Mamici de Noiembrie-Decembrie (38)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Anca- eu am facut eco pt screening fetal unde se fac diverse masuratori ale lui bebe. Ti se da o foaie cu toate masuratorile si cu ea te duci sa-ti recolteze sange. Eu am fost la Medlife.

==========
Corina 13+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu ma duc sa invat ca maine am iar examen. Revin cand am rezultatul. Va multumesc la toate pt sustinere. Multi

==========
Corina 13+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

eu merg sambata sa fac TT, voi avea aproape 15 saptamani.
sambata trecuta am fost la ginec si mi-a facut eco, a trecut niste masuratori pe foaia de trimitere, da.
nici eu nu am inteles de ce trebuie eco cu o zi inainte caci pliul nucal de ex se masoara numai pana in 13-14 saptamani pe cand TT se face dupa 15.
la mine pliul de ex a fost 1.2mm si dr a zis ca daca era 2.4 riscul era egal cu cel de varsta insa 1.2 il reduce cam de 3 ori fata de riscul de varsta.

doctora mea a recomandat TT versus DT caci e mai precis. dar asta numai de gura mea, daca era dupa ea nu imi facea testul caci am pana in 35 de ani.

rezultatele la TT le primesc in concediu, doamne ajuta sa fie bine!

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Fetelor mercic..prunele uscate nu le suport..am incercat la Bia si tare scirba mi-a fost de ele asa ca am renuntat..dim. beau ness decofe. cu zahar, niciun efect..dar daca beau apa calda..un pahar, o merge? Nici kiwi nu e preferatul meu..off..
BraveGirl bafta la examen si asteptam vesti bune!

Bianca Andreea
Larisa Elena17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Alra multa bafta simbata ! Cind ti s-a spus ca poti avea rezultatele?

Loren daca vrei sa incerci metoda cu apa calda poti repeta figura dimineata pe stomacul gol. Am inteles ca in aceasta varianta ar fi cea mai eficienta. Nu am ajuns sa o incerc. Uneori , cind situatia este grava maninc seara un borcan de compot de prume si dimineata e super ok.

Mirtha 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

myrtha, rezultatele le voi avea saptamana viitoare pe joi probabil, dar eu plec in concediu miercuri. voi suna din italia.

voi cauta si eu in magazin compot de prune.

sa stiti ca nu e de la vitamine constipatia, e de la sarcina. eu nu iau vitamine.

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

alra, te rog explica-mi si mie fraza asta ca nu am inteles ce a vrut sa zica dr ta..."dr a zis ca daca era 2.4 riscul era egal cu cel de varsta insa 1.2 il reduce cam de 3 ori fata de riscul de varsta." Si cate saptamani aveai exact cand ti la masurat ?

maryb 18+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

alra, dar tu de ce nu esti trecuta in listuta de pe prima pagina ? nu ai dat datele ???

maryb 18+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Bebecris,frumoase poze : burtica,mamica si rochia!
Salutari tuturor burticilor fericite!Si....multa sanatate!

Graviduta in 3 luni
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Alra s-ar putea sa ai dreptate in privinta cauzelor constipatiei. Cel mult pot fi agravate de vitamine. In prescriptia unor vitamine se scrie ca datorita continutului bogat in fier este favorizata constipatia. Din cite am citit tranzitul instestinal este mult incetinit din cauza progesteronului eliberat in sarcina. Am inteles ca organismul practica acest "truc" - de-a progesteronu" excesiv si pentru a putea extrage cit mai multe substante nutritive din alimentele ingerate , pe linga alte functii ale prog.
Concediu placut !

Mirtha 19+

Mergi la inceput