Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 61
Raspunsuri - Pagina 6
aris26 spune:
merci mult felix. dupa calculul asta inseamna ca la 6 zile de la pregnyl ar trebui sa fie eliminat tot.
hahhaha sa vedeti ce m-am gandit sa fac.hihihi. la 7 zile fac un test de control, daca iese negativ inseamna ca ma pot baza pe rezultatul bhcg-ului la 13 zile
bafta tuturor!
magdita spune:
Neata fetele mele dragi si vorbarete,
Feli, multumim pentru ceiutz.
Ubi, tinem pumnii in continuare sa nu vezi rosu 9 luni de-acum incolo.
Mada, pup fetitza alintata. Numai azi nu e maine.
Fireyes, ma bucur ca ne-ai mai scris
Eu o sa intru un pic mai rarutz zilele astea, nu pentru ca imi extenuez sotul, ci pentru ca am un pic mai mult de lucru la birou. Insa sunt aici, cu DC in bara, si va mai citesc cand am timp.
Pup toate fetele mele dragi si va astept cu vesti bune II
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
felix76 spune:
Magdita, un pupic de la mine sa ai spor la lucru! Stiu io ca tu esti si in stresiune asa ca iti urez bafta la examene!
Aris, nu te amagi, la 7 zile n-are rost sa strici testul degeaba! Fa-l la 10 zile si cumpara unul din ala pe care scrie ca poti sa il faci cu 4 zile inainte de data la care ar trebui sa apara rusii.
Mada, asa putin a mai ramas? O zi? Sa nu ne lasi sa ne isterizam pe aici, sa ne spui si noua rezultatul! Si eu am auzit de gravideala si raceala in acelas timp! Cum te mai simti? Uite, in ceiutul tau pun si lamaie sa tratam fetita naturist!
Io m-apuc de galerieeeee
Pup fetitele,
Felix
crisarh spune:
'neata va zic si eusi va pupo zi bunatutu tot nu raspunde, cred ca raman fara laparo.i-am trimis un mesaj pe tel, i-am spus cine sunt, sper sa imi deau un mes cand pot sa iau legatura cu el, cand ii spun cine sunt, adica de sarcina pierduta la 18 saptamani isi aduce aminte de mine, si vizual ma stie, dar tel-ul nu-l stie, offff...de ar raspunde o dataaspiranta la
fireyes spune:
Magdita, bafta la examene, bag de seama ca unii sunt mai in focuri decat altii:) tinem pumnii, ca eu am urat intotdeauna sesiunea de vara, niciodata nu aveam chef vara de invatat
Feli, eu am stricat deja cateva teste de sarcina Fireste, acum mi-am luat din astea care ar trebui sa imi spuna cu 4 zile inainte. In fiecare dimineata prestez test si fireste, o singura liniuta. Sunt f. chinuita, ca azi e z28, 10 zile de la momentul bun presupus de mine, rusii inca nu dau semne...dar nici alte simptome nu am... mai am un singur test, maine dimineata. daca nici macar o liniuta (cea mai palida), imi iau gandul si incep sa ma agit mai tare cu fiv...
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
felix76 spune:
Fire eu iti doresc sa nu mai vina rusii pentru cel putin 9 luni de zile! FIV-ul cu cine l-ai face? Tot cu Tutu si Matei??
Crisarh, incearca sa il suni intre 12 si 14, cam atunci raspunde la telefon!
Pooop,
Felix
mada23 spune:
'neata de la o mucioasa
sar'na de ceiutz
sunteti niste dragutze , dar din pacate nu cred ca mai este cazul sa-mi face-ti galeria, azi z27 am executat un test si ..negativ nu am semne de cm dar cine mai stie, daca era ceva trebuia sa se vada............asta e speranta moare ultima, cu Dumnezeu inainte ...
Va pup pe toate
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
lalitica2000 spune:
neatza fetele,
un , asa ca imi sunteti dragi si ca dimineata cum ajung la birou accesez forumul
felix, merci de laptic si cerealea, a fost tareee buuuun
crisarh, nu l-ai gasit ieri pe Tutu la cabinet pentru ca el e la cabinet lunea, miercurea si vinerea (eu asa stiu) si de obicei sta pana pe la 7 jumate, chiar si mai mult. Eu zic sa faci azi o incercare si vei de de el la cabinet cu siguranta. Sper sa reusesti sa te programezi pentru laparo
fireyes spune:
Mada, nu trebuie sa disperi...
Citeam la FIV ca o fata si-a facut testul din prima zi si s-a pozitivat prin a6a (banuiesc ca dupa transfer, cand era deja la stadiul de embrionas) si s-a pozitivat atat de repede pentru ca erau gemeni:)
Plus ca din ce vad eu, mai ai o zi pana la testare...
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png