Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (73)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

anca, hi hi.....nu vrea ca nici la ma'sa nu ii place...

in legatura cu papica vorbim pe mess...stii tu de ce...

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

nici mie nu imi place si ma gandeam ca poate ma ajuta ea.
Ok vb pe mess

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna!
In primul rand "La multi ani!" pentru Maria, Elena, Alin James, Ioana, Raducu(plus un de la Eva pentru sofer).
Am vazut poze cu Joshua, bebe atletic, si Ilana fotomodelul cu ochii albastri.

Inimioara mea
Printesa
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

BB, hai mai vorbiti despre papica si aici, ca mai prindem si noi cate ceva, ce daca sunt si alte pareri?! FIECARE ISI CRESTE PUIUL CUM VREA SI CUM CREDE CA E MAI BINE, ORICUM NU TREBUIE SA IEI IN SEAMA TOT CE AUZI PRIN PREAJMA! PUPICI

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare!
Sunt de acord cu Ellis. Noi nu ne aflam aici ca sa judecam. Deci, BB, nu ai de ce sa eviti discutiile despre papa. E bine sa ne mai impartasesti si noua din ce ii gatesti lui Iasmi (daca nu e secret ) ca uite asa mai invatam (una de la alta). Nici eu nu l-am diversificat ca la carte pe Matei.

Ca tot vorbim de papa, Mateiul meu a facut f mari nazuri la legumele cu carnita in ultimele 3 zile. Este surprinzator pt mine pt ca el nu face niciodata nazuri la papa. Azi i-am dat legume fara carne si i-am introdus fasolica (teci). A ras tot borcanelul si la sfarsit, cand mai erau 2 lingurite, le-am amestecat cu iaurt ca sa mai lungesc. A mancat tot. Oare o fi facut nazurile alea de la carnita? Sper ca nu.

Am vazut ca mai devreme vorbeati de somnul bebeilor. Matei a renuntat singurel la masa de noapte cand a facut 5 luni. Eu i-am dat laptic noaptea cat a simtit el nevoia. Mi-aduc aminte ca prima noapte dormita cap-coada a fost noaptea de Paste la tara. Am crezut ca a fost doar o intamplare, dar de atunci tot asa a continuat. Se culca la 22.00 si se trezeste la 6 dimineata cand papa un bibe de lapte si mai doarme pana la 8-9. Mentionez ca pana in noaptea aceea se mai intampla sa aiba si 2 treziri pe noapte (de cele mai multe ori se trezea doar o singura data la 2-3 si pe urma la 6-7).

quote:
Originally posted by ellis

BB, hai mai vorbiti despre papica si aici, ca mai prindem si noi cate ceva, ce daca sunt si alte pareri?! FIECARE ISI CRESTE PUIUL CUM VREA SI CUM CREDE CA E MAI BINE, ORICUM NU TREBUIE SA IEI IN SEAMA TOT CE AUZI PRIN PREAJMA! PUPICI

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Eu Mariei ii fac f multe mancaruri si cred ca a mancat din toate fructele si toate legumele pana acum.De ex azi a servit pilaf sarbesc fara carne.

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Super! Mi s-a facut si mie pofta. Voi puneti ceva condimente la mancare?

Pai si eu i-am dat cam toate fructele. Doar la capsuni, zmeura si kiwi ma abtin. recunosc ca mie nici nu-mi plac aceste 3 fructe deci nu ma grabesc sa le introduc. De asemenea, nu i-am dat nimic cu gluten, zahar sau sare. Cam astea sunt restrictiile la noi .

quote:
Originally posted by ancadragoman

Eu Mariei ii fac f multe mancaruri si cred ca a mancat din toate fructele si toate legumele pana acum.De ex azi a servit pilaf sarbesc fara carne.

poze si filmulete

povestea nasterii

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Nu pun sare,zahar si condimente,in rest orice.
De ex:spanac cu ou,supa de rosii,piure cu ficatei,ciorba de loboda,ancare de gulii cu pui si multe altele.I-am dat o capsuna si ii place dar nu am insistat

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

In sfarsit reusesc sa intru! Am modificat mai devreme listuta si am pus iepurasi. Intre timp m-am dus sa o culc pe Maria si m-a prins hoto langa ea. :)
bb, super ajutor ai!
ramonica, la Pausesti Maglasi stateau bunicii mei. Acum merg parintii in weekenduri. Bunicii mei au fost profesori/respectiv invatatori si se numeau Stroe. Ce super ar fi sa ne stim! Noi stateam pe partea cu raul Olanesti intr-un fost conac boieresc. O sa mergem in curand acolo.

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Multumim tuturor pentru urari!

Azi Maria a papat toate legumele cu carnita pt ca a hranit-o tati. Deci am nevoie de mai multa rabdare...

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput