Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (73)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by eladea2005
si aici papam piure (sa vedeti si voi disperarea din ochisori):

http://picasaweb.google.com/eric.rusu/Eric5Luni/photo#5207539917903613970

Cam asa face si Amira!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by creem

Hai sa va zic si ce ma supara pe mine.de cand cu dintii fi-mea se trezeste mai des noaptea sa suga cate putin...dimineata sunt cheauna, si cateodata chiar plange in somn tare...a mai patin cineva asa, o fi de la dinti sau altceva?
Si ziua nu mai vrea deloc singura in camera, cum plec de langa ea cum se pune pe plns

Amira mea nu se trezeste noaptea,insa am patit de vreo cateva ori sa o aud suspinand in somn,suspin de ala din tot sufletul. Am incercat sa o trezesc insa n-am reusit.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Multumim de iepuras
No ca m-am burzuluit !
E normal ca fiecare sa aiba parerile lui despre cum vrea sa isi creasca copilul si sa ni le impartasim fara sa judecam sau sa etichetam. Asa putem sa aflam si alte puncte de vedere, argumente si contrargumente si fiecare ia decizia care o considera cea mai potrivita pentru copilul ei.
Eu de exemplu vreau ca Joshua sa fie ovo-lacto-vegetarian ca si mine, e o decizie pe care am luat-o ca si parinti si asta e, consider ca e optiunea cea mai buna pentru noi.
Ce cred insa ca e important este ca deciziile pe care le luam sa fie informate, adica sa stii care sunt pros si cons de la diveritele optiuni.
Sper sa nu va suparati ca am fost mai directa .

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by pufulet74

Multumim de iepuras
No ca m-am burzuluit !
E normal ca fiecare sa aiba parerile lui despre cum vrea sa isi creasca copilul si sa ni le impartasim fara sa judecam sau sa etichetam. Asa putem sa aflam si alte puncte de vedere, argumente si contrargumente si fiecare ia decizia care o considera cea mai potrivita pentru copilul ei.
Eu de exemplu vreau ca Joshua sa fie ovo-lacto-vegetarian ca si mine, e o decizie pe care am luat-o ca si parinti si asta e, consider ca e optiunea cea mai buna pentru noi.
Ce cred insa ca e important este ca deciziile pe care le luam sa fie informate, adica sa stii care sunt pros si cons de la diveritele optiuni.
Sper sa nu va suparati ca am fost mai directa .

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Sunt intru totul de acord cu tine!minus ovo-lacto...noi suntem o familie de carnivori...eu daca nu mananc carne 2 zile lesin pe strada..

Si idei de papa vrem si noi, alegem din ele ce ne place, de exemplu o sa fac si eu pilaf sarbesc minus vinete plus ficatei.Asta chiar maine!
Ce i-am dat Alexiei din ce am gatit pentru noi este un soi de budinca de dovlecei cu carne de pui, orez, smantana, iaurt, ou, marar si usturoi, chestie care se baga la cuptor. Pentru ca aveam de gand sa-i dau si ei, nu am pus sare la gatit, noi ne-am pus in farfurii. I-a placut foarte mult, se repezea la lingurita!
O sa fac ceva asemanator si cu spanac si o sa-i dau si de-asta.

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Cam asa face si Amira!

Asta pentru ca nu faci diversificare cu prajituri! Ia sa-i dai o crema de ciocolata, sa vezi cum papa!
Am facut praji Bounty, a iesit super, s-a halit si nu am apucat s-o pozez...ma gandesc la o varianta cu crema de fructe in loc de cocos, poate chiar o crema de capsuni...cu cioco deasupra...
Stii vreo crema de capsuni care sa iasa mai tare, sa stea pe praji acolo?

5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ellis

BB, hai mai vorbiti despre papica si aici, ca mai prindem si noi cate ceva, ce daca sunt si alte pareri?! FIECARE ISI CRESTE PUIUL CUM VREA SI CUM CREDE CA E MAI BINE, ORICUM NU TREBUIE SA IEI IN SEAMA TOT CE AUZI PRIN PREAJMA! PUPICI

Perfect de acord!
Daca altcineva are o alta parere nu inseamna ca judeca,fiecare face cum crede ca e mai bine.Se adapteaza copilului.Eu spre exemplu,la Robert m-am adaptat la un copil alergic.Si nu cred ca ma poate cineva judeca pentru faptul ca nu mananca porcarioare.
Am o prietena care are 2 fetite.Cea mai mica a facut la diversificare intoleranta la lactoza si la gluten.Va dati seama ca acel copil mananca de aproape 3 ani in cea mai mare parte a timpului supa de morcov? Ca ea pana la varsta asta n-a gustat o prajitura,o bucata de ciocolata...paine...iaurt...si cate si mai cate... Si la fel si ea era cu vederi foarte largi in vederea alimentatiei (n-o spun cu ironie ) pentru ca la prima fetita nu i s-a intamplat nimic,daca i-a dat "alimente interzise".

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Aralia

Crem Ole de capsuni de la dr Oetcher,preparata cu smantana in loc de lapte.
Mai aveam o reteta de la o prajitura cu crema de iaurt si capsuni. O caut si ti-o dau.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by Aralia

Crem Ole de capsuni de la dr Oetcher,preparata cu smantana in loc de lapte.
Mai aveam o reteta de la o prajitura cu crema de iaurt si capsuni. O caut si ti-o dau.

Crem Ole pap eu cam in fiecare seara, dar nu ma gandisem sa fac la praji...
Pentru cealalta reteta: SAR'NAAAAAAAAAAA!

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

hello fetele,

salutari din concediu, avem program supraincarcat (cam prea incarcat,), saracutul Floris mereu este numai pe drumuri, doarme mereu in alta parte si cred ca nici nu mai stie pe ce lume este. Program oricum nu mai avem, dar vad ca el tine pasul cu noi parinti nebuni.

A inceput sa se intoarca si in directie inversa, de pe burtica inapoi pe spate (din ce in ce mai des), se ridica din ce in ce mai des si pe genunchi si manute, insa nu prea stie cum sa faca, cateodata isi baga capul in podea, alte ori se balangane in fata si inapoi. Cam astea noi.

Botezul a fost foarte fain, asa simplu, cum imi place mie, cu un preot cald si prietenos, batran, care a venit apoi si acasa la "petrecere". A vorbit frumos, a inclus-o si pe Jasmina in ceremonie, ceea ce m-a bucurat enorm. Am facut o gramada de poze, am fost si intr-un parc de distractie cu o arte cu personaje din povesti, Jasmina a fost foarte impresionata, i-a placut mult.

Noi mancam ca purceii, iar eu sunt cronic obosita deja :-))

Ne vedem poimaine, ca atunci ne intoarcem!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adinag

hello fetele,

Noi mancam ca purceii, iar eu sunt cronic obosita deja :-))

Doar esti in concediu, mai vrei sa te si odihnesti??

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie

Mergi la inceput