Mamici de Noiembrie-Decembrie (38)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

amalia felicitari pentru curaj si pentru testul efectuat cu succes, rezultatul va fi pe masura. brave girl felicitari si tie pentru rezultatele bune. catalina tie..duble felicitari pentru perechea de minuni la purtator!

Leeloo
17 +

http://community.websho.com/user/leeloo5979
http://good-times.webshots.com/photo/2947428500103252327xoutei
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Ieri am fost la eco, sa aflam si noi sexul...si in plus ne-a si masurat...astept sa se trezeasca soata sa scaneze noile poze, si am sa va povestesc pe indelete noua intalnire de gradul 3. Important a fost sa aflu ca minunea mea cu putza este bine, foarte vioi...si ca abia astept sa ne cunoastem la inceput de noiembrie!

Leeloo
17 +

http://community.websho.com/user/leeloo5979
http://good-times.webshots.com/photo/2947428500103252327xoutei
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Buna dimineata! cu lapte ..
Catalina felicitari pentru vestile bune primite la eco, ce fain , fetita si baietel..floricelele tale..Asa da tratament la control.
BraveGirl felicitari pentru rezultatele bune!
Leeloo felicitari pt caruciorul albastru!!
Otilia cu placere, am o obsesie, cand apar fructe legume de sezon, caut pe net info despre ele,mai ales acum ca am timp berechet... intamplator ieri tocmai citisem de caise de asta aveam informatiile proaspete.. cand mai citesc ceva interesant am sa mai postez, daca intere pe cineva.
O zi fumoasa va doresc !

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Catalina, Leeloo, Otilia, Amalia, super vesti, ma bucur din inima pt. voi!!!

........................

Si acum, tanananananana, doua super vesti si de la mine!!! NU AM ANTICORPI ANTI-RH!!! URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Otilia, Brie, va astept si pe voi cu rezultate la fel de bune!!! Acum o sa ma calmez, cel putin pana la 24s nu mai e nevoie sa repet analiza asta si cred eu ca sunt sanse mici sa mai apara anticorpi! Otilia, deci a avut dreptate dr. mea, nu e nevoie de vaccin dupa cerclaj, se pare...

Si...bebe face tumbe in burtica de azi-dimineata!!! M-am trezit cu niste zvacnituri in partea stanga si la inceput nu le-am bagat in seama, am crezut ca e vreun muschi, dar...nu se mai opreste, deja simt suturile astea minuscule de doua ore!!!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 16+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Catalina super frumos...si fetita si baietel..cred ca sunteti foarte fericiti!
Otiliav ce bine ca nu ai probleme cu iesitul...sa trec si eu pe iaurt poate poate!
Diana super..la mine bb face fie dim. fie seara tumbe!
Leeloo5979ma bucur ca ai bebeloi vioi...ce de vesti bune!
Eu sunt bine..am decis sa incep sa mai reduc din cantitatile de papa enorme pe care le bag, nu de alta, dar parca nu as vrea sa iau iar 20 de kg pina la final...acum sa vedem cit ma tine, ca as minca non stop..
Pupici!

Bianca Andreea
Larisa Elena17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Catalina,felicitariiiii pentru perecheLeeloo,felicitariiiii pentru putzaBravegirl,felicitariiiii pt rezultateAmalia,ma bucur ca esti bineDiana,felicitariiii pentru miscaretOlivia,multi pupici

Mamica stralucitoare
18+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
catalina in primul rand felicitari sa creasca mari si stiti voi urarea mea pana la 40 de saptamani Doamnea ajuta de vestile bune ...chiar ca isi dau interesul doctorii tai. si sa sti intr-un fel chiar parca ar fi si bb-i lor le e drag si lor
leeloo felicitari si tie pentru putica sa cresteti mari si cuminti
otiliav felicitari si tie pt rezultatele bune
diana asa mai da mai mamico si bb fotbalist si analiza buna
oceanborn multumim de cafeluta...
16+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Diana felicitari pt vestile bune !
Am trimis si eu o carte pe mailul comun, cam veche dar are si chestii interesante.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

neata gagici !!!

sa incep cu felicitarile.......

catalina, felicitari pentru perechea frumoasa, fetita si baietel. Este impresionant ce ai povestit despre acei dr minunati, sa stea 6 ore sa faca eco ca sa fie multumiti, astia da dr. Felicitari pentru alegerea facuta.

diana, ma bucur ca nu ti-au iesit anticorpi la RH. Nici acum nu au bagat pe site acest rezultat, sa inteleg ca ai intrebat la telefon ? aaaaaaaaaaa..........si felicitari si pentru bebe miscaret......asa simt si eu de multe ori si chiar ma gandeam sa fie oare de la bebe asa zgacniturile alea ???.....si se pare ca asa este, de la el sunt....

leeloo, felicitari pentru baietelul sanatos si vioi.

bravegirl, felicitari pentru super rezultate la DT.

maryb 18+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

otiliav, Felicitari pentru rezultatele bune de la eco.....dar se pare ca trebuie sa te contrazic in ceea ce priveste pliul nucal care spui tu ca se micsoreaza si dispare pe masura ce bebe creste....eu la 12s+2z aveam pliu nucal masuratd e dr mea de 1.29 mm, la 12s+5z masurat de iosup de 1.12 mm (deci mai mic) si la 15s+2z.....ATENTIE !!! 3.3 mm si dr aia care mi-a facut eco mi-a zis ca bebe arata de 14s+5z....Deci 3 dr au masurat diferit acest pliu nucal. Ideea este ca mi s-a spus sa nu ma sperii ca este normal ca pe masura ce creste si bebe sa creasca si pliul nucal. Asta este ceea ce mi-a spus dr care mi-a facut eco si apoi si dr mea ca am fost s-o intreb si pe ea in aceeasi zi. Oricum eu cred ca a fost o greseala, nu cred ca avea cum sa creasca in 2 saptamani pliul de la 1.12 mm la 3.3 mm....

elilov, se pare ca tu chiar vrei bataie in continuare....valoarea de la free beta HCG a lui bravegirl a fost de 136 parca, ea asa a zis. Gata ? te-ai calmat acum ?

maryb 18+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput