La noi, La Galati sa veniti! (38)
Raspunsuri - Pagina 9
vilma spune:
Laura, felicitari, sa va traiasca flacaul, sa va aduca numai bucurii!!!
Si tie iti urez refacere cat mai rapida, sa ne intalnim sanatosi in parc cu tot cu bebei.
roxicucu spune:
Laura, felicitari, sa va traiasca puiutul, sa creasca mare si sanatos si sa va bucurati de el. Daria ce spune, e incantata de fratiorul ei? Sa pui poze sa-l vedem si noi pe bebe 
Fetelor, o punem si noi de o intalnire? Nu prea am cu ce sa va imbii ca nu mai am timp de prajitureli
se poate si fara....? Ce spuneti, deschidem lista? Eu sunt prima 
Pupici 
LauraFlo spune:
Multumesc pt urari ! AS veni si eu la intalnire ....dar trebuie sa gasesc pe cineva sa alapteze in locul meu ![]()
Oare nu se mai incalzeste sa pot iesi si eu din casa la plimbare ??? Deja am racit...Daria a fost prima, apoi tati si acum eu...sper sa nu se lipeasca si de Luca...Asa ca stau infofolita bine...ma doare in gat...dar butonez forumul.
Daria a reactionat bine...inca nu exista semne de gelozie, e drept ca inca nu "se bat" pe jucarii , doar cu dusul la gradinita avem probleme: e foarte nefericita ca eu stau acasa cu Luca si ea nu. La gradinita cica se comporta normal, doar diminetile ne sunt putin...plangacioase.
Voi sunteti bine ? Ica, cum e la voi ? Roxi, cu casa in ce stadiu ati ajuns ? Vilma, cum e la scoala ? Dana, deja te-ai intors la munca ? Alina, pe baricade ca de obicei? Mir, eu am fost extrem de multumita de dna Mataca si de de dna Pop; le recomand cu incredere.
Liliac lipseste de mult....
Gata am facut prezenta
, va pup si va citesc de dupa batista
dinedana spune:
Da, eu m-am intors deja la munca pt ca nu am vrut sa-mi pierd postul, asa ca daca ai nevoie de ceva de ordin farmaceutic ma gasesti la Kaufland.
Antonia mea a racit si ea asa cum a racit 75% din populatia orasului si bineinteles ca si Ioana fornaie.Doamna doctor nu s-a impacientat prea tare asa ca sper sa se rezolve cu picaturile de nas.
Sper intr-o incalzire a vremii pentru ca in casa este mai frig ca afara si eu inca un an m-am icapatinat sa nu-mi pun centrala.
roxicucu spune:
Si noi suntem muciosi in gasca dar sper sa ne facem bine repede...
Despre casa....ce sa va spun, abia suntem la sapatura pentru fundatie, actele, aprobarile si creditul mi-au mancat zilele dar sunt optimista. In fiecare zi dupa ce duc odrasla mare la gradi ma duc la mosie sa supraveghez echipa, asa ca daca stabilim o intalnire as prefera sa fie dupa ora 16.00.
Alina, ce spui, vineri este bine?
Ica 1975 spune:
Laura, la noi este cald azi daca 20 de grade se poate numi cald
, cred ca a inceput vara indiana care tine cel mult 2 sapt si pe urma vezi frig si ploi
Oricum e mai bine decat sapt trecuta cand aveam 6 grade dimineata la 8-9 AM. Mucii vad ca sunt planetari, si Christine are de vre-o 2 sapt si tuseste, colectati de la noua gradinita de la ceilalti copii ![]()
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !
alinam spune:
neata!
sa imi traiasca feciorul
!!!
Roxi hai saptamana viitoare, azi sunt a lui Vlad, maine am un botez la care trebuie sa merg si la biserica.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
ciristina_serban spune:

LA MULTI ANI VLAD!!!
Alina, sa-ti traiasca feciorul , sa creasca mare si sanatos! Petrecere frumoasa!
Pupicei tuturor....
Cris si Razvan cel nazdravan (23.11.2004)
Razvan