Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (76)
Raspunsuri - Pagina 15
Caprioara spune:
Fetele, cica au fost la sectiunea de probleme tehnice a forumului nenumarate plangeri cu reclama la pampers. Am citit eu un pic pe acolo. Am retinut ca cica daca dam refresh dispare. Acu, nu-s ce sa zic, am facut asta si macar am putut sa-mi actualizez profilul la semnatura. Dar tot mi se pare ca merge forumul ca o cizma din cauza reclamelor astora prost facute si ca te incurca rau la scris... Nu am nimic cu ele, doar sa nu ma incurce la scris... Daca mai aflati ponturi cum sa scapam de ele, bagati aici sa le folosim si noi, ok?
E distractiv ca in loc sa-si faca reclama pozitiva isi fac reclama negativa din cauza ca nu s-au gandit bine cum sa o puna pe forum .
Ser fiziolagic la bidon de 500 ml, cu 2 roni bidonu, am mai scis eu o data ca am luat de la farmacia de la Mall Vitan. Cereti ser fiziologic la bidon, ca poate nu inteleg farmacistele ce vreti. Ati vazut ca sunt cam varza cu multe cele (vezi garmastanul). Apropo, pe ala l-am luat din Piata Amzei, de la una din cele 2 farmacii de pe o parte si alta de banca Raiffeissen (oi fi scris bine ?). Asta pentru cine zicea ca nu gaseste.
Dia, la multi ani si multi ani fericiti de casnicie!
Gata, fug la inca o tura de invatat! Ufff, abia astept sa treaca (da cu bine ) examenu asta! Sa pot si eu sa ma duc la cumparaturi, sa spal hainele de bb, etc.
pup you all,
Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 35+
AMR 5 saptamani
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Nati spune:
Buna fetele,
Am fost la control, bebe e bine, cica e lungan, ca parca mama-sa e tare mica la 1.78.
Sunt dilatata 1cm, asa ca daca nu am parte de distractie pana saptamana viitoare, miercuri ma interneaza si dam drumul la circoteca.
La monitorizat pe asta micu, bataile inimii sunt ok, cica am contractii usoare, ma si intreba daca ma doare, simt ceva, ....simteam eu ceva pe acolo da parca erau ca niste piscaturi mici care tineau vreo 2-3 secunde.
Probabil alea sunt contractii slabe, ca eu sunt pe langa problema cu ce poate sa insemne o contractie.
Am vorbit cu medicul cu care voi naste, in cazul in care bebe nu va putea respira singur, va trebui sa fie operat in ziua nasterii.
Chiar daca va respira singurel, va sta in spital 3 saptamani, mie imi vor da drumul dupa o saptamana, si voi face vizite zilnice la spital.
Asta e, mult a fost putin a mai ramas, cu Dumnezeu inainte.
Am sa va tin la curent cu noutatile.
Ma scoate din rabdari reclama asta.
Va pup, aveti grija de voi si de burtici.
37+
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
Mirtha spune:
Fetelor subiectul - Despre epidurala a fost mutat la capitolul Naterea unei Stele.
Daca sunteti interesate despre aceasta procedura puteti accesa link-ul http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=122076&whichpage=5 .
Mirtha 19+
AnnaBaby spune:
Si eu mi-am luat garmastan ieri si am inceput sa ma dau cu el. Sper ca o sa ma ajute ca tare sensibili sunt sanii mei si am incercat sa fac masaj cu prosopul dupa dus dar nu am reusit, dupa cum nu am reusit nici sa trag in afara sfarcurile ca sa le pregatesc. O sa fie un chin alaptatul!
Of, e tare greu sa trebuiasca sa stai cuminte in pat toata ziua, ma gandesc ca eu sunt un caz fericit ca am ajuns pana la aproape 34 saptamani fara nici o problema si abia acum am restrictii de la medic, dar sunt atat de multe care au trebuit sa stea saracele toata sarcina in pat . Oricum nu pot sta prea linistita ca tot imi gasesc cate ceva de lucru prin casa - mai pun o masina de rufe la spalat, mai spal niste vase, insa cu pauze lungi intre ele ca sa nu ma obosesc prea tare. Ar trebui si niste curatenie facuta dar aici chiar nu ma mai bag, o sa vina mama sa faca.
Trbuie sa-mi reactualizez lista de cumparaturi sa o mai cosmetizez, ca cea veche e atat de insemnata, taiata, stearsa incat nici eu nu mai inteleg ce e acolo. Asa ca mi-am gasit ocupatie pt urmatorul sfert de ora.
Anna 33+ cu Ioana Maria
AMR 7
vinebarza
bebe
poze
anaco spune:
Ce mai fac burticutele?
Eu musai trebuie sa scriu acuma cateva randuri, ca tot n-am ce face la serviciu si pe langa asta...am schimbat si eu prefixul! Nu stiu daca sa ma bucur sau nu....se cam apropie momentul, si nu prea vreau! Imi este foarte comod asa, sa o stiu pe Mara ca exista si este aici cu mine in burtica!
Vad ca vorbiti de somnic...eu inca stau bine, numai ca amortesc destul de repede. Dr mi-a spus sa dorm pe partea stanga, dar mie mi se pare ca e un pic incomod. Cel mai bine dormeam pe spate, cu cate doua trei perne sa fie capul mai sus. Eu mi-am facut un obicei din a dormi si la pranz cand ajung de la serviciu... pe la ora 4-6 - tusti in pat si apoi iar pe la ora 11...pana dimineata! Bine, dar eu ma si trezesc cu noaptea in cap, ca la 7 fix sunt pe baricade la birou.
Sambata asta am avut si noi de sarbatorit, uitasem sa zic...5 ani de la casatorie, cica e Nunta de lemn la 5 ani si ar fi trebuit sa ne facem cadouri obiecte din lemn - eu i-am zis sotului ca nu m-am indurat sa-i iau un facaletz!...si am scapat de cheltuiala!
Camy, curaj si mai mult optimism! Se rezolva toate pana la urma... Si eu am casa intoarsa pe dos, parca vreau sa fac prea multe deodata, iar sotul e si el "inapt" la zugraveli - probleme cu alergiile, asa ca eu am apelat la tatal meu sa vina sa imi faca una alta. Poate gasesti si tu pe cineva disponibil, poate platesti pe cineva priceput! Eu asa asi face, numai sa termin odata cu santierul si sa vad aerul schimbat cat de cat in casa.
Pupici la fete! si o zi frumoasa va doresc!
30+ Mara Alexandrina
barzutza...
Kimmy spune:
Eu am zis ca adopt atitudinea zen in ceea ce priveste reclama pacatoasa.Am blocat-o cumva si ma fac ca nu o mai observ.Si da,sunt 2!!!
Uff pe la 27-30 saptamani chiar nu ma stresam cu bagajelul de spital.Sincer nici acuma nu e gata,doar ca am cumparat cam tot ce am nevoie.Sunt in parg de nastere si nici patutul nu e adus.Pana la urma ne-am inteles sa fie livrat marti.Comoda cred ca nici saptamana viiteore nu o sa fie gata.Eu tot cu hainutele in pungi trebuie sa stau.E o chestie stresanta deja,dar incerc sa ma gandesc ca pana la urma o sa fie bine,o sa fiu pregatita pana vine bebe.
Camy imi pare tare rau ca tot necazuri ai si nu-ti merge asa cum ai vrea,dar te rog sa te calmezi si o sa vezi ca pana la urma tot se rezolva cumva,si bebe o sa aiba coltisorul ei pe cand se naste.Si noi doar coltisor o sa avem la ea,ca stam intr-un apartament cu o singura camera.Nici macar bucataria nu e separat.Iti dai seama ca ma streseaza treaba asta,ca o sa fie bebe in aceeasi incapere unde fac si mancare ,dar stiu ca deocamdata nu avem alta solutie asa ca va trebui sa ma impac cumva cu ideea.Daaaa,pana la urma a ramas Timeea printesa.Toata lumea e incantata,le place mai mult decat Erika.
Dia ce graviduta senina si draguta esti.Imi place la nebunie pisoiul si garda personala de corp de la noua casuta
toate fetele
Kimmy36+Timeea Kristina AMR 4 saptamani
AnnaBaby spune:
Anaco LA MULTI ANI cu ocazia impliniri celor 5 ani de casnicie, sa dea DD sa fie multi inainte, sa fiti fericiti si sanatosi si sa va bucurati de comoara voastra!!!
Anna 33+ cu Ioana Maria
AMR 7
vinebarza
bebe
poze
the_andreea spune:
Neatza si din Moldova!!!
AM ramas singura pe aici,sotul mi-a plecat la Sibiu,theo e la mare cu mama si eu ma dau cu capul de pereti.Vreau acasa la mine,cu familionul meu.Imi e dor pana si de matzul meu pe care sapt trecuta l-as fi aruncat pe geam.Dar asta e!Maine facem 38 sapt si eu incep sa escaladez muntii,poate-poate se hotaraste bb sa ma cunoasca,ca nu cred ca mai rezist.SI daca nu vrea pana vinerea viitoare il pun pe sot sa traga o fuga ca sa ne dea o mana de ajutor,intelegeti voi
Anka,imi place ca noi suntem in contra-pareri:fiica-mea s-a inteles beton cu scutecele Pampers,am incercat sa i le schim,b si mi-a facut niste iritatii de toata frumusetea,noroc cu Bepanthen-ul.Baby Calm a fost super ok ca si Bonisanul de altfel,nu am avut apropape DELOC colici si i le dadeam preventiv.In schimb SabSimplex-ul parca i le inducea,nu avea acelasi efect de calmare ca si Bonisan-ul(pe asta i-l puneam si pe suzeta daca era agitata si se linistea).
Eu cred ca depinde foarte mult de copil.De data asta am sa incerc tot cu astea.Produse de igiena,eu am luat la Theo de la Jhonson uleiul de corp si mai tz gelul cu musetel si sapun de la Nivea.Adevarul e ca am cam ramas in urma cu noutatile,nu stiu inca ce sa-i iau la bb acum.
Eu nu stiu de unde sa iau un nr de tel sa va anunt si eu daca se intampla "ceva",asa ca in cel mai rau caz va anunt eu dupa ce ajung acasa.Doar ca va rog sa imi tineti pumnii sa iasa bb in max o sapt,please
la toata lumea
Andreea 37+ si Theona (27.08.2002)
vias spune:
am fost la dr am tensiunea mare...cred si eu.......
....cred ca o sa merg sa mananc ceva...mi-e cam foame!!
Cami 33s+, cu Timeea Cristina
pustai
danangie spune:
DIA felicitari pentru cei 3 ani si cat mai multi impreuna. Aveti voi timp sa sarbatoriti. La fel si eu....nu dorm , pentru ca tre' sa-mi schimb mereu pozitia.
ANAXENA cum faci sa nu-ti apara reclama?? La mine e acolo in dreapta paginii mereu si daca nimeresc cu sageata pe ea.....bang! se largeste! Ce nervi! E mai bine ca , colul tau e moale, ca asa e deja preparat nu? Nu, cum a patit cumnatamea....era in spital de 2 zile cu 2 serii de provocare a nasterii si nimic. Colul tare.
CRISTINA tare as incerca sa mai dorm si eu dar nu am cand. Ca inca sunt in faza de curatenie. Scriam zilele trecute ca mi-am pus in cap sa arunc multe lucruri nefolositoare din casa si de atunci tot arunc, haine,etc.....au ce contractie mi-a venit Eu nu stiu ce sa fac....adica nu cred ca vopsesc oua.....nu le mananca nimeni.....
NATI D-ne ajuta sa fie totul bine. Deja s-a dilatat.....sper ca la mine sa nu intrazie prea mult.
ANACO felicitari si tie pentru cei 5 ani de casatorie!
THE_ANDREEA si eu am inceput sa ma urc pe pereti....sper sa nu faca rau....
mult asteptat