La noi, La Galati sa veniti! (38)
Raspunsuri - Pagina 6
mihaeladm spune:
Va rog sa ma ajutati cu o informatie.
Care sunt cele mai bune pizzerii din Galati si unde sunt amplasate?
Multumesc,
gitana spune:
flower-power nici Tapliuc nici Botezatu.Cu Tapliuc am nascut eu si nu mi s-a parut OK. De ce nu te duci la Dimitriu sau Alina Calin?
mir3lly eu tocmai am sosit din Albena
;nu stiu nimic despre hotelul care te intereeseaza dar unde am fost eu a fost fff bine;in orice caz, nu prea am vazut acolo oameni nemultumiti de cazare.
gitana spune:
mihaeladm pizzeriile care imi plac mie sunt Corso si Cafe Journal sunt una langa alta,undeva pe Str Domneasca.
Gianina,mami de Marina(6 luni) si Tania(3 ani si 6 luni)
ralualexandrei spune:
Ma bag si eu ca musca-n lapte la subiectul vostru insa am nevoie de ajutor.Peste 2 saptamani ,sor-mea face nunta in Galati si am de gand sa fur mireasa insa cum nu cunosc orasul,va intreb pe voi,unde sa o duc/???
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
LauraFlo spune:
Ei vacanta.....As vrea eu, doar de munci avem parte :d
A nascut cineva la maternitate? Un doctor bun de acolo imi spune si mie cineva ?.....Ma infior la amintirea miilor de gandaci din rezerva de la judetean....si cum stateam noaptea si o pazeam pe fiicamea....brrrrrr . La maternitate stiu ca au rezerve renovate ...de o persoana cu televizor si cu dus....
E cam tarziu sa ma razgandesc,...dar as vrea sa iau in calcul si varianta asta.
flower-power spune:
Gitana ,merci de raspuns ,poti sa imi spui care au fost minusurile lui Tapliuc sau ce nu a fost OK ?
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de
Tibi-Mares
dinedana spune:
Draga mea Laura, la maternitate la judetean nu mai vezi picior de gindac!
Si eu am fost terorizata la gindul ca voi da peste aceleasi conditii de acum 5 ani cind am nascut-o pe Antonia dar sa stii ca s-au mai schimbat lururile pe acolo la capitolul curatenie; nu prea mult dar cel putin n-am mai vazut nici un gindacel cit de mic.
Se apropie, ai emotii?
Nastere usoara si succes in noua postura de mamica de baiat!
LauraFlo spune:
Multumesc Dana ! Sper din tot sufletul sa fie altele conditiile....n-am de ce sa ma plang...cu exceptia gandacilor.
Termenul se apropie...mai este o luna
, adica perioada prognozata de dna Pop este 13-20 septembrie.
Voi cum sunteti ?
dinedana spune:
Noi suntem foarte bine, am avut ceva probleme cu greutatea fetei dar dupa ce m-am convins ca laptele meu nu face prea multa treaba am trecut pe Milumil si luam in greutate fara nii o problema.
Am facut deja botezul si chiar am evadat pentru un sfirsit de saptamina la mare( pacat ca am avut aceeasi idee noi si trei sferturi de tara).
In rest toate bune,deja intreb in toate partile daca stie cineva o bona buna pentru ca voi merge inapoi la munca cel mai tirziu din ianuarie.
Deci va intreb si pe voi, dragelor, nu stiti cumva o bona buna disponibila cel mult 6 ore pe zi?
Laura abia astept sa ne intilnim cu bebelusii !