La noi, La Galati sa veniti! (38)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Wow ! Felicitari Daniela ! Sa-ti traisca fetita o suta de ani imbelsugati si fericiti ! Si tu sa te recuperezi rapid si usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinedana spune:

Mersi mult Laura !
Cit despre recuperare pot sa spun ca am trecut rapid peste operatie.
Greu a fost la spital dar nu din cauza nasterii ci din cauza caldurii.Acum sunt acasa, fetita este super cuminte si pot sa spun ca sunt chiar odihnita.
Abia astept sa mai creasca un pic ca sa plecam si noi un week end la mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Salutare!

mai da liniste mai e pe la noi, unde umblati fetelor?

Dinedana sa iti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si cuminte in continuare, aproape ca te invidiez cand aud ca ai bebe mic si esti odihnita .

Laura mama da nu te uiti pe unde mergi? cum ai reusit ? nasol si cu burta mare si cu ghips, poate scapi fara :).

Eu am fost lipsa la apel, am fost o saptamana la un curs care s-a tinut la mare, am fost singura singura, mi-am pus bagajele in masina si am plekat prima data la drum mai lung, am fost "culajos" cum zice Vlad, in prima zi am fost cam trista ca toti erau cu familiile sau macar cu copii, dar apoi m-am bucurat de liniste si relaxare, am fakut o excursie de o zi la Balcik, Kaliakra, ce sa zic, cand nu eram la curs eram la terasa, la piscina sau aiurea prin magazine :), nu am mai fost asa libera si relaxata de cand eram la mama fata , de luni gata la munci

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_G spune:

'neata!

Felicitari proaspetei mamici, Daniela! Sa te refaci repede si sa aveti parte de multa sanatate.
Laura, tie iti doresc sa treci usor peste putinul timp ramas pina la intilnirea cu minunea, si, fii ceva mai atenta... ca nu prea cred ca-ti va sedea bine cu ghips... parerea mea.
Dupa o perioada de 3 saptamini in care am fost in concediu, incerc sa ma refac. La serviciu. Ieri, prima zi de munca fiind, mi-a fost foarte greu. A trecut foarte incet timpul ... Astazi, luindu-ma cu treaba, sper sa fie altfel.
Altfel spus, cafeaua e gata. Nu am nimic dulce la ea pentru ca, incerc sa reduc din kg acumulate in concediu. 5 la numar. Asa ca, sinteti invitate.
Sa aveti o zi buna!

Oana si Andra (21.10.2005)

Mergi la inceput

Neata ! Din fericire nu mi-au pus ghips...sau am fost eu destul de incapatanata sa nu-mi puna . Multumesc pt urari ! Si eu sper sa treaca mai repede, cat mai repede aceste 2 luni. Sanatosi sa fim ca se rezolva toate.

Alina draga, dar asta a fost dezmat total ! Vreau si eu ! Ma bucur ca te-ai relaxat ! Mamicile-sotii-angajate au dreptul la o saptamana macar pe an singure la un spa...cursuri...concediu...ceva de genul all inclusive

Oana_g, trei saptamani concediu ? Wow ce bine suna...eu ca sa-mi iau trei saptamani concediu...trebuie sa nasc . Altfel....ma lipesc de maxim o saptamana. Unde lucrezi?

Am fost si noi in week end la mare, evident ca singura persoana imbracata pe plaja eu eram, dar Daria si sotul s-au distrat de minune. Poate ma incumet si in august la o astfel de escapada.

Gata va pup si ma intorc la munci. o zi buna sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_G spune:

Da Laura, 3 saptamini. Suna destul de demential ca sa zic asa. Am avut timp sa merg la mare, in delta si apoi la munte. Dezmat total. In alti ani mergeam doar la mare (vara), iar concediul era de 2 saptamini.
De lucrat, lucrez la stat. Poate de asta se poate un concediu asa lung. Avantaje si dezavantaje, nu?

Sa aveti o zi buna!

Oana si Andra (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Salutare!
Dana, sa-ti traiasca fetitele si sa te bucuri de ele!
Laura, nastere usoara si sa ai un bebe cumintel!
Am facut cafea, vine cineva?? Sau toata lumea isi bea cafeaua pe plaje insorite??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Eliza bine ai revenit pe plaiul mioritic :), cum a fost vacanta? migram toti acolo?

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Fu bine, fu frumos, m-am plimbat cat am putut de mult, dar abia asteptam sa ajung acasa, in orasul nostru prafuit. Inca nu-s convinsa ca mi-ar placea sa emigrez...

Mergi la inceput

Eliza bine ai revenit ! Ai reusit sa te intalnesti cu Olgutza? E bine ? De ceva timp nu mai posteaza si mi-ar placea sa stiu despre ea.

Mergi la inceput