Puiuti de Randunici 2008!! (26)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

voi mai luati vitamine? eu mai iau din an in paste cand imi amintesc din alea prenatale. Ma intrebam, oare calciu ar fi bine sa iau?- voi luati? Ca am mai rarit-o cu lactatele si ma intreb daca nu ma subrezeste bebe de tot cat timp o sa alaptez.

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Hai ca nu e foame! Doar anuntul de trezeala ( ma si miram )!!!

Vio, eu nu am apucat sa iti spun ca am vazut toate filmuletzele cu Sean. Ma impresioneaza extrem de tare modul in care il alinti tu in romana. Nu stiu de ce mi-am inchipuit ca i-ai vorbi numai in engleza ! La Adriuta nu m-a socat nimic, pentru ca si sotul ei este tot roman, dar la tine m-am trezit uimita . Pe urma, gandindu-ma la asta, mi-am dat seama ca si eu i-as vorbi copilului meu tot in romana, asa mi-as putea exprima cel mai complet si corect sentimentele...neimportant, vroiam doar sa iti spun ca m-a uns pe suflet cum ii spuneai "Buna dimineata!".

Cica plecam afara! Tot nu am terminat cu voi...

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Am uitat sa o felicit pe Underqueen ca a renuntat in sfarsit la caciulita lui Tudor

AAA si am vazut si pozele de la Bubu! Foarte frumoase! Bubule, tu arati infloritor! Ai asa o mina fericita!

Eu acum stau aproape lungita pe scaunul asta de birou, ca Sean trage un pui de somn pe pieptul meu.

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Multumesc, multumesc!

Ma enerveaza foarte tare ca nu pot sa scot filmele din camera video (cu o calitate net mai buna, evident)... Ma tot rog de randunoi sa-mi cumpere un cablu si sa-mi faca rost de un program pe care nu ma pricep eu sa-l caut... Si-mi tot zice "da ce atata graba, ca poti sa vezi filmele pe tv...". Da, dar nu pot sa le editezzzzz!!! Barbatii...!

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Bai da cheleste fata mea, nu gluma. Are atata fire de par pe hainute...

Vio eu iau Elevit si Omega 3 cu acid folic si B-uri.

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

vio eu am luat elevit pana acum vreo 2 saptamani..nu mai iau nimic acum

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Vio multumesc de aprecieri!

Kya super filmuletul!Si melodia! Dar mai ales copilul!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Pozici

Nou :Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

eu m-am mai luat vitamine chiar dinainte sa nasc..mi-era lene..sau uitam

Plecam afara

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Pozici

Nou :Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

am vazut-o pe Iulia razand cu gurita ei frumusica !ce scumpi sunt copii cand rad!al meu azi a ras pt prima oara in hohote...si normal,l-a apucat in punctul culminant sughitul
Sovi,ma intrebai de centrul de activitate...ii place mult sa se uite la jucarii,dar inca nu poate sa le apuce si sa le zornaiasca el,asa ca atunci cand da semne de plictiseala ,ii le "manevrez"eu...si asa a inceput azi sa rada in hohote!-ma gandesc ca e prea devreme sa fie f interesat de el,dar vine si vremea lui!
Clau,lucruri tare frumoase are tanti sau nenea ala,ca nu am retinut ce e!deja am pus ochii pe cate ceva,dar...mai incolo,ca ieri mi-au venit si rezultatele de la Cord Blood si pana in 11 iunie trebuie sa trimit prima rata...si,mai avem o nunta in 14,iar in 22 suntem nasi de botez.....chiar,vroiam sa te intreb(ca parca si tu tot cu ei ai facut contract)pana la cate kg sunt bune celulule stem pt Rebecca????
...merg sa-l culc si pe Fratele cel Mare

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

banc:
Un roman calatoreste cu trenul cu un ungur.
La un moment dat, ungurul il intreaba pe roman: ce scrie pe geam?
El ii raspunde: "nu scoateti capul pe fereastra!"
- Si mai jos?
- Acelasi lucru dar in franceza.
- Mai jos?
- In engleza.
- Mai jos?
- In italiana.
- Dar in ungureste nu scrie?
- Nu, voi aveti voie.

Am fost si noi afara in parculTITANII de la 15 la 18:30 , am venit , am facut baita , am mincat si acu un membrudoarme( Andrei) unul e in proces de adormire ( CIP) si eu urmez imediat.

va esc , va urez noapte buna si vise frumoase iar copii sa aibe somn linistit si luuuuuuuuuuuuuuung pina la 6 dimineata.

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu

Mergi la inceput