La noi, La Galati sa veniti! (38)
Raspunsuri - Pagina 8

sorinake spune:
 buna fetelor! sper ca ma primiti si pe mine alaturi de voi!inca nu sunt mamica, dar spe ca in curand voi trece si eu in listuta: sorinake, mamica de 
!
in ceea ce priveste doctorii, sunt de parerea ca cel mai bun medic este trenul spre bucuresti! in galati, am auzit si am trait numai experiente urate cu doctorii! 
acum cativa ani, m-am internat la spitalul judetean cu o criza care am crezut a fi de la stomac. a doua zi doi doctori diferiti au vrut sa ma opereze de apendicita, fara nici un control, si in ciuda faptului ca le spuneam ca nu mai am apendicita de ani buni!!!! noroc cu sotul meu care a hotarat sa mergem la bucuresti, unde, stupoare, au descoperit o malformatie la inima care pana la varsta aceea nu se manifestase in nici un fel! sa-i dea Dzeu multa sanatate dr care m-a operat si mi-a salvat viata - dr Ciudin de la spitalul Fundeni! 
aici la galati, doctorii te omoara cu zile si, mai rau, cu buna stiinta! 
pentru mine doctorii din galati sunt un pericol de care trebuie sa faci tot posibilul sa te feresti! 
"Help my bunny take over the world!"
http://tt.lilypie.com/VGHop3.png

mir3lly spune:
 A venit toamna!!! Acopera-ti inima cu ceva....
Da, a venit toamna si sper sa va intre in suflete si sa va acopere cu frumusetea ei. Sa fiti asa cum simtiti si sa lasati frumusetea frunzelor ce cad usor sa va invadeze sufletul! Sa aveti o toamna frumoasa!
Si acum haideti la o 
!

rapsody spune:
Eu am nascut acum 4 ani(dupa o sarcina extrauterina) cu dr. Calin si n-am avut nici o problema..s-a purtat super, a venit de acasa pentru mine..a avut grija de mine...la eco a vazut corect ca am baietel..probabil ca fiecare dr. are cazuri si cazuri...nu putem generaliza.

mir3lly spune:
 Buna dimineata!
La cate am citit despre medicii ginecologi din Galati, zau ca nu imi vine sa ma duc la niciunul. De Dr. Draghincescu ce ati auzit? Trebuie sa imi fac curaj sa ma duc la un control ac nu am mai fost de 6 ani.

vilma spune:
 La multi ani, Mariilor! 
Ce faceti fetelor, umblati dupa rechizite? 
Ce-ati mai facut? Sunt vesti bune pe undeva?

alinam spune:
 neata!
hai sa dau eu azi o cafea  ca de mult nu s-a mai beut pe aici nik [:D
eu nu am cu ce ma lauda decat ca am multe nunti , botezuri, samd in sept si oct de nu o mai scot la capat.
Laura mai ai putin pana nasti, mai muncesti?
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

LauraFlo spune:
 Alina , am nascut deja 
; pe 4 sept s-a nascut Luca Mark, prin cezariana, 3.700 kg, 50 cm scor apgar 9. Luni am iesit din spital, dar am avut o cefalee groaznica care nu m-a lasat sa fac prea multe.
Mi-ar prinde bine si mie o petrecere,...dar trebuie sa mai astept ![]()

dinedana spune:
 Laura sa-ti traiasca flacaul!
Noi deja avem 2 luni si jumatate, am facut falcute si ridem toata ziua.
Eu deja am inceput serviviul si Ioana sta cu o tanti foarte draguta care s-a indragostit de fata mea.
Cind poti da-ne detalii despre printisor!

alinam spune:
 LAURA sa iti traiasca baiatul mai sa fie sanatos! auzi la ea a nascut si nu se lauda 
, acum ai pereche.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Ica 1975 spune:
 Laura, felicitari, va doresc sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si mancaciosi si tie refacere rapida. Daria ce zice ?
 Noi 
Ce spui sa si infaptuiesti !