Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (20)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor,

Am fost azi la o intalnire cu directorul general de la fostul serviciu si din partea lui e ok, pot sa incep serviciul la ei pe 1 august, numai ca nu prea sunt eu asa hotarata, nu stiu ce sa fac. E cam complicat sa va explic, ca e vorba sa ma duc in locul fostului meu sef, care m-a adus acolo, dar tot el m-a si dat la o parte si acum se intoarce roata... Nu prea stiu ce sa fac, sincer... Am zis ca ma mai gandesc si o sa pun in balanta toate avantajele si dezavantajele. Acolo cand am ajuns, parca totul a ramas pe loc, nu s-a mai imbunatatit nimic, ba chiar as spune ca din contra... Ma refer la cum arata cladirile, birourile, firma se numeste altfel etc. Mi-a frica sa nu pic in alta nebunie si acolo, pentru ca se pare ca voi fi singura pe resurse umane, deci eu voi raspunde de tot. Sa vad...

In rest, suntem bine, astept cu nerabdare concediul, dar mai intai vine ziua piticului meu, pe 27 iunie si ne pregatim de petrecere.

Am pus poze noi cu Razvan, in "Poze razvan, mami si altele", daca vreti sa le vedeti.

Va pupam pe toate si pe toti!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Buna fetelor
Ce mai faceti? Noi asteptam marele eveniment dar ca sa fiu mai sigura maine am sa o sun pe dr. sa vorbim despre o eventuala programare?!? Care in cotro in aceasta vara?
Hai ca iar ma luara durerile astea insuportabile,revin mai tarziu.
38+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

'Neata fetelor.
Dana la printesa
Gina si succes!!!
Mikicris si Doamne Ajutati sa fie bine , sa ajungeti acasa cu bine si sanatate multa, multa, multa!!!!!!!!!!!!

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Ramyteo pai nici nu am plecat la spital!
mey cred ca se apropie nasterea ca nu mai pot de durere,imi vine sa urlu dar nu as vrea sa o sperii pe Delia.
38+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by ramyteo

Anca asa zic si eu, ca mai un pic si ma ajunge
katia poate voi sunteti mai inalti da noi suntem micuti, adica eu 1,57 si tacsu 1,72. Deci nu are pe cine semana inalta sau poate pe bunasa, ca are 1,72
Gina pai astept.
Anca no unde esti? Nu te lauzi cu noa voastra povestioara?

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Ba daaaaaaaaaaa ma laud...mai am o poveste suuuuuuuperrr frumoasa scrisa de Ramo ptr Maria.
Multumim mamiii...

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gina_butnaru

Buna fetelor,

Am fost azi la o intalnire cu directorul general de la fostul serviciu si din partea lui e ok, pot sa incep serviciul la ei pe 1 august, numai ca nu prea sunt eu asa hotarata, nu stiu ce sa fac. E cam complicat sa va explic, ca e vorba sa ma duc in locul fostului meu sef, care m-a adus acolo, dar tot el m-a si dat la o parte si acum se intoarce roata... Nu prea stiu ce sa fac, sincer... Am zis ca ma mai gandesc si o sa pun in balanta toate avantajele si dezavantajele. Acolo cand am ajuns, parca totul a ramas pe loc, nu s-a mai imbunatatit nimic, ba chiar as spune ca din contra... Ma refer la cum arata cladirile, birourile, firma se numeste altfel etc. Mi-a frica sa nu pic in alta nebunie si acolo, pentru ca se pare ca voi fi singura pe resurse umane, deci eu voi raspunde de tot. Sa vad...

In rest, suntem bine, astept cu nerabdare concediul, dar mai intai vine ziua piticului meu, pe 27 iunie si ne pregatim de petrecere.

Am pus poze noi cu Razvan, in "Poze razvan, mami si altele", daca vreti sa le vedeti.

Va pupam pe toate si pe toti!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Gina acum vezi si tu unde o sa iti fie tie mai bine,nu te mai gandi la altii ca nici ei nu se gandesc la tine...maine merg si eu sa imi neg sal ca la 1 incep munca.
Am vazut nazdravanul

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MIKYCRIS

Buna fetelor
Ce mai faceti? Noi asteptam marele eveniment dar ca sa fiu mai sigura maine am sa o sun pe dr. sa vorbim despre o eventuala programare?!? Care in cotro in aceasta vara?
Hai ca iar ma luara durerile astea insuportabile,revin mai tarziu.
38+

MIKYCRIS

Nastere usoara si refacere rapida.
Ai vreun numar de aici sa ne anunti?

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MIKYCRIS

Ramyteo pai nici nu am plecat la spital!
mey cred ca se apropie nasterea ca nu mai pot de durere,imi vine sa urlu dar nu as vrea sa o sperii pe Delia.
38+

MIKYCRIS

ce te doare?
ai contractii?

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Mikicris ma rog pentru tine si pentru galustele mici, DD sa te ajute. Da un semn de viata sa stim ca esti bine.
Anca pe unde umbli?

Teo
Perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

buna dimineata la toata lumea
Pe la noi ploua non stop si ne-am cam saturat de timpul asta urat.
Azi-noapte mi-a fost frig in pat.

dana si delia (11.03.2007)

nasterea unei printese DELIA GABRIELA

Mergi la inceput