Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 61

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

A raspuns la mess, merg maine la cabinte, am rezolvat, uraaaaa!!!!Acum tre sa vad cum chiulesc de la serviciu, ca am sedinta, la naiba cu serviciulaspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Lali, ma bucur ca ti-a placut lapticul cu cereale! Ce mai zice pretena ta? Au inceput FIV-ul la noua clinica?

Poooop,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Feli..bun ceiutzul cu lamaie

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns COCO2255 spune:

Buna,ma alatur si eu. MA PRIMITI???
Sunt pacienta dr.T de 2 luni,am facut o monitorizare cu rezultatul:aspect ovare polichistice,E=6,5,OD=nimik,OS=nimik,in z1 trebuie sa merg la cabinet sa-mi dea un tratament.
Am 23 de ani,un avort spontan acum 4 ani si de atunci nimik.
Sper cu ajutorul Dr.T sa-mi rezolv problema.
Cred ca laparoscopia este singura solutie pentru mine,vreau s-o fac cat mai repede.Voi la cat timp ati facut-o?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Feli, nu m-am hotarat cu cine fac FIV-ul, dar ma bate gandul sa incerc afara, nu in Romania...

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

fetelor, si-a schimat Tutu programul la cabinet ca vad ca pe Crisarh a chemat-o maine la cabinet.

felix, am s-o intreb pe colega mea, ce mai stie de noua clinica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Fire, am si io o nelamurire: de ce sa te resemnezi draguta? Testele de sarcina e posibil sa nu se pozitiveze nici in prima spatamana de intarziere, depinde de conc de bHCG din pipilica! Pana nu vezi rosu in fata ochilor eu una continui sa sperez pentru tine! Iar pe tine te rog sa fii optimista! Galeria pt Mada e valabila si pentru tine.

Lali, eu stiu ca Tutu vine la cabinet si martea si joia pentru monito! E fantastic omu asta, cred ca daca ii dai jos halatu gasesti S-ul de la Superman!

Mada, daca e nevoie mai dau inca un ceiut! Sper ca ti-a mai trecut raceala!

Pooop,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Feli, hai ca asta mi-a placut!!! Il si vad pe Tutu cu un S urias rosu tatuat pe spate
Eu am inteles c e incert cu clinica pentru ca nu s-a finalizat partea de hartzogaraie, asa ca nu se stie daca ii da drumul in iunie. banuiesc si eu ca trebuie sa existe tot felul de avize si cum institutiile publice nu se misca cu viteza, cred ca mai nimeni nu poate spune cand se vor deschide portile...

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Felix are dreptate, si pe mine ma chema pt monitorizari in zilele in care nu era la cabinet, de aceea nu stiam sigur programul lui.Cine imi spune si mie cum trebuie sa sune adeverinta de la serviciu pt spitalizare, ma gandesc s-o iau din timp, dar nu stie nici tipa de la personal cum sa scrie in ea.va pup si hai cu liniutele, care vine prima cu II?aspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

pe mine cand ma chema la monitorizare in zilele de marti sau joi imi spunea sa merg la spital dimineata, ceea ce pana la urma mi-a convenit ca acolo mergea treaba mult mai repede decat la cabinet. De aia am si crezut ca el n-are program atunci la cabinet. oricum viata lui consta in spital, cabinet si viitoarea clinica. Altceva nu cred ca mai stie pe moment.

am incercat sa mi-l inchipui pe Tutu cum ar fi sa fie Superman si cum ar fi ca dupa ce isi incheie consulatiile la cabinet sa isi puna costumul pe el si sa zboara pana la spital sa saleveze vieti .

Mergi la inceput