Mamici de Noiembrie-Decembrie (38)
Raspunsuri - Pagina 8
andreyutza spune:
BraveGirl iti tin pumnii sa fie bine si DT.
fetelor nu naste nimeni la Caritas????
A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
10+
loren@ spune:
Urgent vreau si eu remedii naturiste pentru constipatie...
mama lui de Elevit!
Bianca Andreea
Larisa Elena
17+
maryb spune:
bravegirl, pleci dupa rezultate ? hai ca te astept, pana atunci iti fac putina galerie ca sa vii cu vesti bune.

hai bravegirl 

maryb
18+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
maryb spune:
loren si eu ma constip cate 3-4 zile cu toate ca mananc fructe si legume si nu iau nimic, astept sa iasa de bunavoie ![]()
maryb
18+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
BraveGirl spune:
Multumesc!
Se duce sotul inainte sa vina acasa. Deci pe la 15-16 am rezultatul. eu sunt optimista.
==========
Corina
13+
My baby
Albumul meu
loren@ spune:
Atunci imi cumpar iar herbolax ca tot e pentru gravide..eu vreau musai sa ies cel mult la 2 zile!
Bianca Andreea
Larisa Elena
17+
Mirtha spune:
Loren : Compot de prune sau chiar prune uscate , o cafea slaba cu mult zahar, porumb fiert de la Real dupa care bei un lichid sau un pahar cu apa calda - sfat babesc. Sa nu exagerezi insa ca dai in opusul constipatiei. Astea sunt doar sfaturi pt. urgente. Daca imi mai aduc aminte si alte remedii urgente revin cu un alt mesaj. 
Mirtha
19+
alra spune:
loren - kiwi si smochine. si eu sufar de aceeasi problema.
fructe multe in general, paine integrala sau semi.
Vacanta cu Laura in Romania
anca_27 spune:
Olivia26, nu face nimic, la Pastele urmator astept, mersic de raspuns.
quote:
Anca27, colega mea de suferinta cu plapitatiile! Ma duc si eu lunea viitoare la cardiolog. Ce investigatii ti-a facut?
Madutza mi-a facut un eco si m-a ascultat, mi-a pus intrebari despre ce si cum ma simt, mie mi se pareau stupide unele, ma pufnea rasu` `simtiti ca vi se opreste inima?`. Mi-a zis sa fiu atenta cum si cand apar si daca se intensifica sa revin. Ma mai iau seara cand ma pun in pat, da deja-s obisnuita cu ele, dupa ce vine BB, mai la anul o sa ma investighez mai serios, acu, BB e pe primul plan, mai ales c-a zis ca nu-l afecteaza.
quote:
Urgent vreau si eu remedii naturiste pentru constipatie...
Loren si eu m-am constipat urat de tot, acum e mai bine, m-am obisnuit cu fructe la prima ora, si se `declanseaza`. Asta merge la mine, la altii nu stiu.
Burtici cu DT-ul si TT-ul facut, spuneti-mi si mie ce-ati facut EFECTIV pt testele astea. Ma gandeam sa fac DT-ul dar daca trec de sapt asta, medicul a zis ca nu mai are sens, sa mai stau putin si sa fac TT-ul.
L-am intrebat pe medic si-a zis sa merg la laborator si daca tb ceva de la el sa-l caut. Am sunat la laborator si mi-au zis ca-mi tb nu stiu ce foaie de la medic. Nu trebuie si eco facut in aceeasi zi? Sa masoare toate alea? L-am intrebat si care e dif intre DT si TT si zice ca la unu e vb de 2 hormoni analizati, la unu 3. Na, grozav, eu citisem si de nu stiu ce masuratori. Scoateti-ma va rog din ceata...

12+_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)