Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 61
Raspunsuri - Pagina 10
ubirica spune:
multumesc mult fetele, sa va spun ca am fost si la o prietena care sigur nu e insarcinata i-am cumparat si iei 2 teste diferite sa faca pipi pe ele, si nu a iesit nici urma de a doua liniuta, le-am comparat cu ale mele si se vede clar cea de a doua liniuta, chiar daca e pala. Shure chek-ul, se vede cel mai bine, clear blue mai sters ca si barza.
Sa iau oare utrogestan?
ubirica spune:
multumesc mult coco, sa ai incredere in Tutu si iti urez sa treci la odisee cat mai repede.
aerlilian spune:
Ubirica ,ne-ai naucit cu vestea asta...Habar nu am ce sa zic...Vorba lui Fireyes,nici nu ma pot bucura...Daca nu ar fi fost acel BHCG...acum topaiam impreuna de fericire.Te asteptam cu vesti maine si tinem pumnii stransi sa fie asa cum trebuie!
Spre amuzament:7 teste intr-o zi?De unde ai avut scumpa mea atata pipi?
ubirica spune:
aerlilian, crede-ma ca as mai avea pipi pentru inca 7, numai sa vad in continuu liniuta a doua.....insa s-a epuizat stocul. Maine fac aprovizionarea.
ubirica spune:
quote:
Originally posted by ubirica
aerlilian, crede-ma ca as mai avea pipi pentru inca 7, numai sa vad in continuu liniuta a doua.....insa s-a epuizat stocul. Maine fac aprovizionarea.
Stii cu beta hgc-ul ala, de dimineata l-am facut iar dupaamiaza am simtit intepaturi in uter, un fel de arsuri, ma gandesc ca poate atunci o fi avand loc nidarea si poate ca dupa ce se nideaza incepe organismul sa elimine hormonul ala. Nu stiu ce sa zic ....sper din tot sufletul sa iasa maine la sange ...incerc sa nu imi fac sperante dar nu pot....
aris26 spune:
ubirica....

(mai am un pic si pun toate emoticoanele aici)
hahahhahaha ce ironie, cred ca ai facut bhcg-ul exact inainte de implantare...hihihi...ce ma bucur pt tine.
7 teste :O...asta faceai tu azi dimineatza si pe mine m-ai lasat in ceatza ![]()
cu utrogestanul, daca nu l-ai intrebat pe tutu lasa si tu acuma pana maine(o seara nu mai conteaza)si o sa-ti spune el exact cate si cum trebuie sa iei, probabil ca o sa iti mareasca doza
bafta tuturor!
COCO2255 spune:
Vi s-a intamplat ca in una din luni sa aveti OD= nimik,OS=nimik??
Eu sunt destul de speriata.
Helpp.................
aris26 spune:
magdita - multzam
eu ash vrea pe prima pagina, dar mai stai un pic(vreo 12zile) si poate ma treci direct la poveshti de succes
ubirica - tin pumnii stranshi stranshi stranshi

bafta tuturor!