Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 61

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Lali, si pe mine m-a chemat de obicei tot la Elias dar odata s-a intamplat sa ma cheme si la cabinet si am auzit fetele vorbind ca are si martea si joia program. E bine pt noi ca putem merge in fiecare zi din sptamana ca cabinet....

Crisarh, la mine a sunat ceva de genul:

Numele..., angajata la..., asigurata a CAS Valcea, ultima plata catre CAS facuta prin ordin de plata in cont... la data...... Eliberam prezenta sepre a-i servi la spital.

Stampila si semnatura compartimentului personal (daca aveti d-asta) sau a conducerii

Coco, abia amu te vazui! Bine ai venit draguta! Sa stai putin si sa pleci repede la odisee iti doresc!
Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

lali esti tare rau, am ras de m-am prapadit.daca citeste tutu ce se scrie despre el nu se mai opreste din ras nici el.dar cred ca are si nitica viata particulara, l-am auzit o data cand vorbea la tel ca ieseau in oras, dar sa nu ma spuneti ca v-am spus si voua.aspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

fetelor eu nu am avut net deloc azi si din cauza asta va scriu mai tarziu.
m-ati facut sa rad cu supertutu. cred ca daca ar vedea el ce debitam pe aici s-ar tavali pe jos de ras. pacat ca nu are timp sa citeasca. dar cine stie...tutuuuuu daca vezi ce scriem da-ne un semn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

ar fi tare sa apara un mesaj de la tutu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

la cat are Tutu de lucru numa' asta i-ar mai lipsi ca atunci cand ajunge acasa sa stea sa citeasca ce scriem noi despre el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

sunt fericita, al meu sot a fost la dr matei si sta bine, nu are probleme, acum sa vedem la mine ce zice tutu maine.aspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreuk spune:

Buna fetele!
Felix multumesc pt 3 in 1, cam tarziu, ma scuzati dar am avut o groaza de treaba, nu am avut timp de forum deloc. Acum m-am eliberat putin din socoteli si am vazut ca ati scris 7 pagini!!!!Tare vorbarete mai sunteti!
Mai am 8 zile de asteptare........nu mai pot, imi vine sa fac test dar cred ca e prea devreme.O sa astept cumintica 14 zile de la inseminare si vad atunci!
Tata presimte ca am gemeni, de cate ori ne intalnim imi zice sa nu imi fac griji ca o sa ii crestem noi cumva, indiferent cat de multi sunt:)))Rade mereu de sotul meu ca o sa trebuiasca sa isi mai ia un job
SPER SA AIBA DREPTATE!
M-ati amuzat tare cu Tutu Superman:))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Lali...felicitari (cu intarziere), la multi ani impreuna, sa va iubiti mult , multa intelegere si copii frumosi.
Si finii mei au sarbatorit aseara un anisor de casnicie.
buna faza cu superman
is racita de numai potttttttt
Feli..sar'na de ceai, beau de dimineata incontinuu.
Andreuk...tre' sa mai ai rabdare, incearca sa nu te mai gandesti, e mai bine
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Fetele mele, tare zapacite mai sunteti

Mada, pup fata mucoasa, sa plece raceala si sa vina

Fetele, multumesc de urari, chiar am de invatat ca incep sesiunea sapt viitoare, insa trebuie sa imi fac si timp sa invat, cu nebunia de la serviciu.

Va pup pe toate, fara exceptie

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

felix - multumesc pt sfat. cred ca asha o sa fac. mie imi era frica sa nu am un rezultat fals pozitiv din cauza injectie, nu stiu daca rezist psihic la o asha pacaleala.

bafta tuturor!

Mergi la inceput