Mamici de Noiembrie-Decembrie (38)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

Ramo adica nici acum nu stiti ce are copila? Ce doctor idiot. La ce spital e internata? Multa sanatate!!!!

A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Hai ca a facut si soata o treaba buna si a scanat pozele, le-am pus la semnatura. Minunea mea era vioaie tare, inota in mare stil (cat mai are loc), inghitea din lichid...mi-a aratat iar palmuta, talpica, isi acoperise la un moment dat gura cu mana...haios pana la Dzeu. Mi-a fost clar cand l-am vazut cum se invarte el pe acolo ca inca nu l-am simtit miscand, dr a zis sa mai am rabdare, ca pe la 19-20 de saptamani o sa il simt si eu...mai usor, apoi din ce in ce mai tare. A tot masurat la el...cand reusea sa il si prinda in pozitie buna...
diametrul biparietal-3,81cm (17 sapt cu 4 zile)
circumferinta craniana-13,4cm (16sapt si 6 zile)
structuri intracraniene de aspect ecografic normal-craniu visceral de aspect ecografic normal
pliu nucal-1,7mm
coloana vertebrala cu aspect normal
cord tetracameral orientat cu varful la stanga, BCF-134 batai/minut
stomac situat de aceeasi parte cu cordul, vizibil
structuri intratoracice si intraabdominale ce par de aspect normal
circumferinta abdominala de 11,7 cm (17 sapt si 3 zile)
diafragm aparent integru
miscari active fetale prezente
membre superioare si inferioare cu 3 segmente vizibile
femur 2,55cm (17 sapt si 5 zile)
produs de conceptie ce pare normal conformat pentru varsta gestationala
lichid amniotic in cantitate normala
placenta inserata anterior, gradul 1, grosime 2,35 cm
cordon ombilical cu 3 vase (2 artere si o vena)
col uterin 3,14 mm cu OI inchis
VG (UM) - 17 sapt si 6 zile
VG (ECO) - 17 sapt si 2 zile
DPN - 9 noiembrie 2008
G - 195gr +-19 gr
Indici biometrici in limite normale

Deci deja cantareste aproape 200 de gr...asta ca sa nu ma mai ingrijorez eu cand urc pe cantar ...sunt fericita ca poate ma linistesc si eu asa...ca totul e in ordine si merge conform planului.

Pupici la fetele mele!

Leeloo
17 +

http://good-times.webshots.com/photo/2325209900103252327XHMpwX
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Da, e un dr. renumit de la Budimex, le-a spus abia astazi cand au externat-o....

Ramo 12+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

ramo, ma bucur ca nu este nimic grav cu nepotica ta, insanatosire grabnica ii doresc.

leeloo, felicitari inca o data pentru rezultatele bune de la eco. Acusica ma uit si la poze.

maryb 18+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

buna fetele! sunt Maria_k. INCERC sa deschid capitol nou, dar din cauza de reclamele alea IDIOATE la pampers nu reusesc! de fapt pe orice apas cu mouse-ul imi apare aia si-mi intra pe o alta pagina! simt ca innebunesc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Leeloo5979 esti tare cu placenta gradul 1..nici nu credeam ca mai e vreuna care sa nu aiba deja 2..acum sigur, depinde si de doctor la cite grade de maturitate socoteste placenta!
Ramo si Bia a avut eneterocolita la 1 an si 3 luni..tot la Budimex am fost si ne-a trimis repede acasa si pe regim alimentar...cam in 2 sapt. am pus-o pe picioare...sanatate micutei!

Bianca Andreea
Larisa Elena17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

am reusit intr-un final "glorios" (folosind tab-ul) sa deschid CAPITOL NOU

Maria

Pozele noastre

Mergi la inceput

Fetelor, multumesc mult pentru gandurile voastre bune pentru nepotica mea.Doamne ajuta sa se faca repede bine!
Eu nu mai am rabdare pana luni cand merg la eco, nu stiu daca fac bitest, la ultima vizita medicul a spus ca mai vedem.Eu nu prea mai am dureri de burtica, doar sanii au ramas la fel, sensibili si din cand in cand ma mananca burtica, trebuie sa-mi cumpar creme...

Ramo 12+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Neataaaa
Ce bine e sa intrii si ziua..... Profit de cele 3 zile de medical si mai intru si eu sa va salut ziua
Catalina2307 sa-ti traiasca minunile mici! Mi-au dat lacrimile de bucurie cand am citit ce ai. Eu mi-am dorit din totdeauna gemeni, iar tu ca ai si pereche mi se pare extraordinar de frumos! Isi vor fi de un real ajutor unul celuilalt.
Otiliav felicitari pentru 1/3 de sarcina depasita cu bine! Sa fi sanatoasa si tu si bebe in continuare! Pup dulce bebe al tau, e dulce rau in pozici!
Leeloo felicitari pentru baietel!!!
Diana21 suuper vesti ai primit cu RH-ul. Fi convinsa ca bebe ti-a simtit bucuria de se misca asa!
Andreyutza eu am nascut normal si cu epiziotomie. La vremea cand am nascut eu, la copii arata jalnic rau..ca peste tot in spitalul ala. Acum poate e mai bine...
Maryb sanisorii tai se pregatesc de alaptat...e normal. La David de la pe 5 luni si jumatate sau 6 de sarcina, au inceput sa mi se pateze bluzele de colostru..si asa am tinut-o pana am nascut. Lapte am avut imediat si am alaptat fara probleme 1 an de zile cand am intrerupt eu fortat ca a trebuit sa iau un tratament...si astea in conditiile in care am niste sani miiiici si fara mameloane iesite in afara!
Brie ce mai faci?? Este bine fetita ta? Pup dulce, asteptam vesti bune!
Ramo2007 imi pare rau ca au dat peste asa doctori Multa sanatate nepotelei tale si recuperare cat mai grabnica!

Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si 18+

Mergi la inceput

Amalia, cum te simti?Ai vreo restrictie, ceva?

Ramo 12+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput