Puiuti de Randunici 2008!! (26)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Am mesterit un filmulet:

http://family.webshots.com/video/3002125660101922855gbRoFL

Va place?

Calitatea e mai slaba pentru ca e facut cu camera foto. La camera video am ceva probleme tehnice cu descarcatul filmelor...

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Luny, Mufa a crescut super bine si normal. Are exact cat Sean si s-au nascut cam cu aceeasi greutate si sunt si de aceeasi varsta si papa exclusiv san.
Pe 20 mai l-a cantarit si masurat la cabinet si avea 5.100 g/60 cm. A zis ca este ff bine. Azi l-am cantarit eu iar (eu cu el in brate pe cantarul mare). Are 5.400 cu un body pe el si diaper, deci tot cam 5.300g. Identic Mufa. Sunt super bine amandoi

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Kya, mi-a placut foarte mult filmuletul!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Kya,e ffff frumos filmuletul cu Sanziana!si melodia e cea mai potrivita!!!!
Cum se numeste melodia?

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Kya, ce dulce e Sanziana!!! Ce zambet frumos are!
Clau, m-am topit cand am vazut-o pe Rebecca cum canta si pe burtica! E mortala.
Am vazut si o Iulia scumpa zambareata
Fetelor, cand vad fetitele voastre ma apuca asa o dorita sa fac si eu una..:)))
M-am distrat copios cu Adrian de Adriuta care a devenit informatorul lui tati :)))
si cu cu Strumful de Underqueen care are si el mare talent de cantaret; cred ca o mosteneste pe mami.
Am mai admirat poze de la Blankar si Nicoleta

Iertaciune daca am uitat sa pomenesc pe cine am mai vazut, m-am uitat la toate si am admirat bebici frumosi.

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

kya, clau, naty cam asa cred si eu pana la urma, cum ati zis si voi!
vio, soory about colici, ca nu-i stiu in engleza, da' m-a busit rasul cand ai zis ca au dat peste voi acu', 'la batranete'! bai, chiar la fel baietii?? ce taaareee!!
tot incerc sa vad filmuletul cu Sanziana si nu reusesc...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Clau, Simo, Vio
Melodia se numeste "Fetisoara Mea" si e cantata de grupul Rogvaiv.

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Stati ca mi-am amintit: am vazut poze cu Antonia de Nicol la botez. Foarte frumoase si fetita si mami care arata excelent, nici nu zici ca tocmai ce a nascut.

Nu stiu daca am apucat sa zic la vremea respectiva ca am vazut si pozele Olgutzei din excursia in Austria - superb!

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Hihihi!!! Foarte tare Iulia, Naty!!! Cu toata gura rade, nu se joaca! E un omulet, ma! Si e mortala cu rochitza ei de blugi!!! Am uitat sa iti spun cat de mult imi place cum iti sta tunsa. Cand te-am vazut si pe tine, si mi-am adus aminte si de Delphin, iar m-a pocnit pofta de schimbare, dar ma tem sa nu arat ca un stalp cu o bila in varf . Iar lista da-o incolo, nu e nici un bai!

Am vazut filmuletzele de la Adriutza si Clau, geniali sunt cum vorbesc ei acolo!!!

Vazut si poze de lungan de Nico!!! Voi sunteti inalti? Ca noi suntem , insa copilul e in parametrii normali pana acum...Nu ca as vrea sa imi calce pe urme, dar ma gandeam ca o sa am copii lungi ca mine! Si curaj de vacante o sa ai in momentul in care il vei vedea pe Matei ca te solicita mai putin. Asta a fost un argument fff important pentru noi, mai ales ca ea nu plange decat cu un motiv clar! Si ii place si in scaunelul de masina!

Luny, e foarte bine Matty, important este sa ia constant in greutate. Cata vreme papa, doarme, face kk, pishu, nu plange de nealinat, stai linistita ( nu ca nu ai fi ). Viata lunga si fericita impreuna cu randunoiul drag!!!

Kya, s-a deschis atat de mult Sanziana!!! E o dulcica, s-a schimbat mult! Nu pot insa sa vad filmuletzul, cre'ca e cazul de un restart...

Elaraaaaa, si eu parolaaaaa! Sorry pentru episodul cu prietena, cred ca sunteti intr-un impas de comunicare. Tu stii cat de mult merita sa lupti pentru prietenia voastra, sau daca nu cumva e cazul sa o lasi balta. As detalia, ca am calcat si eu gresit rau fata de cea mai buna prietena a mea, dar s-a trezit copilul si ii e foame!!!

Pup, ca nu am terminat cu restul randunicilor...dar ma cheamaaaaaa!!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Kya, beton filmuletul...de fapt clipul. Esti maestra !

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput