Mamici de Noiembrie-Decembrie (38)
Raspunsuri - Pagina 10
Olivia26 spune:
Creatza, felicitari pentru cuc!!! Casa de piatra, abia astept pozele sa te admiram!!!

Maria, observi ca ma dau bine pe langa tine ca n-am uitat de nora blondina...la cati pretendenti vor fi....trebuie sa ma gandesc din timp.
Lorellay, tin pumnii sa fie rozulina sa-i faci pereche lui Codrin!

Mirtha, sa stii ca si eu sunt mai aeriana, muuuult, de cand cu sarcina.
Corina, felicitari pt toxo si CMV, tin pumnii sa fie risc scazut la DT!
Spor la invatat!
Lorena, eu mananc prune in prostie, normale nu uscate si n-am probleme.
Toriceli te
ca stiu ca esti cu ochii pe noi.
Brie, te asteptam cu vesti bune legate de Brianna. Sanatate multa.
Mary, Otilia, Dandusa, Anes, Anca, Kita, Elilov, Carmendu, Andreyutza, Alra, Leeloo, Mav, Oceanborn, Ginye, Bebecris, Nebunica, Mamiseli, Spiridusul, IuliaCospy, Ank83, Flori si tuturor
ca sunt sigura ca am uitat multa lume la cat de uituca sunt, multi 

azi sunt pupacioasa.
Olivia
17+ 

www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">
Samburas
Burtica***************
alra spune:
quote:
Originally posted by maryb
alra, te rog explica-mi si mie fraza asta ca nu am inteles ce a vrut sa zica dr ta..."dr a zis ca daca era 2.4 riscul era egal cu cel de varsta insa 1.2 il reduce cam de 3 ori fata de riscul de varsta." Si cate saptamani aveai exact cand ti la masurat ?
maryb18+ cu
marea mea iubiresa fii sanatos puiul meu
pozele mele
dupa masuratori aveam aproape 14 insa masuratorile sunt cu o saptamana peste data ciclului, dar stiam ca am ovulat mai devreme.
deci dr a zis asa - daca pliul era 2.4 aceasta masuratoare nu influenta cu absolut nimic riscul de down. riscul ar fi fost egal cu cel care se calculeaza din varsta mamei.
daca pliul a fost 1.2 - cazul meu - asta deja influenteaza riscul, il reduce de 3 ori.
nu sunt in lista pentru ca anul trecut eram pe o alta lista si a trebuit sa ma sterg. nu vreau pe lista
Vacanta cu Laura in Romania
alra spune:
quote:
Originally posted by Mirtha
Alra s-ar putea sa ai dreptate in privinta cauzelor constipatiei. Cel mult pot fi agravate de vitamine. In prescriptia unor vitamine se scrie ca datorita continutului bogat in fier este favorizata constipatia. Din cite am citit tranzitul instestinal este mult incetinit din cauza progesteronului eliberat in sarcina. Am inteles ca organismul practica acest "truc" - de-a progesteronu" excesiv si pentru a putea extrage cit mai multe substante nutritive din alimentele ingerate , pe linga alte functii ale prog.
Concediu placut !
Mirtha19+
mersi de urari. da, de aia ni se si umfla burta seara de zici ca suntem in 6 luni
ginye55 spune:
Creatza felicitari pentru baietel si casa de piatra!

BraveGirlfelicitari pentru analize!
Nu te stresa prea tare cu invatatul!![]()
Olivia26
ginye
17+
Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
O minune
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12
Nepotelu'
Poze
maryb spune:
alra, am inteles acum. Sa inteleg ca esti trecuta de 30 de ani ? ![]()
cu listuta cum vrei tu, si eu am fost in situatia ta, dar....trebuie sa fie bine de data asta, nu ?
maryb
18+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
alra spune:
e bine, mai, e bine.
acuma la ultima ecografie mi-a fost clar ca o sa am un bb ![]()
am 33 de ani si cateva zile...
elilov3 spune:
bravegirl lasa mama lui de invatat baga o muzica ceva vama veche nu am chef azi
ma bucur pt cmv si toxo asteptam vestile de la DT
olivia
si eu o mamica pupacioasa
frate am uitat si ce vreau sa scriu [:P]
16+
Dimitrie
maryb spune:
alra, da' nici semnatura nu vrei sa-ti tragi ? acum spune-mi si cate saptamani ai, na.........deci a fost ziua ta de curand daca ai zis ca ai 33 si cateva zile....bun...atunci cu intarziere iti spun LA MULTI ANI !!! Sa fii sanatoasa si sa aduci pe lume un bebe sanatos si papacios. 
maryb
18+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
Marush spune:
Fetelor, ....sorry nu pot citi din urma insa o sa sar cu o intrebare!!
Am o senzatie de tensiune in burtica si daca stau in picioare pe loc repaus, parca mi se intinde ceva in burtica in partea stanga!!! Stiu ca daca burica incepe sa cresca sunt normale starile astea dar vreau sa ma asigur ca nu sunt SINGURA ce experimenteaza asa stari!
Noi avem 12 saptamani si 4 zile ...voi ati patit la fel???
!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2
elilov3 spune:
off m-am panicat creatza ia iesit free beta hcg mare si va face TT acuma ma gandesc daca sa il fac si eu TT...
creatzo ia zi tu faci echo inainte de TT sau cum? da neste explicatii acuma daca tot ma panicai sa ma panichez cu rost...astia la noi la bioclinica fac TT trebuie decat sa completezi o fise atat...
alra de constipatie nush decat lichide si fructe si legume la greu...acuma na eu m-am decis sa numai iau prenatale am vb cu doctorul si a zis sa fac o pauza pana la 20 de sapt si apoi sa reincep sa iau ca prea mi-au dat viata peste cap![]()
16+
Dimitrie