Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (20)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by ramyteo

Mikicris ma rog pentru tine si pentru galustele mici, DD sa te ajute. Da un semn de viata sa stim ca esti bine.
Anca pe unde umbli?

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Gata sunt prezenta,am avut predare si abia mai respiram.
La 1 incep munca,azi am fost si am negociat ultimele conditii

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Salutare fetele. Multam' mult de incurajari. Mai am 3 zile si sper sa ma linistesc.
Mikycris cum mai esti? Poate ai si nascut deja. Eu iti tin pumnii sa fie totul bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

'Neata fetelor.
Mikicris...hai te rugam si zine si noua ce faci?
Adriana Doamne Ajuta! sa fie bine si sa vezi ce fericita o sa fi dupaia ca ai scapat cu bineo sa ne dai clasa
la toate fara exceptie

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

azi-noapte s-a mai nascut o printesa

ALESSIA CLARA

iar mamica ei ANA (ANISIAP) spune ca a nascut-o usor,la ora 3.30.
are 2920g, 49 cm.

Felicitari ANISIAP,te asteptam cu vesti si poze!
Iar tie ,pui mic,iti dorim multa sanatate,fericire,si tot binele din lume,alaturi de parintii tai speciali,care te-au asteptat cu drag!

dana si delia (11.03.2007)

nasterea unei printese DELIA GABRIELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Buna fetelor
inca nu am nascut dar am avut ceva contractii dureroase si am si ajuns la spital din cauza asta.Acolo m au bagat la perfuzii si miau facut ceva injectii ptr a opri contractiile.DOAMNA ASISTENTA A SERVIT CAT SANGE A DORIT EA(LA GREU)-ASTA FIIND IERI,AZI ANALIZE,MAINE ANALIZE-PAI ASTIA MA LASA FARA PIC DE SANGE IN MINE DUPA CE CA SUNT ANEMICA.
aPROPO FETELE,AM LEUCOCITELE FFF MARITE-24.000 SI NU MA BAGA IN CEZARIANA DE FRICA IAR AZI MA DADU PE ANTIBIOTIC TIMP DE 10 ZILE.REVIN CA A INCEPUT SERIALUL MEU PREFERAT-PUP TOATE FETELE.
38+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Alessia Clara sa fi sanatoasa si fericita.
Anisiap felicitari si sa te faci cat mai repede bine.
Mikycris of, multa sanatate si sa fie totul bine in final. sa se termine totul cu bine pana la urma si atunci o sa treci cu bine peste toate. Numai bine iti doresc si iti tin pumnii sa fie bine .
Ramy multam' mult. Asa sper si eu sa fie bine pana la urma. Pupici.

Mergi la inceput

Mikicris multi, multi, multi si imi pare rau DD sa Dea sa fie bine!!!!!!!!!!
Adriana
Aniasip sanatate multa si voua si sa cresteti mari si sanatoase!!!!!!!!!
Mei da de ONYXG MARIAANNA ADDIANA KITZY in fine si restul fetelor ca re nu au mai intrat demult, unde sunteti?
Va pe toate fara exceptie, maine mergem la vaccinul de la varsta de trei anisori asa ca...ne mai auzim. Noapte buna!!!

Teo
Perlute

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ramyteo

Mikicris multi, multi, multi si imi pare rau DD sa Dea sa fie bine!!!!!!!!!!
Adriana
Aniasip sanatate multa si voua si sa cresteti mari si sanatoase!!!!!!!!!
Mei da de ONYXG MARIAANNA ADDIANA KITZY in fine si restul fetelor ca re nu au mai intrat demult, unde sunteti?
Va pe toate fara exceptie, maine mergem la vaccinul de la varsta de trei anisori asa ca...ne mai auzim. Noapte buna!!!

Teo
Perlute

cum a fost la vaccin?

Mergi la inceput

Pai binisor zic eu No iaca am ajuns si noi acasa. Am fost cu nasasa ca si ea trebuia sa ii faca la nepoatamea acelasi vaccin ca au ramas in urma, noah aia are 4 ani in august, ficamea curajoasa a stat la consultatie, am cantarito am masurato...14.500gr si 99cm si nepoatamea maruntica de ea are 15 kg si 98cm . Noah cand au ajuns la vaccin...am lasato pe cea mare prima ca altfel nu mai statea si se uita Teo la ea cum plange de numa, i-am aratat acul la Teo a zis :"ii mic" apoi cand ia venit randul...hm...zice "da nu imi dai pantalonii jos" pai i-am spus ca altfel nu se poate sa ii faca vaccinul , bine...am dezbracato si cand m-am pus jos cu ea numa vad ca pune mana pe pantaloni sa se imbrace i-am zis ca sa ii lase asa si cand i-a facut injectia a pisat o tzarica ochisorii dar cand am iesit au inceput sa alerge una dupa alta

Teo
Perlute

Mergi la inceput

no bine ca ati trecut cu bine si de vaccinul asta

Mergi la inceput