Puiuti de Randunici 2008!! (26)
Raspunsuri - Pagina 4
clauclau spune:
Gata, am fost in parc, a fost tare placut. Si m-am imprietenit cu o alta mamica de baietel de 2 lunisoare si o sa iesim impreuna de-acum. Sta in blocul de langa mine! Tare ma plictiseam singura cu caruciorul.
Nicol, imediat osa ti le scriu pe mess.
Kya, pai conteaza si greutatea de la nastere. Sanziana a fost dolofanica de la inceput, Mufa a fost mai micut. Nu cresc fetitele mai repede ca uite, rebecutza are mai bine de 3 luni si cam 5.700 acum. Dar si mie doctorita ei mi-a zis ca e foarte bine asa si sa continui cu sanul!
Giani, fugi afara ca-i tare placut! Lasa painea ca poti s-o arzi si mai tarziu.
GAta, fug sa-mi fac pilates-ul! Offff, si ce greu e...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
luny spune:
mda, kya, si multi alti pui de randunici sunt mai lungi si mai grasuti..m-a intrebat cat a avut la nastere si i-am spus ca 3,380 si dr a zis ca e foarte bine...
in Capraru zice asa:dak s-a nascut cu 3,200, la inceputul lunii a treia cantareste 4,700, iar la inceputul celei de-a patra luni, 5,300-5,7590 inseamna ca sugarul a crescut normal.Dak a avut la nastere 50-52 cm, la sfarsitul lunii a 3a va avea cu 10 cm mai mult'.
asa ca nu ma panichez, chiar dak e mai subtirel si atletic de fire el, dak dr zice ca e ok, numai alimentat la san, cu greutatea asta, atunci stau calma!...
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
underqueen spune:
gata, am terminat pregatirea...Tudor e deja in parc cu bunicii de 2 ore ma duc sa-i caut. raspund cand vin punctual
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
clauclau spune:
Si eu am terminat cu exercitiile, inca este foarte greu!
Multumesc foarte mult fetelor care s-au uitat la filmuletele Rebeccai!
Elara, , felicitari pentru puiuta crestinata!
Luny, Mufa este foarte bine!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
natynic spune:
Am venit de la plimbare...Pup o Gecko care s-a mutat si n-a lasat fetele cu ochii in soare (vezi Mimo? )
E cum zice Luny, nu se poate lucra in dreapta ecranului din cauza reclamei ce era sa ma scoata pe mine din forum, ca am cartit impotriva ei...
Cum, Kya, cand ne-am intalnit noi avea Sanziana 4500 g si acum are deja 5150???
Am reusit sa o pozez pe Iulia razand, chit ca a iesit miscata poza.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Kya spune:
Luny evident ca nu e cazul sa te panichezi, nu asta am vrut sa se inteleaga. Ma gandeam doar asa prin comparatie, pentru ca pe a mea n-a mai vazut-o dr de multisor.
Sanziana a inceput sa creasca mai mult de cand i-am introdus si laptele praf. Din pacate eu nu am atat lapte cat vrea ea sa manance.
Kya mamica de Sanziana mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
quote:
Originally posted by natynic
[
Cum, Kya, cand ne-am intalnit noi avea Sanziana 4500 g si acum are deja 5150???
Avea mai mult atunci (fusese cantarita gresit...). Iar acum, da, a ajuns la 5,150.
Taaaaare dulcica e Iulia razacioasa!
Varsta bebelinei
Kya spune:
Am mai pus niste poze:
http://family.webshots.com/photo/2016383220101922855VDEswG
Varsta bebelinei
ccris_ccris spune:
fetele,
Bubulina mea a mancat astazi exact la 3 ore, azi-noapte a dormit de la 23 la 6, crestem, crestem, ce sa mai!
Acum doarme dusa de la ora 3, sper sa doarma pana la 6.
Sovi, super ideea cu glicerina pe sfarcuri, numai ca eu am glicerina cu nistatin si nu stiu daca o sa-i placa, e amara. Nu mi-ai zis de unde ai materialul de wrap. Ma tenteaza si pe mine.
Adriutza, super puiul tau si ce dulce gangureste, hi, hi!
Nicoleta, sa-i fie de bine bebelui tunsulica.
Clau, ce frumos canta Rebecutza ta! Doamne, can o s-o aud si pe a mea asa? Deocamdat, gangureste mai timid, doar cate un sunet, doua.
Maria, dulce Tudor al tau, paat ca n-ati castigat.
Luny, LA MULTI ANI tie si randunoiului, sa fiti sanatosi, fericiti si sa va iubiti pana la adanci batraneti!
Gecko, felicitari pentru casa noua, s-o locuiti sanatosi!
Elara, nu te mai necaji pentru asa-zisele prietene! O prietena adevarata poate intelege, daca vrea, mai ales ca e mamica, ca nu se recomanda vizitarea bebelui cand e asa de mic.
Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
ccris_ccris spune:
Kya, ce frumusica s-a facut Sanziana ta si ce a crescut!
Naty, pup Iulia razacioasa!
Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE