Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (20)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Salut fetelor
Anisiap-felicitari sa-ti traiasca printesa si refacere rapida
Alessia-bine ai venit pe lume sa cresti mare si sa ai sanatate!!!!

Ramy-ma bucur ca a trecut cu bine vaccinul
Adriana-m-sper sa fie bine pina la urma si sanedai vestea in curind de bb 2
Miky-nastere usoara si ai grija de tine
te pup si cred ca Deliuta abia ateapta surioara
Anca-iti urez un bun inceput de lucru si sa nu suferi mult ca lasi micuta acasa,ce sa facem? trebuie
va pup pe toate
Gina,Mariaanna-la apel cu voi
Ramy-Lulu e tot in Bahamas? ce mai face?

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Salutare la toata lumea.
Si eu sper sa se termine toata treaba asta cu bine si sa ne apucam de treaba pt bb nr 2.
Ramy ma bucur ca s-a terminat cu bine si vaccinul vostru. Acum aveti liniste o perioada buna.
Pupici la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Buna fetelor va pe toate dar sa va zic ca ieri cand am venit nu a avut nimic si acum....i s-a intarit acolo unde ii vaccinul si atat mi-a plans de durere si azi-noapte daca vroia sa se intoarca de pe o parte pe alta incepea sa planga si zicea "au,au ma doale piciolu" si ieri nu ii era tare...offff sper ca daca o scot putin afara si mai face miscare...isi revine, sper....
Va pe toate

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

buna fetelor
am venit si eu la o sper ca mai aveti si pentru intarziatii care dimineata merg la analize!
Katia e adevarat ca DELIA isi asteapta cu nerabdare surioara,dar intre noi fie vorba mie a inceput sa mi fie cam frica de momentul cand incep cele mai puternice contractii
Ramy cum se mai simte fetita?
Anca,Adriana[red] pupici

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Miky-cred ca de ce cunosti cum e de aceea vine frica
ai sa vezi ca treci cu bine peste,incearca sa-ti stapinesti frica si gindeste-te ca mai ai f putin

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Katia ai dreptate! acum oricat as vrea ca bebelina sa stea la nesfarsit in burtik din cauza fricii mele acest lucru e imposibil si tot voi intampina contractiile ori cine stie-durerea dupa cezariana,depinde de caz.
38+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Vad ca fetele cam lipsesc,or fi plecate in vacanta?
poate pan la toamna terminam si capitolul asta Katia
38+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Buna seara fetelor.
Mikicris ce ma bucur ca esti bine, eu la saptamanile tale eram nascuta sanatate multa sa aveti ca e cel mai important lucrula toate trei. Mersi de intrebare, Teo inca o doare, dar sper ca de maine sa nu o mai doara....ca e asa de caraita....offff, cateodata imi vine sa plang lanaga ea, iti dai seama...
Katia unde ti-e biciul? Eeeee , cred ca nu il scoti ca te simti cu musca pe caciula, hai? Ai lipsit atata vreme si acum... si voua
fetele toate si prichindeii

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Ramy multumim pentru urari! la fel va dorim si voua!
imi pare rau ca o mai doare pe fetita ta si sincer iti spun ca mie si acum imi vine sa plang atunci cand pe DELIA o doare ceva si incepe a plange chiar daca are 11 ani.
sa treaca si aveti grija de voi!
38+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MIKYCRIS

Ramy multumim pentru urari! la fel va dorim si voua!
imi pare rau ca o mai doare pe fetita ta si sincer iti spun ca mie si acum imi vine sa plang atunci cand pe DELIA o doare ceva si incepe a plange chiar daca are 11 ani.
sa treaca si aveti grija de voi!
38+

MIKYCRIS

Mai inca nu am plecat, da zi-mi de ce nu ne dai si noau pozici sa va vedem? hai aratami printesa, ca e mare....mai nu am crezut ca are 11 anisori, deja....pfoaiiii sa iti traiasca multi ani inainte , sanatoasa

Teo
Perlute

Mergi la inceput