Mamici de Noiembrie-Decembrie (38)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

Amalia si Oliviav va multumesc mult pt raspunsuri. Asa am aflat si eu ca spitalul arata jalnic dar sunt cateva rezerva de lux. Voi cum ati nascut, natural sau cezariana?
Amalia felicitari pt amnio trecuta cu bine!
BraveGirl felicitari pentru analize. Saptamana viitoare merg si eu pt morfologie fetala si DT si am niste emotii....
Catalina felicitari pt prichindei!
leeloo5979 felicitari pt cuculetz!
Otilia
Mai stie cineva ceva de Brie si de fetita ei?
Pupici la toate fetele fara nominalizari ca sigur uit pe careva.

A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

mai fetelor, pe mine de 2 nopti iar parca ma dor sanii.....dimineata cand m-am trezit parca aveam 2 pietroaie, asa de grei si atri ii simteam....apoi si-au revenit....oare ce se intampla cu ei ???

maryb 18+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Multumesc mult mult pt felicitari si urari. Sa dea Dumnezeu sa fie bine la toata lumea pana la sfarsit.

By the way medicul mi-a recomandat un site sa intru si sa ma documentez.

www.fetalmedicine.com poate va intereseaza si pe voi.(eu cred ca ar tb pus pe prima pagina)

12+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Raspund si eu rapid, din amintiri (am citit tot capitolul acum, sefa tre sa apara, asa ca ma grabesc taaare).
Amalia, ma bucur asa mult pt tine, ca am plans... bine ca nu m-a vazut nimeni! Doamne ajuta ca si rezultatul de la amnio sa fie ok!!!
Olivia pupacioaso!
Leeloo, Corina, Catalina, felicitari pt si !
Mary, gustul metalic este de la sarcina (nu mai stiu explicatia, dar sigur de la sarcina e, am avut si eu la un moment dat si stiu ca am citit despre asta). Cu sanii este normal. Si ai mei sunt "plini",asta-i senzatia, nu? De acum incolo, o sa fie si mai si!
Diana, bravo ca n-ai facut anticorpi! Minunat!
Dandusa, iti dregi glasul de pe acum? Hai ca de data asta o sa fie mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Maryb sinii mei sunt imensi fata de cit ii aveam eu (adica foarte mici) si greiiii de tot..ma dor mereu..la Bia nu au fost deloc asa...sper sa am mai mult laptic de data asta...si mai sper eu sa ramina asa dupa ce termin cu alaptatul..hahaha...vrabia Mihai Viteazu!

Bianca Andreea
Larisa Elena17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

maryb draguta mea gatam-am mai calmat..iar referitor la sani si pe mine tot de vreo 2 zile ma dor si parca au mai si crescul...Pamela Anderson nu alta
16+Dimitrie

Mergi la inceput

bun....cu gustul metalic am lamurit-o.....cu sanii am lamurit-o....

mav, de pe la 13s incoace am simtit sanii normal, deci nu mai erau tensionati, nu mai aveau nimic. De 2 nopti simt ca ma dor, prima noapte mai putin, noaptea trecuta mai tare....si dimineata cand m-am dat jos din pat sa merg la pisu trageam de pijama ca aveam impresia ca ma strange si de aia am senzatia aia....de unde ??? am pus mainile pe sani si parca erau pietre....si-au revenit pana m-am trezit sa ma duc la servici....sunt curioasa, de acum asa o sa-i simt ??? oare se produce lapticul pentru bebe si de aia ii simt asa ???

loren, eu ii aveam marisori si inainte, adica potriviti, nici mari nici mici....acum parca sunt ceva mai mari dar nu simt o diferenta asa mare....iti doresc sa ramai cu sanii pe care ti doresti si dupa ce nu vei mai alapta

elilov, ma bucur ca te-ai calmat

maryb 18+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

aaaaa......si inca ceva....de ceva timp incoace ma trezesc cu chiloteii umezi....am o secretie mai abundenta care disparuse cateva zile, dar de ieri vad ca revenit....stiu ca si asta e normal in sarcina, asa ca nu ma sperii, doar ca ma enerveaza....

maryb 18+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna fetelor,

Ieri nu am intrat pt ca la birou am stat putin, ca n-am avut curent, iar acasa am dormit.........Nepotica ieri era la fel, ba mai mult au venit rezultatele analizelor si medicul nu le-a spus parntilor ce are, nici macar nu s-a dus s-o vada.Am vorbit cu cumnatul meu si a zis ca s-a certat cu medicul si ca astazi o ia acasa.Medicul s-a luat de parinti ca de ce au internat-o, trebuia s-o consulte el mai intai....la 4 dimineata?!?Nu-mi vine sa cred...dar suntem in Romania.Astept sa ma sune sa-mi spuna ce au facut, cum se simte micuta, ieri tot pe perfuzii era...
BraveGirl, felicitari pt rezultatul bun!
Catalina, felicitari si tie pentru perechea frumoasa!

Ramo 12+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Tocmai ce am vorbit cu al meu cumnat.Au luat-o acasa, se pare ca are gastroenterocolita.Se duc in fiecare dimineata cu ea la spital sa-i faca antibioticul, are branula in manuta.Are voie sa pape doar laptic cu cereale si de zilele urmatoare supita de legume cu orez.

Ramo 12+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput