Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (20)
Raspunsuri - Pagina 11
ramyteo spune:
Hai mei unde esti? Vad ca esti online da numa aci nu esti
no...ma duc daca nu mai vi![]()
Adrianaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa unde esti? Hai cu vestile buneeeeeeee sa putem bea u7n pahar de ... ceva![]()
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Ce mai faceti?
N-am plecat inca in vacanta, dar nu prea am mai avut timp sa intru deloc pe forum. Sunt tare prinsa si ajungem seara tarziu acasa, dupa o tura prin parc cu piticul si sunt si eu destul de obosita, ca pic lata. Abia astept concediul, dar mai e aproape o luna pana atunci.
Intre timp am ajuns marti cu Razvan la dr. sa facem vaccinul Varilrix. Nu a avut nici o reactie adversa. Acum e foarte bine. Din pacate tot cu noi vrea sa doarma, nu mai vrea deloc in patutul lui, nu stiu cum o sa-l dezvatam, dar incercam.
Deocamdata cu serviciul n-am mai facut nimic, am pus in balanta avantajele si dezavantajele din ambele locuri si se pare ca tot unde sunt acum am mai multe avantaje. Dincolo mi-e frica ca nu o sa fie ceea ce ma astept eu, mai ales ca am mai lucrat acolo. Inclin din ce in ce mai tare sa raman tot aici unde sunt, pentru ca acolo nu ar fi decat postul (titulatura) de conducere, in rest, nu am mari avantaje pana si salariul va fi acelasi si nici nu e trecut tot pe cartea de munca, asa ca, nu cred ca ma mai duc acolo.
N-am avut timp sa mai citesc ce-ati mai scris, dar zilele astea o sa incerc sa recuperez si sa va raspund.
Va pup pe toate si pe piticii vostri, 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete 
Poze de la Viena 
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006 

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
MIKYCRIS spune:
Ramy hai ca am revenit dar acu nu mai esti tu!
eu de obicei las pagina de la odisee in jos si mai intra si DELIA pe ce are ea nevoie.acum nu am cum sa bag poze dar sa stii ca intr o zi ne am vazut prin camera cu DARABAN si ea poate sa confirme lucrul asta
//mey eu am fata mare si e cat mine de inalta //
na de asta ce mai zici? hai ca mai are putin fetita ta si o sa fie cat tine de inalta iar atunci nu mai iesi cu fetita ta la cumparaturi ci cu sora
asa vor spune oamenii pe strada-noi asta patim![]()

si aveti grija de voi!
38+
MIKYCRIS
MIKYCRIS spune:
Gina bine ai revenit!
am citit mesajul tau dar am uitat cam tot mai putin partea cu parcul.
pai ce sa faci asa e cand ai copil,trebuie sa il scoti afara la aer
.
pentru tine si ANDREI
38+
MIKYCRIS
daraban spune:
E mare,e mare Delia lu Mikycris si-s frumoase amandoua,eu le-am vazut![]()
![]()
![]()
Saracuta Teo ,o mai doare vaccinul?
dana si
delia (11.03.2007)
nasterea unei printese DELIA GABRIELA
kitzy spune:
Neata!
Am pus pozici noi la semnatura de la 8 saptamani!!!![]()
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
ramyteo spune:
Mikicris 

de abia astept sa va vad. Teo a mea are 99cm
dar...poate ca...cum zici tu o sa fie asa ca daca acum la 3 anisori are un metru la 11 cat o sa aibe?
Da poate seamna cu mine si atunci o sa ramana micuta
1.57m![]()
Dana 

de aseara i-am bagat un novocalmin ca am simtit ca se si incalzeste si a dormit si ea linistita in sfarsit si acum nu mai are treaba, e clar ca inca o mai doare putin piciorusul ca e rosu acolo, nu mult da cat ai pune degetul, da se pare ca ii trece, ![]()
kitzy

am vazut pozicile , ai o printesa mare si frumoasa
Gina

si bine macar ca ne dai un semn de viata asa din cand in cand![]()
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
MIKYCRIS spune:
Dana
,multumesc ptr compliment dar poate ca exagerezi putin in privinta frumusetii
.Voi sunteti 2 printese frumoase
.
Ramy eu cred ca asa se va intampla si in cazul vostru(ma refer la statura)
Anca am vazut pozele si pot spune ca esti o femeie tare frumoasa si ai o printesa care seamana cu tine
38+
MIKYCRIS
ramyteo spune:
Mikycris 

sper ca sa ma intreaca la inaltime![]()
Nu am mai intrat ca vineri dimineata am baut cafea pe stomacul gol si mi sa facut rau si am tremurat...offf...nici azi nu sunt prea bine dar...macar nu mai imi este asa rau.
Va
pe toate.
Gina ce iti mai face genunchiul???
Teo
Perlute
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Am reusit si eu sa mai intru, sa vad ce mai faceti.
Noi nu prea stam pe-acasa si nu am mai intrat pe forum. Suntem mai tot timpul prin parc, mai ales de cand s-a mai indreptata vremea. Ne pregatim pentru ziua lui Razvanel, mai e putin pana vineri, cand o sa-l serbam la cresa si apoi sambata la un loc de joaca cu prietenii lui.
Hai ca mai citesc din urma, sa ajung la zi si revin.
Pupam si noi pe toata lumea, fara exceptie! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete 
Poze de la Viena 
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006 

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"