La noi, La Galati sa veniti! (38)
Raspunsuri - Pagina 10
delphin spune:
Hop si eu!
O iau in ordine de evenimente....Laura felicitari maica pt. micutzul Luca, sa-ti aduca satisfactiile pe care le astepti, sa fie sanatos si mancacios...si tie...RABDARE MULTA!
Alino, sa-ti traiasca Vladutzul! Sanatos si tu fericita!
Roxi, dupa ce se toarna fundatia, neaparat 28 de zile de pauza, abia tunci betonul e uscat si riscul unei eventuale crapaturi sau miscari e indepartat, la fel si pt. "plancher" solul pe care se vor construii pereti si pe care se va pune gresia sau parchetul, ma rog..Stiu, dureaza si ai vrea sa se termine cat mai repede, dar ca sa ai casa "la rosu" trebuie cel putin 3 luni bune. Curaj, stiu despre ce vorbesc!Noi am terminat de construit acum un an, in FR.
O zi buna!
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
gitana spune:
Neata!
Am si eu o intrebare pentru mamicile de fetite:unde se tin cursuri de balet la noi in galati?Fetita cea mare are 3ani si 7 luni si sper sa o primeasca la balet.
Gianina mami de Tania(3 ani si 7 luni) si Marina(7 luni)
LauraFlo spune:
Wow Delphin ! Multumesc de urari ! De ce spui "rabdare " ?
Stii tu ceva ce eu am sa aflu in curand ? Cum e cu doi copilasi ?
Ica, corect spus "muci planetari "....dar nici nu ma mir....la voi e mai frig brrrr. Mai rezisti ?
Alina, iubita, sa-ti traiasca frumosul cavaler ( nu l-am mai vazut de mult, dar cum mama si tata sunt niste frumosi si Vladutu trebuie sa fie ) sa fie norocos si sanatos ! Cum l-ati sarbatorit ? Ce tort bun ai facut?
Roxi succes cu constructia.
Vilma, chiar ca bine zici . Ar merge o iesire in parc cu copilasii dupa noi, ce spuneti ?
Gitana, am sa intreb o prietena...in vara aflase de o locatie.
Va pup pe toate, sa aveti o saptamana buna.
delphin spune:
Laura stiu eu ce stiu...stai sa vezi, vine ea vremea prostioarelor Dariei, cand trebuie sa se joace fix acolo unde doarme Luca, sau ca vrea sa se joace cu el...sau ca Luca din premergator i-a tras fatza de masa si ea a varsat laptele...si cate alte scenarii!Rabdarica!
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
vilma spune:
Scoala de balet serioasa se face la Centrul Cultural Dunarea de jos, langa Teatrul Dramatic. Nu cred insa ca la ora asta se mai fac inscrieri, trebuia in septembrie. Nu strica sa incerci totusi.
Noi cu scoala mergem bine deocamdata. E abia inceputul. Ghiozdanul e de-o tona, am vrut sa cumpar troller, dar pe trotuarele noastre e jale, nu sunt facute pentru aceasta minune a secolului..:-))
Va pup, deocamdata nu cred ca o sa iesim prea curand in parc avand in vedere atat vremea naspa, cat si programul plin, dar in we facem o iesire, ar cam trebui sa ne vedem, ca altfel ....
Eu, una, am constatat ca nu mai stiu de nimic in ultima perioada, parca s-a rupt fundul sacului cu probleme si au navalit toate pe capul meu.
PS: cred ca am pus niste poze pe undeva de la deschiderea anului scolar, dar nu mai stiu sa atasez linkul...
vilma spune:
http://news.webshots.com/photo/2357461680056404988ebAuSI
http://good-times.webshots.com/album/567014160GuHHKA
sper sa se vada
LauraFlo spune:
Wow, Vilma ! E superba ! Ii place Ancutei dansul ? Ce frumos ! daria nu e incantata, vrea la karate. ![]()
Ai o fata foarte frumoasa.
Bineinteles ca nu am putut sa nu remarc si personajul elegant din juriu.
alinam spune:
neata!
Laura multumim, nu am facut nici un tort, ne-am tot desfatat cu nunti si botezuri, cred ca we asta o sa am musafiri pt ziua lui Vlad hehehe, cam tarziu da e bine si asa.
In alta ordine in we m-am intalnit cu Cookie care mi-a zis daca ne intalnim sa o anunt, asera m-a sunat Roxi cu aceeasi dorinta
deci mai e cineva dornic de o iesire?
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
vilma spune:
Multumim, Laura, da ii place foarte mult dansul sportiv. De altfel, si mie imi place si mi-as dori sa am timp sa invat si eu sa dansez.
Pentru intalnire, eu saptamana asta nu pot. Dar as vrea tare mult sa mai ies din rutina zilnica, la o intalnire cu voi. Si daca s-ar putea, una tihnita, in care sa nu am limita de timp.
Va pup si va doresc o saptamana minunata.
Ica 1975 spune:
Laura, da'i bine inca p'aici, sa vezi iarna
Nu ne arati si noua puiutii tai?
Vilma, frumoasa fetita ta
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !