Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (76)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Si noi prin zona, ne miscam incet si mai treblauim prin casa de dim m-am luptat cu vasele in buacatarie si dupa vreo ora am reusit si sclipeste totul nu mai sunt vase murdare nu mai e dezordine am facut si un dushuletz rapid ca printesa a stat cuminte si am mai strans niste rufe ca la noi dorm 2 e locul de triat hainele momentan. Si tre sa vad pe unde mai punem ce mai avem pe acolo ca tre sa fac ordine si sa eliberez din dulap cat pot sa fie loc pt cand vine mama weekendul urm pe 15. Sa ramana numai sa lustruioesc mobila si sa calc astenuturile curate si sa le instalez pe pat. Noi la cate minunatii avem creca ne-ar trebui vreo doua camere numai cu dulapuri si rafturi pt storage. Atatea avem si nu stiu cum ca de fapt daca e sa le iei sa le socotesti nu avem tare multe ca suntem la inceput si pana acuma nu am cumparat ca nu aveam loc unde sa le tinem si acuma mai completam si stam singurei in trei dormitoare si tot nu avem loc.
Dia tare nasol cu spitalul de la voi. Lasa tinem pumnii sa fie bine si sa scapi rapid din spital sa te poti bucura in liniste de bebe.
Camy mama draga nu mai fi asa prapastioasa ca nu iti face bine nici tie si nici lui bebe, stresezi bebitza si nu e bine. Incearca si tu sa vezi partea plina a paharului nu numai cea goala. Si cu sotul iti faceai multe girji si te-ai stresat de numa da pana la urma a venit inapoi si v-ati impacat, apoi cu statul al soacra ei uite ca ati reusit sa va mutati la apartament, ok nu e gata inca da o sa faceti incet incet. Si ce daca vine bebitza nu e un sf de lume ca nu ati reusit sa terminati tot incet incet le faceti pe toate, e greu intradevar dar daca esti optimista si vezi partea buna nu numai ce e rau va merge mai usor. Uite si Boti saraca cat a stat in santier si multe alte fete si incet incet s-a rezolvat.
Incearca sa gandesti pozitiv si vezi ca va fi mai bine si vor merge toate mai usor. Toate avem momente mai de depresie cand vedem numai ce e rau da tre sa iesi din starea asta si sa te imbarbatezi singura cum si restul incet incet s-au rezolvat o sa se rezolve si partea cu santierul. Macar bine ca aveti casa voastra e totusi ceva. Bebitza are nevoie de o mamica cat mai calma si linistita si optimista.
Violeta spor la invatat, te cred ce nasol e cu examene si referate acuma, da treci tu si de astea. Si eu sunt fan mazare.
Vicky ce fain ca mergeti la munte. Distractie placuta. Faina reteta o sa o notez si eu.
Cristina o sa le luati voi pe toate e nasol cand mergi sa cumperi si tot nu gasesti si eu asa ma enervez pe chestia asta, da oricum mai ai timp destul.
Kimmy ai grija cu umflatul mainilor si picioarelor daca se intampla asa deodata. Sa nu fie altceva, vezi daca cedeaza daca bei lichide multe si daca stai cu picioarele ridicate, daca tot nu cedeaza mai bine intrebi si medicul sa nu fie semn de pre eclampsia.
Lori eu sper sa poti naste natural ca estimarile astea de greutate is cam cu multe erori, chiar pe dc citeam de la alte mamici la care li s-a zis ca vai bebe are 4 kg si si cand au nascut bebe era in jur de 3,500.
Caprioara tare enervanta chestia asta cu parintii si cadourile, asa era si la noi la scoala si la faculatte mereu iesea cu discutii si mereu era unul care el nu da sau nu face sau nu ii convine. Sper sa rezolvati pana la urma.
Tecky plimbare placuta daca iesiti in parc si eu sper sa nu ploua dupa amiaza sa ne intalnim cu Flo cand vine de la servici sa mergem cu fata in parc.
Dana spor si tie la invatat, te cred ca e greu mai ales cu burtica. Si eu va admir ca reusiti eu numai cand ma gandesc ca tre sa ma reapuc de scoala, ma ia cu fiori, ca m-am dezobisnuit da trebuie.
Sorelix spor la shopping si plimbare placuta.
Dara asa e aiurea cu mersul al toaleta si cu nesomnul da mai e putin si trecem de toate astea si va fi mai usor, ca dupa ce nasti chiar daca esti obsoita mai poti bea un energizant mai poti sa dormi mai comod, e mai greu acuma cu burticile in ultimele saptamani.
Dana ma bucur sa aud ca totul este ok si ca bebe s-a pus in pozitie si la mine sigur a inceput sa coboare ca simt deja presiunea si incepe sa ma jeneze la mers. Tin minte sarcina trecuta ca dupa sapt 38 aveam efectiv senzatia ca il scap pe bebe pe drum. Aiurea senzatie...
Anaxena ce bine ca reusesti sa te odihnesti si sa iti mai refaci rezervele de energie.
Dia, Anaco felicitari si la cat mai multi ani fericiti impreuna.
Nati ce bine ca ati venit cu vesti bune de la spital, va fi mai greu cu bebe la spital inca doua sapt da imp e sa fie sanatos ca recuperati voi timpul impreuna dupa aia.
Biri voi mai aveti ceva vesti de la medic?
Andreea spor la catarat. Si eu am incercat sarcina trecuta toate celea si tot la 41 de sapt cu doua zile inainte de inducere s-a hotarat printesa sa vina si eu as vrea de sapt urm sa nasc daca s-ar putea ca vine si mama si stiu ca am cu cine lasa fata si sa vina si bebe ca na o sa am ajutor si va fi mai simplu.
Uff gata am parcurs toate paginile, mult mai scrieti , merg sa vad ce mai reusesc sa mai strang din dormitorul numarul doi ca acusi tre sa mergem la nanitz.
Mai trec o tura pe aici inainte de nani sa vad ce mai ziceti.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

of, ne mai primiti si pe noi sau ne scoateti de pe lista?

Anunt si eu azi ca am ajuns la capatul puterilor la munca. Ieri am ajuns acasa la 21.30 , distrusa, am muncit ca un caine, fizic, pentru serviciu, efectiv pana am cazut lata si am inceput sa am contractii, simteam cum mi se deschide colul, a trebuit sa iau un no-spa, primul din toata sarcina, iar cand am ajuns acasa n-am mai avut putere decat sa fac un dus si sa ma arunc in pat. Dar cine credeti ca a sarit la 1 jumate din somn, efectiv m-am smuls din pat ca visam ca trebuie sa fac niste brosuri, urgent, atunci, pe loc . Am mai adormit la 5 dimineata, e a doua noapte bulita, cealalta mi-a bulit-o pisica batrana, care dupa ce ca are 157 de ani, tot mai intra in calduri...

Dar sa inchei lamentarile, deja mi-am revenit, dimineata inca aveam frisoane de oboseala, insa cum sunt mai fresh, l-am brailit pe padre si m-a furat 2 orutze de la munca si am luat ultimele 2 repere pt camera gargariceasca, mocheta si galeria de perdea , sunt absolut indragostita de mocheta...

ser fiziologic la cisterna io am gasit la farmacia din cartier, la 2 lei, cu zice si Caprioara.

blocker pt reclama la pampers aveti aici dar e numai pt Mozilla, pt IE nu stiu ca io-l urasc pe Bill Gates si nu folosesc Vindoaze.

Am citit din urma si asa rau mi-a parut ca n-am avut timp sa dau si io din bot cu voi despre mancarici si margarine si biberoane, parca m-ar fi pus cineva la colt dar n-aveam nici timp, nici energie.

Da' las ca vin io tare din urma... (de cand va tot amenint... )

Pup toata gasca, stiti voi, fara discriminare

Monica 34+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

TECK - pompita mea e diferita. E de-aia cu ...pompita. Adica de-aia de strans, nu tip seringa. Cumnata-mea a avut de-aia seringa si a fost foarte fericita cu ea. Nu imi dau seama ce componente de pun in incurcatura, dar sint sigura ca o sa te lamuresti rapid cand o sa o folosesti

DMA - ti-as ura "rabdare si tutun" dar... Hai ca nu mai e mult si trece.

CAMY - clar, votez pentru "normala" cu nasturi multi in fata

GABILONE - la inceput e indicat sa folosesti tamponoaie de-alea de vata infasurate in tifon... Chestiunea aia curge cam peste tot si destul de abundent, iar tampoanele normale nu fac fata. Si eu puneam intai un tamponoi de noapte si deasupra puneam "ambalajul" de vata, de ziceai ca am o barna intre picioare nene... Ceaiul ala e anti colici, da. Dar la Eliza nu a functionat.

MISHUC - pe mine nu ma doare nicaieri. Doar ca ma simt asa de "grea" si mare, ma misc precum o balena... Asta ma enerveaza

WOW, imi moare bateria

Anca mami de Eliza si 35+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Gagix, io mi-am luat 3 tipuri de tampoane, care de care mai absorbante, si parca vad ca, cezariana avand, o sa sfarsesc cu d-alea zilnice ca io n-am avut niciodata ciclu abundent de ex. Am luat unele, de la Seni parca, pt incontineta, mari, lungi, cu un elastic ca la pampersi si adeziv pe spate si aripioare, unele Always extra/ultra night, au si alea 28 de cm lungime si inca niste Always ultra Plus. Plus vata si fasha de tifon

Monica 34+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catilin2008 spune:

buna ziua burtici,
am si eu o intrebare pentru fetele care vor naste la cantacuzino, ieri mi-a spus o prietena care a nascut acum cativa ani acolo..ca nu a avut voie sa vina nici cu camasa de noapte de acasa..eu inca nu am discutat cu doctorul meu..am zis ca e cam devreme..dar sunt curioasa..chiar scap de cumparatul de camasi de noapte, care oricum nu le sufar....? mi-a mai zis ca nu e voie nici in pijamale..nici creme pentru bebe, se da de acolo tot..oricum..a zis si ea ca este un spital bun, cu doctori buni, deci..am facut o alegere buna... ma laud si eu singura....

28 + cu
Bebicu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

am mai facut inca o urocultura...rezultat:...NEGATIV...deci sa inteleg ca nu am infectie urinara!!!
...azi am observat ca mi-a iesit buricul afara...foarte putin, dar este iesit afara, e bine...
....abia astept sa merg mainela dr...sa vad daca bebelina mea e bine...Doamne Ajuta!!

Cami 33s+, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Multumesc fetelor ptr nr de telefon
Sun multumesc ptr complimente ptr nepotel. Ne e foarte drag, e primul nepot in familie.

Dia la multi ani! Sa va iubiti mult si sa fiti fericiti! Frumoasa burtica!

Si pe mine ma enerveaza reclama, dar nu cred ca se poate face ceva, spatial cred ca e deja rezervat si platit ptr o anumita perioada de timp.

Nati ma bucur ptr vestile bune. Doamne ajuta sa fie totul ok pana la safrsit! Oricum ne mai tii la curent.

Anaco la multi ani ptr sambata! Acelasi lucru ti-l doresc si tie, multa iubire si fericire!

Mada nici eu nu stiu de unde se aduna atatea lucruri, si pe mine ma enerveaza la culme treaba asta. Eu mi-am pus intr-o valiza mare niste haine pe care nu le-am mai purtat de cand mi-a crescut burta si tot n-am loc in dulap.

Boti mai usor cu treburile, ai grija de tine. Multumim ptr bloker.

Anka funny faza cu barna

36+ AMR 3+
ANDREEA PAULA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare, dragele mele!

Io-s zombioata.....de dimineata mi-era greata de obosita ce eram....Antonia papa+ schimbat 1 data la 2-3 ore...depinde cat suge si Daria s-a culcat aseara la 11 si a facut "ochi" la 7 dimi....cu ...olita, ciocolatica, ousor, lapte, suc, apa.....iar olita pana la 10, cand i s-a pus ca vrea clatite

Dia, la Multi ani de aniversare!

Anaco, la multi ani si voua, sa fiti sanatosi si fericiti!

intreba cineva de inaltimea mea (scuze ca nu mai tin minte cine)....pai sunt ditamai strumphul de 1.50 m...dar la 40 de kile nu-mi placea cum aratam....nu tu sani, fund...eram o scandurica asa de te taiai in oase!

Fete dragi....daca se poate sa nasteti fara epiziotomie......(daca bb e micut, sau voi aveti perineu elastic).....sincer....va recomand! E super!
Eu la nasterea cu Dari am fost taiata vreo 2 cm si un pic si tot m-am chinuit vreo 4 luni dupa nastere (vindecare+ sa reusesc si eu sa ma simt bine cu al meu), acuma nu stiu cum o sa fie la alea-alea ca n-avem voie inca, dar sincer ca m-as simti in stare sa-l iau la smotoceala si acum pe al meu!

Nu ma mai doare nimic....si arata ca inainte...nici nu zici ca am nascut!

Diana.....bine ca e bebe mare....sper sa mai rezistati un pic totusi!

Dia...si unde am nascut eu se aplica regulile pe care le-ai mentionat tu....eu mai trisam...adica mi-am pus chiloti....de-aia tip "parasuta"...."moartea pasiunii" si la "toaletare" ii dadeam jos!
Iar de stat tamponul acolo....sta...ca mergi ca gheisele in primele zile...pasi mici, picioarele ...mai "adunate" si ..inceeet!

Boticelinne.....astia ai tai au innebunit de tot......nasti pe-acolo.....uffff! Aveti grija de voi!

Bafta fetelor cu examene!

Mie i-a luat sor'mea ser fiziologic.....frantuzesc parca...in niste recipiente de plastic....ceva de genul 1 sg doza....cu un fel de pipeta in varf cu care pot sa-i picur gazei direct in nasuc......cica e pentru ingrijit ochii si nasul la bebei....n-am idee cat a costat da-s practice si destul de multe in cutie! Partea buna e ca nu ma mai incurc si cu seringi , pipete...

Camy...stai mami linistita....or sa se rezolve lucrurile.....si eu ma sresam in spital cu diverse....pana la urma s-au rezolvat si eu am ajuns la concluzia ca am jelit si m-am stresat ca proasta....+ ca am "chinuit-o" si pe Antonia cu starile mele!
Sus inima!

Anaxena....ma bucur ca ai reusit sa dormi.....sper sa poti dormi cat mai mult ca dupa ce-o sa vina Maria o sa fie mai greu cu somnul!

Mai fetele...io sunt de speriat...n-as manca decat prostii, zau asa!!!
Adica....gem sau dulceata cu biscuiti....clatite....fructe multe si ....ATAT!! In rest mancare....ioc! Ma fortez sa iau 2x guri de ceva sanatos de mancare ...macar de 2 ori pe zi, dar nu prea imi iese! Ufff!

Pupicei tuturor!

Irda

cu Daria 13 iulie 2005 si bebe Antonia 23 mai 2008

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

quote:
Originally posted by cristina_26

Cred ca ar trebui sa facem si un club al fetelor enervate de aceasta reclama stupida. Stiu ca spusese odata Boti cum a reusit ea sa scape de reclama, dar am uitat!!!

Cristina, Boti isi instalase un flash blocker pentru Firefox. Daca folosesti IE nu stiu, dar cred ca exista si pentru IE. Cauta pe google flash blocker si numele browserului tau.

Didi 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Acum am ajuns sa citesc ca a raspuns si Boti despre flashul ala

Didi 34+

Mergi la inceput