La noi, La Galati sa veniti! (38)
Raspunsuri - Pagina 11
alinam spune:
Laura foarte frumosi copii tai :) pozele in care stau fratiorii alaturi sunt super, iar de bunica eroina ce sa mai zic, bravo ei, o sa printez sa le arata si la bunicile "mele" aka mama si soacra ![]()
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
Ica 1975 spune:
Laura, scumpici puiutii vostri, nu stiu cu cine seamana Luca insa Daria seamana cu tine, la fel si fetita Sorinei seamana cu mami bine-bine. Despre bunica ce sa zic 
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !
alinam spune:
Buna dimineata!
ce mai fac fetele cucuietele?
Eliza sa iti traisca fina mai ca mine face 2 ani!, as felicita direct mama dar cum nu a mai intrat pe forum de mult.....
Daca tot m-am pus pe urari sa continui cu Ele sa nu uit peste we, Ele la multi ani Denisei !, ai fata mare ce mai 3 ani hehehe, cand imi aduc aminte de bucatica mica era cand s-a nascut de nu aveai hainute asa mici.
Ele spune:
Alina..saru'mana de urari. Nu ne-ai uitat desi altii stau tare prost la zilele de nastere. 
Numai ca am fata si mai mare...face 4...ca deh..e mai mare cu un an ca fitu.
Eu am copila acasa de vreo sapt..plus ca am facut curatenia.."de iarna" asa ca stau cam putin in fata pc-ului.
Sa mai zic ca am vazut si copilasii Laurei. Sa iti traiasca si sa te bucuri de ei. Cand am vazut bunica cu unul pe piept si unul pe picioare ma gandeam ca... ce ne-am face fara mame?!!!A mea doar ce a plecat azinoapte de la mine ca m-a ajutat cu frecatul casei...ofof..si era racita si cu abces la dinte...

Pupici la toate fetele de Galati si sa stiti ca eu va citesc in continuare. 
Elena & Denisa
NOI
alinam spune:
da ,asa e ai dreptate, 4 ani, nu stiu la ce ma gandeam hehehe
gitana spune:
Neata fetelor.
Am si eu o intrebare, nu stiu daca s-a mai discutat subiectul.
Fetele mele sunt racite,nas infundat si dr Baciu mi-a recomandat sa-mi cumpar un aparat cu aerosoli.Are cineva asa ceva?Ce marca imi recomandati si unde gasesc sa cumpar asa ceva?
vilma spune:
Laura, felicitari, mamica draga, ai niste copii minunati!!! Daria e o frumusete, m-am indragostit de ea. are o privire de te inebuneste, nu stiu cum ii faceti fata. Iar Luca e si el deja numai cu ochii pe ea. O sa fie palpitant la voi, prevad!
Gitana, e vorba de aparatul Salin? Asta parca era produs pe undeva prin Vrancea sau Buzau, nu mai stiu exact. Vezi si tu aici: http://www.salin.ro/salin-ro/
vilma spune:
Am nevoie de costum de serbare - Fulg de nea. Masura mai mare, pentru 7 ani.
Sa nu uit, fetelor. Va fac acum o invitatie la concursul de dans sportiv de pe 29 noiembrie, o sa vina sa danseze pentru spectacol si Mihai Petre cu Elwira. Locatia: Sala "Siderurgistul" Galati
http://www.beija-flor.ro/resurse/invitatie.pdf
Cafea pe aici nu mai bea nimeni? Sanatate maxima la pui!
liliac1 spune:
Vilma, in caz de nu gasesti un costumas...ii poti face dintr-o rochita alba si-i cosi beteala argintie la poale, la guler si la manute. Eventual ii poti pune pe cap o coronita la fel, imbracata cu beteala asortata. Eu am vreo 3-4 coronite pe-acasa, gata facute, de anul trecut.