Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 61

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ubirica - nu ai facut beta hcg-ul?? nu ai raspuns inca?

bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

ba da aris, am facut beta hcg-ul si rezultatul a fost 0.00. L-am facut cam devreme, la 9/10 zile de la ovulatie, adica vreau sa cred ca l-am facut prea devreme.
Din experientele celorlalte Tutunici, am aflat ca utrogestanul pe care l-am luat si eu pana acum vreo doua/ trei zile iti poate intarzia CM, in plus eu am avut si ovulatie tarzie luna asta: ziua 20/21.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

neatza fetelor.
am sosit si eu la cafeluta. sunteti tare vorbarete in perioada asta.
fetelor eu l-am sunat pe tutu vineri si mi-a raspuns. sunati-l dupa ora 12.00. l-am intrebat daca il gasesc si mi-a spus ca da.deci este asa ca nu va faceti probleme. insistati.

Mergi la inceput

ubirica - oofff...mda cam devreme 10 zile...
ce faci, mai faci unul sau ashtepti? cu utro cam asha e, la mine vine in a 5-a zi dupa ce le termin. tin pumnii sa nu mai vina!
si eu ma gandeam oare la cat timp dupa pregnyl pot sa imi pun baza intr-un bhcg?

bafta tuturor!

Mergi la inceput

Aris, nu mai fac nici un test, mai astept si eu inca 2 zile, caci azi fac 3 zile de cand am intrerupt utrogestanul (am luat numai in 5 seri utorgestan, dupa ce am aflat de rezultatul la sange l-am intrerupt tocmai de frica ca mi se deregleaza cm)

Mergi la inceput

ubirica - nu trebuia sa il intrerupi, utrogestanul nu deregleaza cm-ul. dar ovulatia tarzie da sigur un cm mai lung. calculul ramane la fel, cu sau fara utro, ovulatie +14 zile

bafta tuturor!

Mergi la inceput

Offffff...pai daca am vazut ca e 0.00 si nu sunt sanse de sarcina, m-am gandit ca nu are rost sa mai iau ca nu are ce sa sustina. Acum ce ar trebui sa fac sa incep dinnou cu utrogestan? Eu nu am avut niciodata cm mai mare de 30 zile!! la mine faza luteala nu e 14 niciodata si in plus daca ar fi sa vina rusii as vrea sa vina ca si pana acum , nu de alta dar intr-o saptamana plec in concediu.

Mergi la inceput

nu. nu mai e cazul. am spus asha...pt data viitoare(daca o sa mai fie cazul :D) nu trebuia sa te descurajeze rezultatul testului, pana la urma utrogestanul pregateshte endometrul pentru o eventuala sarcina dar in acelash timp ajuta in cazul unui deficit de faza luteala. la mine inainte venea cam la 16-17 zile de la ov, iar acum e ceas la 14 zile de la ov. in schim ovulatia difera de la luna la luna.

bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Fetele, anul trecut Tutu si-a luat concediu prin august... Anul asta, fiind ocupat cu clinica si cabinetul, cine stie cand isi va lua liber. Ar fi bine sa aflam si noi ca multe ne facem programul dupa al lui...
Rocsy, poate il intrevi tu cand pleaca, sa ne facem si noi planuri!

Ubi, cam devreme ai facut testul insemna ca implantatia ar fi avut loc in 6-7 zile de la ovulatie deci n-avea cand sa creasca hormonul in sange cine stie ce. Vezi ca e un tabel, paraca la capitolul FIV daca nu ma insel, cu valorile bHCG pe timpul sarcinii. Daca nu vin rusii e semn bun! Ceva simptome?

Aris, din cele cetite de mine, pregnylul iese din sange cam 1000 UI/zi dar mie mi s-a pozitivat testul de sarcina si dupa 14 zile de la injectie si sigur nu era bebi...

Magdita, Rocsy, Georgia, Mada ( sa te faci bine repede!), Crisarh, Tamy pooop toate fetele! Daca am uitat pe cineva, rog sa ma traga de maneca!

Felix

Mergi la inceput

Felix, nu am nici o simptoma acum.... de nici un fel, acum 2 zile cand m-am dus sa imi fac testul am simtit niste intepaturi. In tabel zice ca in sapt 3-4 (9-130) si in sapt 4-5(75-1400), dar asta pt un ciclu de 28 si ovulatie in ziua 14. Offf mare prostie ca m-am grabit cu testul, mai am de asteptat 2-3 zile, poate mi-a reglat utrogestanul ala faza luteala.

Mergi la inceput