Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 61

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

mai iubi, nu am mai ajuns la Tutu, deoarece am inatrziat la serv si nu am mai putut ajunge iar daca mi s-a terminat perioada fertila am hotarat sa il intreb la urmatoarea monitorizare, numa bine ca pina atunci o sa-mi iasa si rezultatul de la papanicolau si o sa-l intreb atunci ce sa fac pe mai departe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

hai ca te-am botezat iubi in loc de ubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

lali, astept mielul!!!!!!!!!!!!1

Mergi la inceput

fetele, oare e cazul sa mai existe un samburel de speranta?
Eu am facut beta hcg-ul ala ieri in a 9/10 zi de la ovulatie.
Pana acum nu au venit rusii.....daca as exclude utrogestanul, in dimineata asta ar fi trebuit sa-mi vina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Ubi, poate e un bb mic acolo si nu mai vin uratii.Eu am intrebat un doc. de la medicover daca fac testul de sange si mi-a zis ca daca il fac inainte de cm nu iese pozitiv, asa ca mai bine sa astept sa intarzie si apoi sa-l fac. Asa ca poate mai este o speranta.Fetelor, stie cineva unde este Tutu? De ieri sun si nu raspunde, azi am fost la cabinet pe la 18.45 si era inchis. E in concediu? Eu cum fac programarea pt laparoscopie daca nu raspunde la tel Stie cineva ceva de el?aspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Si eu am aceiasi problema...legata de Tutu.Poate afla cineva cu certitudine in ce perioada este in concediu,ca in functie de el,plec si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Fetele, poftiti la cafeluta, ceiut, laptic, cereale cu lapte si 3in1!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

m'neata ... am poftit la cafea ... si uite ca am primit-o ...
ubi ... nu-i astepta pe rusi , si poate asa nici nu vin ..

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

Din cate stiu eu, nu pleaca in nici un concediu. si daca ashteptam noi sa ne facem concediu dupa el.....la cat munceshte acest doctor, o sa ramanem toate in casa vara asta
crisarh - nu e plecat nicaieri, dar programul lui e pana la 6 la cabinet si nu sta peste decat daca e plina sala de ashteptare, poate ca nu a fost cazul. daca vrei sa te programeze e mai bine sa vorbesti fata in fata, la telefon....mai greu, plus ca nu stiu sigur daca o sa ish dea seama foarte clar cine esti.

bafta tuturor!

Mergi la inceput

Neata fetele!!! am venit si eu la cafeluta de dimineata!!!
Of ce ma omoara asteptarea asta........!!

Mergi la inceput