Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (76)
Raspunsuri - Pagina 17
ella81it spune:
Buna ziua
!
Citesc in fiecare zi dar nu prea am chef sa scriu!Am o lene de zile mari
Suntem bine nu am nascut inca!
Am primit rezultatele de la urinocultura ,nu am infectie urinara
.
Acum astept sa vina bb,doctorul mi a spus ca daca nu nasc pana pe 16 iunie sa mai facem un control!
ANAXENA colul moale e de bine!O sa nasti mai repede,nu trebuie sa astepti sa se inmoaie!Al meu e moale ,,ca untul,, asa s a exprimat doctorul ,si deschis din sapt 23 !
Sambata seara am crezut ca nasc ,ma durea rau burta ,de fapt erau niste intepaturi
!Nici nu am fost cuminte,am fost la sarbatoare berii!![]()
Sotul toata noaptea m a controlat sa vada daca nu am pierdut apa si poate nu simt![]()
Apoi dumineca am fost la munte la gratar,foarte frumos!Am sa pun poze pe picasa.
Sun
ms ca intrebi de mine!
Imi pare rau ptr cele care au probleme cu somnul!Eu dorm ca valiza in gara,ma trezesc o data pe noapte sa merg la toaleta si gata!In afara de picioare umflate nu am alta problema!
Kg ar mai fi o probleme ca din cauza lor ma misc in reluare!
Sunt cea mai grasa din grupa![]()
Scriu rar dar si cand scriu nu mai termin!Merg sa pun poze cu,,tanketa,, cum imi zice fratele meu!
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA
36+
mishuc spune:
Buna fetele! multumesc de incurajari 
Am fost la medic si mi-a spus ca am risc de nastere prematura si mi-a dat sa iau no-spa si scopantil in cazul in care as mai avea dureri asa puternice ca aseara si Calciu cu vitamina D3....poate o mai tinem pe Maria vreo 2 saptamani in burtica :)
Bineinteles odihna din plin si cand vad cate am de calcat stau si ma gandesc cum sa le fac.
va pup inca o data! 

Mishuc
34+ 
Dianami spune:
Am citit si eu un pic din urma
.
Eu mi-am luat 2 sutiene cu un nr. mai mare (la cupa) decat port acum. Daca se mai modifica ceva, iau dupa ce trece furia laptelui si se stabilizeaza productia de lapte, asa am facut si la Iulia.
Cosmetice am Nivea si Sanosan. Crema de fundulet am si Nivea, dar mi se pare oribila asa groasa, nu folosesc decat daca e musai. In rest, Sanosan, e usoara si intra usor in piele, la Iulia nu am avut probleme. Nici eu nu as suporta sa stau cu strat gros de crema pe fund toata ziua
.
Am vazut ca a scris Mada despre gel dezinfectant. Se gaseste si la noi in farmacii sau hipermarketuri, langa casa, unde sunt gume, etc. Touch se numeste, e f. practic fiindca nu trebuie clatit.
Scutece am luat Pampers Newborn nr. 2 (3-6 kg) fiindca sigur bb va fi maricel. Servetele umede folosesc Nivea sau Bubchen sensitive (comandate din Germania).
Schimburi pt. spital - cate 1/zi, adica body cu maneca scurta si pantalonasi cu labute. Am si o caciulita si 2 body cu maneca lunga, daca va fi nevoie. Cand am nascut data trecuta era tot asa, canicula, pe Iulia am tinut-o doar in body. Manusi nu-i pun, am unghiera si-i tai gherutele imediat
.
Pt. iesitul din spital am body, o salopeta din bumbac alba, cu totul si o paturica, daca va fi nevoie.
Epiziotomia - pe mine m-a durut destul de rau pt. ca a fost mare si, desi erau fire resorbabile, corpul meu le-a respins si mi le-a scos dr. pana la urma. Si s-a vindecat imediata dupa aia. Faceam dus de 3 ori/zi, apoi toaleta cu betadina diluata mult si apoi lenjerie de bumbac si absorbant cu bumbac.
Mai rau m-au durut oasele bazinului, la mers si la statul in picioare pe loc. Complet eu m-am refacut in vreo 6 saptamani, din toate punctele de vedere. ![]()
Sun, sunt superbi cercelusii, sa-i poarte bebelina sanatoasa! 
Irda, ma bucur mault ca ti-ai revenit cat de cat, desi cred ca ti-e tare greu cu argintul-viu Dari
. Pupam fetele!
Anna, iti tin pumnii sa stea bebe cat mai mult la locul lui! ![]()
Camy, incet le vei rezolva pe toate! Gandeste-te in primul rand la bebe pt. ca stresul tau o afecteaza si pe ea! 
Dia, Anaco, La multi ani pt. aniversarea casatoriei! 
Diana
33+
si Iulia
(15.07.2005)
mobriq spune:
Am fost si noi ieri la ecografie, bb e bine, la rinichi nu mai e nici o problema, are in jur de 1500 g , cu lichidul amniotic stam bine. Tre sa mai fac analiza pt fier acum.
Mi-am luat luni liber sa merg la ambasada si tare bine a fost cu un weekend lung ... of, of, nu am chef de servici deloc. Am aflat ca taxa pt un certificat de nastere e 150 de euro ...
, dar se elibereaza in maxim o saptamana.
Scuze ca sunt telegrafica
, neuronul meu se simte cam obosit, desi am dormit vre-o 10 ore azinoapte.
Monica
29+ si Eduard (05.04.04)
ella81it spune:
Am pus si cateva poze facute la soacra mea in gradina!
Ma duc la trebi!![]()
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA
36+
Dianami spune:
Am uitat sa va multumesc pt. gandurile bune, conteaza f. mult sa te simti sprijinit de cineva! ![]()
Durerile de oase ma chinuie si pe mine, noaptea abia pot respira dar, sincera sa fiu, astea mi se par floare la ureche pe langa turele de contractii pe care le am. Oricum, mai e un pic si gata.
Azi-noapte mi-am visat bebelusul
...marisor, dragut si scump, abia astept sa se nasca.
O sa-mi permit si eu sa iau cateva nr. de telefon si il pun si pe al meu, sa fie acolo. ![]()
Merg sa fac un dus...de cateva zile ma fac fleasca de la colostru, curge rau, mai ales din sanul stang. La Iulia nu am avut deloc in sarcina iar acum...
.
Apropo, in Cora are tampoane refolosibile Avent, 6 bucati plus saculet pt. spalat, la vreo 22 lei cutia...cele de unica folosinta sunt 15 lei Chicco si se consuma rapid o cutie.
Diana
33+
si Iulia
(15.07.2005)
mishuc spune:
quote:
Originally posted by catilin2008
buna ziua burtici,
am si eu o intrebare pentru fetele care vor naste la cantacuzino, ieri mi-a spus o prietena care a nascut acum cativa ani acolo..ca nu a avut voie sa vina nici cu camasa de noapte de acasa..eu inca nu am discutat cu doctorul meu..am zis ca e cam devreme..dar sunt curioasa..chiar scap de cumparatul de camasi de noapte, care oricum nu le sufar....? mi-a mai zis ca nu e voie nici in pijamale..nici creme pentru bebe, se da de acolo tot..oricum..a zis si ea ca este un spital bun, cu doctori buni, deci..am facut o alegere buna...
ma laud si eu singura....
28 + cu
![]()
Bebicu Andrei
salutare!
mie mi-a povestit cineva care a nascut acum vreo 2 sapt la Cantacuzino ca ai voie cu canmasa ta de nopate in spital. pentru travaliu si nastere vei avea camasa de la ei. si io zic ca-i mai bine ca oricum le faci varza. pijama nu ai voie pentru ca iti va fi tie greu sa te dezbraci de pantaloni in cazul in care nasti normal si vei avea epiziotomie. am mai povestit ca am avut o operatie de chist la vagin si ca bleaga mi-am luat pijama de acasa si crede-ma ca dupa aceea am optat pt camasile lor.
si pe bebe daca ai acceptul medicul neonatolog il poti imbraca cu lucrusoare cumparate de tine. iar creme, servetele ii poti lua. mai ales daca il tii cu tine in salon ma gfandesc xca atunci cand il schimbi ti-e mai usor sa ai servetele si crema ta decat sa alergi dupa asistente. daca te intereseaza preturi si altele zi-mi si voi intra nmai tarziu sa le scriu ca acum as cam vrea sa dorm putin ca azi-noapte nu am dormit deloc. dupa ce ca am avut dureri am facut si alergie de la Fier de imi venea sa rup carnea de pe mine.
bye.
Mishuc
34+
catilin2008 spune:
mishuc, multam mult de informatii, daca stii ceva preturi adica cam cat se da pe colo, pe colo..mi-ar fi de mare ajutor..ca sa ma pot pregati din timp..sa nu ma trezesc ca nu imi ajung banii, am inceput deja sa strang..dar e destul de greu, mai trebuie sa incep sa cumpar una alta..ce mai trebuie in spital si acasa..tot asa, sa le cumpar pe rand, in privinta asta ma ajuta mult discutiile cu listele pentru spital.
iti multumesc din nou, pupici pentru toate burticile
28 + cu
Bebicu Andrei
M&M spune:
Am revenit si eu de pe baricade( a se citi gatit
)
Nati, ma bucur ca bebe e bine ...Tinem pumnii ca bebe sa mai stea pana saptamana viitoare in burtica la tine..chiar ca mult a fost, putin mai este
Doamne ajuta sa fie totul bine.
Caprioara, multam de info...Cum merge invatatu'??
Anaco, LA MULTI ANI !!! VA doresc sa aveti parte o casnicie minunata, cu multa dragoste si respect si copilasi sanatosi si cuminti!!
Dana, ai grija sa nu faci efort prea mult, mai lasa-l pe bebe sa mai stea putin in burtica...
Mada, harnicuta ca de obicei..
Si noi avem o gramada de lucruri desi suntem doar 2...nici nu stiu pe unde sa le mai inghesui..
Boti, felicitari pentru achizitii!!! |Sa inteleg ca e gata camera Gargaritei?
Apropo, tu cand intri in concediu???Chiar iti propui sa nasti la serviciu???![]()
Irda, cred ca depinde mult si de doctor ...am auzit ca sunt doctori care practica epiziotomia in orice conditii...
Ma bucur ca ti-ai revenit asa repede. Ma gandesc ca poate nu ai pofta de mancare din cauza ca au inceput caldurile??!!! Si eu mananc aproape numia fructe, doar la micul dejun pap mai consistent.
Didi,
pt sfat!!
Ella, ma bucur sa aud ca sunteti bine si ca iti mai faci timp sa si petreci.
Ella, ce burtica simpatica ai..
Mishuc, ai grija de tine, lasa calcatul de-o parte, mai importanta e bebelina!!
Diana, in 6 saptamani ti-ai revenit dupa epiziotomie??!!!
Sper ca nu am uitat pe nimeni...
Am fugit la coafor...
Cristina
29+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
vias spune:
mi-e asa de somn....asa as mai dormi...dar inca putin si merg acasa ...sper sa ma pot odihni putin...
...acum o sa intru si eu pe picasa sa vad poze..![]()
Cami 33s+, cu
Timeea Cristina
pustai

ma laud si eu singura....