Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 61
Raspunsuri - Pagina 9
magdita spune:
quote:
Originally posted by COCO2255
Buna,ma alatur si eu. MA PRIMITI???
Sunt pacienta dr.T de 2 luni,am facut o monitorizare cu rezultatul:aspect ovare polichistice,E=6,5,OD=nimik,OS=nimik,in z1 trebuie sa merg la cabinet sa-mi dea un tratament.
Am 23 de ani,un avort spontan acum 4 ani si de atunci nimik.
Sper cu ajutorul Dr.T sa-mi rezolv problema.
Cred ca laparoscopia este singura solutie pentru mine,vreau s-o fac cat mai repede.Voi la cat timp ati facut-o?
Coco
, bine ai venit pe
si printre noi. Laparoscopia o vei face probabil cand va hotari dr.T, probabil dupa tratament. Bafta multa si sa vii cu vesti bune !Cu siguranta se va intampla minunea
!!!Doamne ajuta tuturor

magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
magdita spune:
Fetele, ziceati ieri ca am inchis capitolul 60 fara sa mai asteptam o gravidutza
! Pai uitati-va ca ajunseram la pagina 9 de ieri pana azi. In ritmul asta, o sa scriem cateva capitole bune pe luna.
Pup fetele vorbarete tare
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
mada23 spune:
Coco...tinerica noastra bine ai venit.Esti pe maini bune, tinem pumnii sa vii cu vesti bune. Sa scrii repede 10 mesaje ca sa apari in timp real.
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

danielac100 spune:
Pe 09 iunie si eu tot pentru monitorizari de inseminare merg.
Sper sa fie de bine la amandoua. La mine e prima inseminare.
Cica am auzit ca dupa insemniare trebuie sa stai linistita cateva zile. Eu am un job f. agitat. Stie cineva ce inseamna cateva zile?
Pup,
Dana
magdita spune:
Daniela, Rocsy bafta multa la eco, stiu ca mergeti luni, dar daca tot a scris daniela, va urez de-acu'![]()
Fetele care vreti sa fiti trecute pe listutza din prima pagina, nu ezitati sa imi spuneti. Faceti un scurt istoric al incercarilor si investigatiilor voastre, si se rezolva.
Va pup si va urez o seara excelenta
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
ubirica spune:
Imi asum riscul si va spun, de dimineata pana acum am facut 7 teste de urina: clear blue, barza, shure check,...la toate apare a doua liniuta roz/ bleu pal (clear blue). Va reamintesc ca acum doua zile la beta hgc am avut 0,00 (de aceea spun ca imi asum riscul). L-am sunat pe Tutu, i-am povestit, s-a bucurat mi-a spus sa ma duc maine dimineata la IDS, sa mai fac un test la sange si dupamiaza sa ma duc la el. pregnyl nu am facut, pt foliculii s-au spart singuri.
Nu pot inca sa ma bucur pentru ca imi e teama , tremur de emotii...
Nu am nici un simptom, Tutu mi-a spus ca utrogestanul nu da testele fals pozitive, am uitat insa sa-l intreb daca pot sa reiau utrogestanul.
fireyes spune:
Ubirica, asta e, e clar acum! a fost nevoie de mai multe zile... te asteptam cu confirmarea maine... cand o sa fim si noi si mai entuziaste, ca acum parca si mie mi-e teama:)
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
COCO2255 spune:
Va multumesc pentru incurajari.
Sper sa ne mutam toate cat mai curand la odisee!!!
Aveti idee ce tratament se i-a incepand din z1??
Eu sunt foarte nerabdatoare,vreau 2-3 bebei(chiar si mai multi)daca nu ma grabesc o sa imbatranesc pana o sa-i fac pe toti.lol
COCO2255 spune:
quote:
Originally posted by ubirica
Imi asum riscul si va spun, de dimineata pana acum am facut 7 teste de urina: clear blue, barza, shure check,...la toate apare a doua liniuta roz. Va reamintesc ca acum doua zile la beta hgc am avut 0,00 (de aceea spun ca imi asum riscul). L-am sunat pe Tutu, i-am povestit, s-a bucurat mi-a spus sa ma duc maine dimineata la IDS, sa mai fac un test la sange si dupamiaza sa ma duc la el.
Nu pot inca sa ma bucur pentru ca imi e teama , tremur de emotii...
Nu am nici un simptom, Tutu mi-a spus ca utrogestanul nu da testele fals pozitive, am uitat insa sa-l intreb daca pot sa reiau utrogestanul.
Ma bucur pentru tine.
Iti tin pumnii petru maine.
Vino cu vesti bune..........
lalitica2000 spune:
ubi, iti tin pumnii sa fie cu II liniute si maine sa-ti iasa si Beta HGC cu o valoare mare