Mamici de Noiembrie-Decembrie (38)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

creatza, cred ca urinatul mai des sau de dimineata vine si de la BB, eu de vreo luna deja fac o tura pe noapte. Uneori mi-e asa de somn ca nu m-as duce, alteori chiar sunt atat de putoare ca nu ma duc, stau asa si strang din...dinti cred c-o sa fiu o mama denaturata, pai cum o sa ma trezesc eu pt BB-ul meu daca nici sa merg la baie n-am chef noaptea

Mersic fetelor ce mi-au raspuns cu DT-ul si TT-ul, o sa merg la lab si-o sa vad pe loc ce si cum imi cer si fug la gineco daca e cazul.

Cat v-au costat testele astea? La noi, am sunat si-am intrebat doar de DT, e 77 Ron, pe la voi?

Pupici pe burtici!

12+

_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

MARYB bine ca mi-ai zis din timp ca vii la control pe 26 iunie o sa vb sa lucrez dupa-amiaza in saptamana aia si ne vedem sigur.
Despre filmulete cu bebe, ce sa zic? am auzit 2 paciente care spuneau ca nu pot vedea filmuletul cu bebe...nu stiu care e cauza, iar de eco morfo si doppler in acelasi timp nu stiu daca se pot face simultan la vreo clinica. Nu zic nici da nici ba, habar nu am.

BRAVEGIRL felicitari pt rezultate!

Pupicei.

Babyzapi fericita 15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

merci mult BABYZAPI ....NE ESTI DE AJUTOR...

16+
http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Ancadragoman ai fost tare haioasa..Larisa e bebelina din burtica..mercic..o sa incerc si cu gref mai ales ca acum nu mai imi e scirba de acru...

Bianca Andreea
Larisa Elena17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Fetelor va pup dulce!
Am facut si eu ochi si am intrat putin pe aici.
Mav imi pare rau de asa asistenta. Ai avut o bafta cu analizele alea... Chiar ma uitam la mana mea, dupa ce am citit la ai patit tu, si dupa 2 ore de stat la perfuzii, se vede numai urma acului pe mana mea, deci a fost o profesionista asistenta.
Mitha bine ai venit la odiseea noastra. Din pacate nici eu n-am nascut cu anestezie, dar nu-mi pare rau. Eu am avut si epiziotomie si inca una mare, dar doctorul pe care l-am avut m-a cusut super, n-am simtit nimic cand m-a taiat, deci sigur a facut-o in timpul unei contractii mari, iar cat m-a cusut am simtit doar ca niste piscaturi pe piele. Am putut merge imediat dupa nastere si la 2 zile mi s-au scos si firele, asa frumos s-a vindecat.
Eu recomand cu caldura nasterea naturala, atunci cand nu sunt probleme de sanatate. Recuperarea este mult mai rapida.
Andreyutza eu l-am nascut pe David la Caritas cu domnul doctor Florin Isopescu. Este un doctor extraordinar, a avut maaare grija de mine, nu ia un ban de la nimeni, are mereu explicatii de dat, raspunde la mobil oricand si este foarte bland...DAR...cu toate ca-n toti acesti ani m-am dus la el la controale periodice, am ales ca la aceasta sarcina sa nasc la alt spital si din pacate cu alt doctor.
Chiar daca plang dupa el, spitalul arata jalnic din pacate, era intr-o stare avansata de degradare si acum 7 ani cand am nascut si-mi este frica. Am ales CFR2 care are partea de maternitate renovata.
Creatza felicitari pentru baietel! Dupa cum ai vazut, cu doctoul tau am facut amnio astazi. Este exact cum l-ai descris si tu..pare bland si bun..cu toate ca e un tip masiv. Mi-a facut o impresia foarte buna si are o mana nemaipomenita.
Elilov super banc. De mult n-am mai auzit unul.
Bravegirl ma bucur mult ca ti-au iesit bune rezultatele, mai ales cel cu riscul scazut.

Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

BraveGirl felicitari pentru rezultate!

ginye 17+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12
Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

bravegirl felicitari pentru rezultat
acuma na te stresez si eu valoarea la free beta hcg cum a iesit eu tot paranoica am ramas cu bataita cu tot a lui maryb
pup pup burticile
cine vrea sa se distreze sa bage pe google bancuri belea si se deschid o multime de pagini cu bancuri eu cand sunt supi bag neste bancuri sa mai treaca supararea
16+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Fete dragi am revenit cu vesti bune. La prima strigare se pare ca avem un baietel si o fetita.
Risc Down bebe baiat 1:7375, 18+13 : 1:8768 iar la bebe fetita 1:4925 respectiv 1:6770.
Acesta a fost rezultatul dupa eco. Acum cand avem si rezultat DD (pe care l-au facut ) 1:12000 respectiv 1:9000.
Si acum dati-mi voie sa va povestesc cam cum fac altii astfel de ecografii.
Am avut programare la 16.30. La ora 12 au telefonat(desi era nr. de Romania) si ne-au rugat sa mergem la 18.30.
Am ajuns la cabinet, mi-am spus frumusel numele si a fost suficient. Receptionera imi stia toata istoria. Imediat m-au intins frumusel pe canapea si au luat proba de sange pentru DD. La cateva minute medicul (am aflat acolo in timp ce ma socializam cu mamicile unul dintre cei mai buni medici)ne-a invitat in birou (cu testul pt evluare completat ) sa discutam putin despre sarcina. Si am intret si la eco. O camera imensa ,cu surpriza, trei persoane la monitoare diferite.Si a durat eco 6ore. Ca nu era medicul multumit de pozitie. Si mai incerca 10min si ma mai trimitea la plimbare si uite asa de vre-o 5 ori. S-a vorbit f putin ,toata lumea atenta la monitorul care apartinea fiecaruia (inclusiv eu la un monitor urias) .Explicatia :sa nu se omita ceva. Despre sexul copilului...numai daca intrebi. Am intrebat la un moment dat daca nu sunt obositi. Mi-au spus ca bebeii sunt mai importanti, ca mai intai sunt bebeii lor si dupa ai parintilor.
Dupa eco medicul ne-a explicat tot, ne-a spus ca ma prezint ca si o mama de 15 ani in ceea ce priveste riscurile. Ne-a dat un dosar cu zeci de poze, raport semnat si gata. Cat ne-a costat? 190 eur +30eur proba sange. (pt sarcina unica 85 eur :) ).Toate astea s-au intamplat sambata. Luni am avut si rezultatul final (care a inclus rezultat proba sange.
Eu una am fost impresionata. Nu am auzit niciodata in Romania de o eco 6 ore ca nu sta bebeul bine. Aici toti bebeii stau bine din prima.By the way...eco a durat cam 90min.

Acum incerc sa recuperez ce s-a mai intamplat cat am lipsit.Pup

12+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Larisa mie imi trecea constipatia cu kiwi+iaurt sau suc de gref+portocala

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

mai nu scapa omul nici aici de tine Anco... vrei si la odiseea asta cu mine... ...e simplu ..fa-ti de cap fara preze

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am mai pus poze cu bb de la eco de astazi, tot cu nasucul in vant, ce haios este. Nu s-a priceput moasa sa spuna, in schimb ,am aflat ca probabil secretiile le am datorita placentei care este jos, acopera colul.
Pliul nucal 1.1 a mai scazut putin, am inteles ca dispare pe masura ce bb creste ( sa inteleg ca se masoara cel mai conservativ la 12s si atunci are valoarea maxima, oricum am ratat 12s, am masurat la 13s si 13s si 3 zile). Si celelalte masuratori ok, BPD, CRL, AC, HC SI FL TOATE 13s si 2-3 zile, bb cu lichid in burtica, vezica plina, l-am vazut ca-si sugea degetul.

Sa vedem in Ro ce-mi va spune, atunci voi avea 19 saptamani, trebuie sa vada ca merg la un ecograf performant.

Oricum am ce sarbatori, azi am depasit 1/3 din sarcina, uraaa!

Amalia, ma bucur ca a fost usor.
Andreyutza, eu la Caritas am nascut cu doctorita Alice Florescu. Sala de travaliu si cele de nasteri arata nasol cum spunea si Amalia, cea de operatie nu mi-o amintesc. In schimb la bbei era totul renovat si sefa de acolo are bine grija de ei. Acum 4 ani aveau rezerve mama si copilul pe spaga sau influenta doctorului, plus rezerve cu plata, faine, erau 3 milioane atunci. Eu am stat la terapie intensiva, singura in salon 5 zile dar parca nici singur nu este bine. Asa s-a intamplat sa nu ma mai mute ca nu aveau unde, dar era bine ca noaptea nu deranja nimeni, era si o baie, si o toaleta cu cheie a lor unde am facut si dus. Toaletele comune insa sunt infecte, cele de la saloanele normale dar asta din auzite ca nu am mers la ele fiind in partea cealalta a spitalului.
Mirtha, bine ai venit, vad ca ai scapat repede de moderare.
Creatza, felicitari pentru baietel, spuneam eu ca nu mai raman carucioare albastre pentru decembrie . Casa de piatra si tot ce va doriti!
Carmen si eu tot spotting dar tot nu-i perfect. Si spui ca ai maseur .
Lorellay, dar ce mireasa frumoasa ai fost. Nu mai spun ca mor de invidie ca ai avut umbreluta de dantela, ca si eu am poftit dar am ramas cu pofta, vin si ti-o fur, sper ca o mai ai.
Alra, tu spuneai ca nu prea am avea voie scoici. Ca eu am comis-o joia trecuta, am intrabat bucatarul si erau biine fierte. Pe insula unde ne-au dus la teambuilding, ne-au intins o masa numai cu vietati de mare, una si una, scoicile mi s-au parut cel mai usor de mancat si au fost chiar bune.
Lorena, eu am problema inversa, dimineata ma dau jos din pat si fug la baie. Dar e normal ca aseara de exemplu am papat caise cu iaurt acru . Bine ca citesc acum ca sunt chiar recomandate caisele, mersic Oceanborn, pai nici nu mai iau Ca, fier ca au ele.
Marush, daca te mananca burtica da cu crema multa ca e semn ca pielea se intinde multicel.
Babyzapi, bine ca te-am scos din barlog. Daca am feita facem schimb ? Sper sa nu citeasca sotul . Ca tot vorbeati de Cd-uri, eu am la Steriu programare, sper sa primesc sau poti intreba tu. Scap mai usor asa decat sa dau un telefon din Norvegia. Imi pare rau ca nu ne vedem, eu am pe 9 iulie programare, in caz ca tu esti la Grivitei.
Uraa, a venit Catalina si cu ce vesti bune, super pereche si super rezultate. Bravo mami!

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

13+ BB2

Mergi la inceput