Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (76)
Raspunsuri - Pagina 6
flo1980 spune:
Mariana 1976 experienta isi spune cuvantul
Irda si al meu plangea la baiata, statea cu manutele parca sa prinda ceva, ii era frica, cam intr-o luna s-a obisnuit cu baia. La inceput a venit soacra si cumnata sa-l imbaieze- de moasa si era apa cam calda cred eu si nu i-a placut.
Tecky eu am imprumutat de la cumnata mea pompa acea cilindru (sau tip seringa) si nu mi-a placut...nu puteam deloc sa scot laptele cu ea. Cumnata insa a zis ca i-a fost perfecta. Garniturile acelea cred ca sunt de rezerva, uita-te bine la ea, vezi nu are vreuna atasata pe undeva?
Apropo, Alex nu a acceptat borcanelele cu piureuri....cat desprelapte....pana la acceptat pe cel de vaca au trecut 2 luni. Incepeam ziua si o terminam cu un biberon de lapte, insa dupa un timp seara nu amai vrut deloc....asa ca e important sa manance ceva decat nimic...offf ma omoara subiectul asta, dar lasa ca se fac ei mari si or sa manance si pietre
Am luat si eu pampers new-born de la happy, din acelea care au acum decupatia pt. buricel....Mai avem de pus in bagajel dar in curand suntem si noi gata.
Flory mami de Alex si 35+ cu
AMR 5 saptamani
bebe 2
pozele mele
M&M spune:
Anka, ce de-a informatii !!!! De galbenele stiam si eu ca sunt tare bune in cicatrizarea ranilor, dar o prietena mi-a zis ca si ceaiul de pelin e bun pentru cicatrizarea epiziotomiei.
Dma, nu te mai stresa !!! De c enu incerci sa te linistesti si sa ii vorbesti bebelinei...la mime functioneaza
Cristina 29+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
vias spune:
Ankalaura camasa pt alaptat nu are nasturi, are doi clini in dreptul sanilor si acolo sunt niste gauri...''pt alaptat''....numai ca mie nu-mi place ideea...eu vreau una normala....
Cami 33s+, cu Timeea Cristina
pustai
Gabriela82 spune:
Am mai terminat o runda de calcat lucrusoare si cred ca incet incet ma apropii de final. Bagajul meu deja este gata il mai am pe cel al bebelinei, lucrurile i le-am pregatit deja in mare, urmeaza sa le asez in gentuta.
Anka eu mi-am luat always night, cele mai mari, dar o sa-mi fac si din alea din vata infasurate in tifon, desi mi se pare tare aiurea dar nu stiu cum si ce voi suporta mai bine. Sau voi lipi de slip absorbantul si deasupra o sa pun din astea cu vata.
Irda sper sa treaca cat mai repede nodulii, ma bucur ca sunteti bine si tu si Antonia si ca ati inceput sa “atarnati” mai greu. Ce norocoasa esti ca n-ai probleme cu kg, felicitari! Multumim ptr sfaturi, chiar ne sunt utile.
Anka ceaiul de chimen/anason/fenicul este anticolici?
36+ AMR 3+
ANDREEA PAULA
AnnaBaby spune:
In sfarsit am ajuns si eu acasa. Sunt franta de oboseala, ca am plecat de pe la 11. Bine, n-am mers tot timpul asta dar oricum e prea mult pt mine.
Asa, acum sa va spun vestile de la dr : dpn-ul estimat de eco e tot 11 iul, insa dupa ce m-a consultat si pe masa si m-a facut tuseu vaginal dr a zis ca ea e sigura ca nu mai ajung in iulie,si ca trebuie sa facem tot posibilul sa ajung macar la 37 saptamani, adica undeva la sfarsitul lunii asteia. Cica are deja capul prea coborat pt luna a 8-a; asa ca acum o sa trebuiasca sa fac si niste injectii cu dexametazona, timp de trei zile cate 2 pe zi, dimineata si seara. Cam nasol, dar sunt pt bb, in cazul in care se naste prea devreme, ca sa fie mai reziztent sau cam asa ceva.
In alta ordine de idei, bb e 100% fetita, eu aveam emotii pt ca multa lume mi-a tot spus ca dupa cum arata burta e sigur baiat. Asa ca acum m-am linistit. Si e marisoara, are cam 2300-2600g.
Acum trebuie sa stau cat mai cuminte, sa stau in pat, plimbari scurte, treaba in casa cat mai putina, ca nu cumva sa se declanseze nasterea. Si eu inca n-am terminat de facut cumparaturile
Anna 33+ cu Ioana Maria
AMR 7
vinebarza
bebe
poze
mishuc spune:
Buna fetelor,
am vazut ca discutati despre ceaiul de galbenele si ceaiul de pelin. eu acum 2 ani juma am suferit o interventie chirurgicala la "dansa" ; am avut vaginul si labia mica taiata si ca ceaiuri pentru vindecare mi-a fost recomandat cel de pelin. rana s-a vindecat destul de rpd.
in alta ordine de idei, pe voi va doare jos? eu trebuie sa stau pe scaun intr-o parte asa putin, ca sunt cam umflata la pasa si cand ma asez pe scaun chiar ma doare. nu am infectie, nu am nimic....de abia stept sa ajung luni la dna dr. sa vad ce este.
va pup
Mishuc 33+
flo1980 spune:
Si mie mi s-a recomandat ceaiul de galbenele + pelin pentru epiziotomie, chiar a dat rezultate bune. Folositi cu incredere.
Ankalaura s-au intins si bonele astea, stiu una care doar sta cu copilul si il plimba si ia 15 milioane....vai de noi mamicile, ca am da oricat (sau aproape oricat) sa stim puiutii bine ingrijiti si in siguranta....
Gabriela eu am baut doar combinatia chimen+anason pentru stimulatia lactatiei. Ajuta la calmarea colicilor. Combinatia asta (chimen , anason, fenicul, parca si musetel mai are)o gasesti la ceaiurile instant Hipp (are capacul cu verde, albastru e doar la cel de fenicul si rosu la cel de fructe).
AnnaBaby imi pare rau ca nu ai vesti tocmai placute de la doctor....ai grija, statul la pat face mult bine. eu de cand stau acasa, in pat, ma simt mai bine, nu mai am nici contractii. Multa sanatate!
Flory mami de Alex si 35+ cu
AMR 5 saptamani
bebe 2
pozele mele
Gabriela82 spune:
Dma incearca sa te relaxezi. si eu am avut zile cand bebelina nu prea misca si intram in panica dar nu era nimic grav, au si ei programul lor.
Flory multam' de raspuns.
Anna sa te odihnesti asa cum ti-a spus medicul, oricum nu mai e mult pana la sfrasitul lunii.
am pus 2 pozici pe picasa cu nepotelul meu scump, cel mai frumos nepotel.
36+ AMR 3+
ANDREEA PAULA
rontzy spune:
Tecky,acum am inteles ca tu ai pompa din aia palnie....si eu la fel,dar stai sa scotocesc sa o iau de unde am pus-o sa inteleg si eu care parti sunt in plus.........
revin
rontzy35+