La noi, La Galati sa veniti! (38)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

offff, sunt asa de suparata, nu-mi ies deloc treburile, oare de ce trebuie sa fie totul asa de complicat....am nevoie de o cafea mare si tare si de ceva incurajari ca simt ca cedez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

quote:
Originally posted by roxicucu

offff, sunt asa de suparata, nu-mi ies deloc treburile, oare de ce trebuie sa fie totul asa de complicat....am nevoie de o cafea mare si tare si de ceva incurajari ca simt ca cedez...

Roxana, mami de Stefan (24.04.04) si Andrei (05.06.07)

POZE
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1ec57a2f5e7d27227f9175&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">FILMULETZ

Roxana lucrurile care le obtii usor nu prea iti sunt dragi dupa. La ce tragi din greu o sa ramana mai aproape de inima ta. Vorbesc din experienta.Nu descuraja!!

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Asa este, ai dreptate, multam de incurajare Cred ca am intrat intr-o pasa nasoala, am senzatia ca ma agit degeaba, nu se leaga nimic...cand zic si eu ca gata, am rezolvat intervine ceva si se destrama totul... Si in plus am aflat ca de pe 5 iulie, sotul meu o sa fie detasat la Constanta pentru o luna, asta mi-a pus capac, va trebui sa alerg singura si cu 2 copii in spate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Roxi capul sus, are dreptate Ele :), eu "casa" am cumparato singura cum v-am mai spus, sotul a vazuto dupa :) e drept ca nu aveam copil da o sa te descurci tu sunt sigura.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Roxi, si eu in chinuri . Am semnat ieri precontractul pentru noul apartament, asta-i partea buna, partea cu chinurile tine de vanzarea apartamentului in care stam. Deci daca stiti pe cineva interesat de un apartament cu 2 camere in M20 .....noi il avem

In rest ma lupt cu caldura...ca noi toti de altfel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mir3lly spune:

Buna dimineata! De astazi sunt in concediu, astfel ca o sa stam mai mult de vorba. O sa plecam in August la bulgari, mai exact la Albena. A mai fost cineva acolo? Poate imi spune si mie ceva pareri despre litoralul bulgaresc si despre oamenii de acolo in general. Va pup si va astept la o cafea de dimineata ca apoi vin caldurile si nu prea e indicat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mir3lly spune:

Buna dimineata din nou! Tot eu sunt! Haideti la cafea, ca apoi am de calcat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Salutare. Mirela, eu am fost la Albena acum 2 ani si a fost o experienta placuta. Atunci am fost la un hotel de 3 stele, era curat si servicii foarte bune, plaja curata si oamenii amabili. Anul trecut am fost la Nisipurile de Aur, la un hotel de 4 stele, all inclusiv si anul acesta tot acolo. Ce-mi place pe litoralul bulgaresc este ca nu am avut nici o problema (mancarea e foarte buna, nu ni s-a furat nimic, etc). Iar varianta all inclusive e cea mai buna cand mergi cu copii mofturosi, poti sa le alegi portii mici si variate din ce vor ei sa manance.
Drumul e ok ca si durata.

In alta ordine de idei, ce mai fac gravidutele noastre?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Neata ! Gravidutza Laura la apel ! Am reusit sa-mi scrantesc o glezna duminica....abia de l-am convins pe doctor sa nu mi-o puna in ghips....cica sa trec peste vreo doua zile sa ma vada din nou.....Mi s-a parut cumplit pe caldura asta ( si asa mi se umfla picioarele) sa am ghips....Anul trecut am stat cu acelasi picior , cam in aceeasi perioada cu ghips vreo doua saptamani....

In rest bine, in conditiile date: sarcina 30 de saptamani, vreo 15 kg acumulate, serviciu cu program complet....Acum ne zbatem sa vindem apartamentul ca sa ne putem apuca de amenajarea celui nou; ne-am plimbat prin magazinele de mobila, gresie si faianta....Chiar, as vrea sa-mi recomandati si mie un tamplar sau o firma de mobila unde sa comanda mobila din camera copiilor. N-am gasit/vazut inca nimic sa se potriveasca ...ma rog sa se plieze pe ideea noastra de camera de copii.

Voi ? vad ca e ceva mai multa liniste decat de obicei la subiectul nostru.....In concediu ? topite de caldura?

Va pup. Sa aveti o saptamana excelenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinedana spune:

Raspund si eu la apel dar nu ca graviduta ci ca proaspata mamica de Ioana Alexia, care n-a mai vrut sa astepte termenul dat de domnul doctor si la 37 de sapt a hotarit ca e cazul sa ne vedem la ochi.
Asa ca pe 21 iunie am nascut cu viteza luminii (ca nici nu mi-am dat seama ce se intimpla), atita doar ca seara pe la ora 20 m-au apucat contractiile si la 22.30 eram in sala de operatii.
Laura, iti urez de pe acum nastere usoara si recuperare grabnica !

Mergi la inceput