La noi, La Galati sa veniti! (38)
Raspunsuri - Pagina 7

mir3lly spune:
 Salutare si sa traiti cu numele Mariilor si Marianelor!!!
Sa aveti parte de multe zile senine, bucurii si copii sanatosi!!
Fetita mea are 6 ani si are parul lung si drept, dar de cand cu caldurile astea s-a cam saturat de par lung si ar vrea sa o tund. Stie cineva vreun model de tunsoare(sau mai multe) pentru fetite?

roxicucu spune:
 Salutare mamici! Hai ca astazi dau eu o cafea...
Laura, eu am o prietena care naste la maternitate, peste vreo 2 luni. A ales varianta asta pentru ca personalul e mai amabil si ca sunt conditii mai bune. Nu stiu in ce masura poti sa te schimbi la alt medic asa de tarziu dar merita sa incerci daca ai dubii in privinta spitalului. Eu i-am nascut pe amandoi in judetean pentru ca toate rudele noastre stau in 19 si mai aveam si ceva pile pe acolo. Iti doresc nastere usoara, un bebe sanatos si frumos 
Eu intru destul de rar pe forum pentru ca nu prea mai am timp dar daca stabiliti vreo intalnire va rog sa-mi trimiteti si mie mesaj pe telefon, mi-e tare dor de voi.
Pupici 

alinam spune:
 Ziua buna!
Rar mai scrieti 2 vorbe, roxi cum mai stai cu cautarile casa teren? si eu vreau intalnire, am mai zis dar se pare ca sunt singura doritoare.
Vroiam sa va zic sa nu mergeti la dr. Calin de la maternitate, nu scriu acum motivele , daca va intereseaza va spun, e o criminala si cu asta am zis tot, in curand o plangere la adresa ei va ajunge la minister.
Laura cu curaj la judetean, a nascut cumnata luna trecuta si nu a zis nimic de gandaci.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

ELIZA MIRON spune:
 Alina, ma sperii!Ce-a facut? Fina mea e la dr. Calin si mai am si o prietena care a pierdut o sarcina de 6 luni si acum e insarcinata iar si s-a dus la ea cu toata increderea. Despre ce e vorba? chiar vreau sa stiu, eu am auzit numai pareri bune despre ea...

Ica 1975 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui mir3lly Apropo, de Dr. Draghincescu Dan stie cineva ceva de bine ori de rau?  | 
Eu am fost la el acum 5.5 ani si mi-a zis ca am ovare polichistice, cei de aici mi-au zis ca totul este perfect, nu stiu cine a avut dreptate.
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !

mir3lly spune:
 Buna dimineata!Cam rar intra cineva pe aici! Mai aveti concedii sau v-ati plictisit de forum? Oricum, eu am cafea proaspata
!

iuca spune:
 Buna fetelor,
Dupa 3 ani de incercari, am reusit sa raman gravi pentru prima data. Acum am 5 sapt si 1 zi si mi-am facut programare la dr Ciubotaru de la Romar. Ce parere aveti despre el, m-am orientat bine sau nu?
Am fost si eu la dr Calin anul trecut, ptr o monitorizare a ovulatiei si HSG. Apoi m-am orientat spre Bucuresti(anul trecut) si Sibiu (anul acesta, unde am reusit sa obtin sarcina).
Va doresc multa sanatate si numai bine 

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

flower-power spune:
 Despre Dr Draghincescu scrie cineva din Galati la subiectul CERVICITA ,si ma tem ca nu prea bine .Dealtfel la acel sub gasiti mai multe fete din Galati si numele mai multor doctori plus pataniile aferente .
Numai bine !
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara   mami de
 Tibi-Mares 

alinam spune:
 Ziua buna!
Mai rar pe aici ca deh mai e omu' in concediu 
 .
Eliza, aceasta dr. Calin care are reputatie de a fi foarte buna, am inteles ca mai nou se ocupa si cu inseminari, face cam multe "greseli". pe scurt, prietena mea cununa, bun, fina venita din italia stia ca e insarcinata si cauta prin recomandari o dr. care sa ii zica varsta sarcinii si asa ajunge la ea la eco unde ii spune "sarcina oprita in evolutie, sa te internez imediat sa facem chiuretaj", tanara asta e asistenta si mai stie cate ceva, s-a ridicat , a plecat, chiar dupa insistentele dr. sa ramana, ca treba ei daca pleaca asa ca poate pati ce e mai rau samd. Bineinteles ca a mers si la alt dr. totul e ok copilul se dezvolta normal .... dar daca ramanea la dr. Calin? 
Intr-o seara ne intalnim mai multi si prietena mea povesteste despre fina ei, o alta amica din grup o vad ca se ingalbeneste la fata si incepe sa tremure, dupa care ne povesteste ca a fost acum 2-3 ani la aceasta dr. si a patit acelasi lucru, numai ca ea mai credula s-a internat si a avortat, acum se chinuie sa raman insarcinata, ba chiar merge si la dr. Calin ca a "scapato de moarte" cand copilul se oprise in evolutie.Va dati seama ce a simtit fata asta, poate sarcina ei a fost oprita in evolutie poate nu, mai ales ca de atunci nu a mai ramas niciodata insarcinata.
Iuca eu personal despre dr. Ciubotaru nu am o parere buna delok, a fost primul dr la care am mers cand am ramas insarcinata, in afara de faptul ca am refuzat o transvaginala si l-am rugat sa imi faca o eco normala, cred ca l-am enervat ca mi-a spus " sa mai vii la control peste 3 saptamanai daca mai esti insarcinata, ca uite cum sta sacul gestational (si imi arata pe eco ca are forma de lacrima" si dupa mintea lui se "scurgea" sacul afara domnule)". Atinci eu mi-am sunat dr de familie plangand si mia- zis "pai tu te duci la dobitoci din astia care au facut facultatea la Chisinau?", e adevarat ca am cautat pe net si toate eco aratau ca a mea ca deh, gravitatia isi face treaba. In schimb nasa mea a fost ft multumita de el , a nascut cu el, cred ca in cazuri de sarcini fara probleme orice dr. e bun (exceptie facand dr. Calin la care ajungi gravida bine merci si pleci fara copil).
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)