitate, pe cand unul pe formula care ia mult in greutate-da.
Nici prin gand sa nu-ti treaca deci ca i-ar trebui lui Matei formula fiindca la san nu a luat in greutate suficient. A luat bine si de avantaje sa nu mai discutam

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

naty nici vorba sa ma gandesc la completare, doar ca mi s-a parut putin aiurea si mie, ca am impresia ca e printre putinii bebei in grafic, restul sunt mai maricei..si am stuidiat si eu, si pe net, si cam toate graficele sunt la fel, doar n-or fi toate 'strambe', ori noi 'necrescuti' cum trebuie...ma gandeam sa nu fie ceva aiurea la noi, d-aia am si vrut nu doar sa-l cantaresc, ci sa-l si vada pediatra lui, care de altfel, e foarte multumita de noi...incerc sa gasesc o explicatie de ce sar din grafic majoritatea...poate formula e mai 'ingrasatoare', zic si eu, si se simte la cei care o primesc completare la san...
eu nu tin neaparat sa-l ingras, deloc chiar, imi place mult cum arata,nu-mi pare slab.Cel mai important pt mine e sa fie in grafic si sanatos, dezvoltat normal conform varstei. IULIE razacioasa!!!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Saru'mana de aprecieri fetele

Luny sa stii ca si eu m-am intrebat acelasi lucru. La mine copilul nu a luat in greutate bine cand a fost hranit doar la san, pentru ca eu NU aveam destul lapte, deci era cam flamanda. Cu laptele praf am rezolvat problema. Mi-ar fi placut sa am lapte destul, dar asta e... trebuie sa o hranesc cumva.

Sunt macar multumita ca mananca mixt, si ca nu refuza sanul.

P.S. Cred ca leaganul are efecte4 laxative - e a doua oara cand il marcheaza ...

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

...si mai e ceva, daca te uiti pe listuta de pe prima pagina, majoritatea bebeilor sunt NASCUTI cu greutate destul de mare! Adica si punctul de start conteaza. Si aici, la fel, Mufa s-a inscris in NORMAL.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

cred ca au dat colicii peste Sean, acum la "batranete"
eu nu prea m-am dat cu capul de zid pana acum, deci va dati seama in ce stadiu am ajuns

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Violeta, imi pare rau de colici! Stiu ca-i tare rau...Pup sa treaca repede .

Si Rebecca e mica, dar este perfect in grafice. Luny, nu-ti fa griji, cred ca sunt asa din cauza alimentatiei la san. Dar sunt perfecti asa, nu trebuie sa fie mai grasi!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput