Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 61
Raspunsuri - Pagina 3
mada23 spune:
sunt racita cobza si am o stare tampita rau, si sunt si alintata
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
crisarh spune:
suntem pe la birou, offf cu treburele. da o vacanta nu ar strica.vitamina C si miere la greueu iau pt imunitate pastilute cu ulei de catina de la plafar si nu am mai racitaspiranta la
tamaryllis spune:
tare vorbarete sunteti, fetelor!
eu nu am noutati. urmeaza o noua luna de monitorizare... oricum, acum mi-am mai schimbat parerea despre laparo, asa ca mi-am propus ca daca in tre-patru luni nu se intampla, o sa ma dau pe mana lui tutu si in problema asta.
bafta fetelor care sunt in asteptari!
viitoare
georgia_c spune:
si io-s aici ... dar am de treaba de capiez
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
fireyes spune:
Sunteti incredibile!!!! A inceput un nou capitol si toate astea intr-o zi lucratoare practic... asa ca s-ar putea ca eu sa fiu f in urma cu raspunsurile, dar totusi...
Doamne-ajuta sa se implineasca ce zicea (oare cine?) ca pana la cap.100 sa fim toate cu burtici.
Mada, nu ca vreau sa iti mai bag si eu prostii in cap, dar sa stii ca am avut o colega la care primele semne de sarcina s-au amestecat cu cele de raceala... si am mai auzit asta si din alte parti...
Lali, de ce pleci tu la drum asa pesimista? Dar ce, nu poti sa-i faci o vizita surpriza sotului la Sibiu? Eventual, il anunti ca e o surpriza, sa vina sa te ia de la gara:) intr-o seara, dupa scarbici, tzop in tren/ microbuz si retur direct la serviciu...
Georgia si mie mi-a zis cineva ca mai bine nu mai astept 6 luni sa incerc natural, ca tot la laparo ajung... si fireste, n-am ascultat
Ubirica, eu zic ca numa' de dragul sotului si ar putea sa fie un samburel acolo in burtica, luna viitoare. Si eu merg pe principiul ca mai bine iti faci toate investigatiile, desi eu cred ca dr T se gandeste ca poate astea inseamna un plus de stres, pe care nimeni in conditia noastra nu si-l doreste...
Si cum imi zicea si mie dr Matei, un cuplu normal, sanatos, are sanse sa conceapa 25% intr-o luna...bine, eu stiam cam de un 30%, dar asta tot inseamna 1 data din 3 luni... d'apoi sa mai ai si ceva probleme...
Magdita, doar citind ce soarta ii pregatesti sotului si rad singura in birou... ei, sarmanii, ce mai sufera...:)
Crisarh, eu m-am operat fix in ziua in care trebuia sa imi vina, iar cand mi-am facut programarea, Tutu a zis ca n-are importanta cand... iar Ramona mi-a zis ca dr T nu se jeneaza de sange:)
Cand despre "jelitul" lunar... eu daca scap cu o singur zi, ma declar multumita, numai ca de obicei trag niste bocete timp de cateva zile. si nu mai zic ca nu te poti intelege cu mine in perioada aia. si mai vin sa ma vait pe aici, asa ca nu-ti fa griji...:)
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
crisarh spune:
Crisarh, eu m-am operat fix in ziua in care trebuia sa imi vina, iar cand mi-am facut programarea, Tutu a zis ca n-are importanta cand... iar Ramona mi-a zis ca dr T nu se jeneaza de sange:)Cand despre "jelitul" lunar... eu daca scap cu o singur zi, ma declar multumita, numai ca de obicei trag niste bocete timp de cateva zile. si nu mai zic ca nu te poti intelege cu mine in perioada aia. si mai vin sa ma vait pe aici, asa ca nu-ti fa griji...:)http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png[/quote]aspiranta la
lalitica2000 spune:
mada, cred ca la toate ne-ar prinde bine o vacanta, asa vreo 2-3 saptamani.
io zic sa bei tu niste ceiut, sa iei niste pastilute, cum ar fi ''aspirina saracului'' (stii tu la ce ma refer..fufu...) si o sa vezi ce bine o sa-ti fie pe urma.
fireyes, e cam tarziu sa plec la sotior ca azi a fost ultima mea zi fertila, cel putin conform calculelor mele. Plus ca ar fi tare frumos sa fim azi impreuna cand aniversam 2 ani de casatorie, dar nu prea se poate, dar las ca recuperam noi.