La noi, La Galati sa veniti! (38)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Laura, felicitari, sa va traiasca flacaul, sa va aduca numai bucurii!!!
Si tie iti urez refacere cat mai rapida, sa ne intalnim sanatosi in parc cu tot cu bebei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Laura, felicitari, sa va traiasca puiutul, sa creasca mare si sanatos si sa va bucurati de el. Daria ce spune, e incantata de fratiorul ei? Sa pui poze sa-l vedem si noi pe bebe

Fetelor, o punem si noi de o intalnire? Nu prea am cu ce sa va imbii ca nu mai am timp de prajitureli se poate si fara....? Ce spuneti, deschidem lista? Eu sunt prima

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

eu a doua

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Multumesc pt urari ! AS veni si eu la intalnire ....dar trebuie sa gasesc pe cineva sa alapteze in locul meu
Oare nu se mai incalzeste sa pot iesi si eu din casa la plimbare ??? Deja am racit...Daria a fost prima, apoi tati si acum eu...sper sa nu se lipeasca si de Luca...Asa ca stau infofolita bine...ma doare in gat...dar butonez forumul.

Daria a reactionat bine...inca nu exista semne de gelozie, e drept ca inca nu "se bat" pe jucarii , doar cu dusul la gradinita avem probleme: e foarte nefericita ca eu stau acasa cu Luca si ea nu. La gradinita cica se comporta normal, doar diminetile ne sunt putin...plangacioase.

Voi sunteti bine ? Ica, cum e la voi ? Roxi, cu casa in ce stadiu ati ajuns ? Vilma, cum e la scoala ? Dana, deja te-ai intors la munca ? Alina, pe baricade ca de obicei? Mir, eu am fost extrem de multumita de dna Mataca si de de dna Pop; le recomand cu incredere.
Liliac lipseste de mult....

Gata am facut prezenta , va pup si va citesc de dupa batista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinedana spune:

Da, eu m-am intors deja la munca pt ca nu am vrut sa-mi pierd postul, asa ca daca ai nevoie de ceva de ordin farmaceutic ma gasesti la Kaufland.
Antonia mea a racit si ea asa cum a racit 75% din populatia orasului si bineinteles ca si Ioana fornaie.Doamna doctor nu s-a impacientat prea tare asa ca sper sa se rezolve cu picaturile de nas.
Sper intr-o incalzire a vremii pentru ca in casa este mai frig ca afara si eu inca un an m-am icapatinat sa nu-mi pun centrala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Si noi suntem muciosi in gasca dar sper sa ne facem bine repede...

Despre casa....ce sa va spun, abia suntem la sapatura pentru fundatie, actele, aprobarile si creditul mi-au mancat zilele dar sunt optimista. In fiecare zi dupa ce duc odrasla mare la gradi ma duc la mosie sa supraveghez echipa, asa ca daca stabilim o intalnire as prefera sa fie dupa ora 16.00.
Alina, ce spui, vineri este bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Laura, la noi este cald azi daca 20 de grade se poate numi cald , cred ca a inceput vara indiana care tine cel mult 2 sapt si pe urma vezi frig si ploi Oricum e mai bine decat sapt trecuta cand aveam 6 grade dimineata la 8-9 AM. Mucii vad ca sunt planetari, si Christine are de vre-o 2 sapt si tuseste, colectati de la noua gradinita de la ceilalti copii

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

neata!
sa imi traiasca feciorul !!!

Roxi hai saptamana viitoare, azi sunt a lui Vlad, maine am un botez la care trebuie sa merg si la biserica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

LA MULTI ANI VLAD!!!

Alina, sa-ti traiasca feciorul , sa creasca mare si sanatos! Petrecere frumoasa!

Pupicei tuturor....

Cris si Razvan cel nazdravan (23.11.2004)

Razvan

Mergi la inceput

Neata!
Multumim Cristina

Mergi la inceput