Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (73)
Raspunsuri - Pagina 19

sanduta spune:
quote:
Originally posted by Araliaquote:
Originally posted by iuli-ana
Buna dimineata tuturor!
Fetele,as vrea si eu sa-i fac orez Dariei,unde gasesc din cel fara gluten???Sau...ce fel de orez ati folosot voi pana la 6 luni???
Orezul nu are gluten, problema e pentru cei cu intoleranta la gluten ca mai pot exista urme de alte cereale de la ambalare etc. Eu cred ca poti sa-i dai linistita.
Azi i-am facut si eu orez cu morcov, ceapa si ficatel. Sa speram ca o sa si pape, daca nu, Bijou e pe faza!
Eu de la 6 luni i-am dat si biscuit cu gluten cu tot. Si l-a tinut in manuta si l-a molfait tot! I-am dat deja de vreo 3-4 ori si se distreaza foarte tare cu el, dar se face ca o purcica.
Araliade Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
Papica i-o zdrobesti cu furculita sau i-o faci cu blenderul? Si de care biscuiti i-ai dat?

ancadragoman spune:
Vasari,Creem,Andreea multumim ptr urari.
Aralia si eu ii dau de la 6 luni piscoturi cu gluten de la Nestle sunt ptr 8 luni dar merg
Am fost la dr si avem 8,8 kg si de azi trecem pe nan hipoalergenic ca nu mai scapam de o eczema
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Ank83 spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
neata
iasminush vad ca si-a "modificat" putin programul...trezirea la 7.30-8 in fiecare dimi...

Ank

si

Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris

eladea2005 spune:
quote:
Originally posted by ram0nica
Uraaa, a descoperit si Vlad cum e cu rostogolitul de pe burta pe spate! In sfaaaarsit!! I-a luat cam mult... si l-a apucat pofta de descoperiri taman intre doua treziri pt ceai: la 01, la 03, la 04.30 si la 06 dimineata cand s-a trezit de tot plin de energie. Nici nu-l mai pot lasa in patut daca am treaba in alta parte pt ca se loveste cand se rostogoleste. Si asta pt ca are patut pliant, de acela cu 2 niveluri (stiti ca salteaua e suspendata in 4 puncte de niste chestii de plastic) si se loveste de ele cand ajunge la marginea patutului in rostogolire pt ca se ridica . Imi vine sa iau alt pat, de lemn... de ce nu m-am gandit oare cand l-am luat pe asta?! Mai pateste cineva asa?
Ramo, mami de Vlad-Gabriel (13.12.07)
Filmuletele Baby Einstein / Brainy Baby
Ramo, stai linistita, al meu e si mai puturos...

de pe burta pe spate o singura data a reusit, pe la vreo 2 luni... de atunci nik..

legat de patut, noi avem unul transformabil, zic eu foarte bun si care poate fi folosit ca apt normal cand deja copilul e mare... uite aici linkul:
http://www.babydesign.ro/mobilier.php?selid=22
pe asta il avem noi..

pupici!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
Eric la 5 luni
Eric in centrul de joaca
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Ank83 spune:
quote:
Originally posted by creemquote:
Originally posted by Ank83
Creem pai cum ai reusit???
Pai am calcat intr-o gaura de canalizare...ca dupa asfaltare au ramas asa locurile mai joase si uitandu-ma dupa tati cu carutul...poc! Si era un picior pe care l-am mai scrantit de cateva ori ...asa ca acum e durere mare![bang]
Eu nu am renuntat la ideea ca la bb2 ma voi mulge si ii voi da... Nu as face fata altfel la 2 copii asa mici... si vreau sa am macar jumatate de ora pe zi a MEA...
Heiii...juma de ora pe zi! cam mult, nu crezi?
AnkRaul
17.10.2007
sicu bb2
Poze Raulito
Ecaterina o mamica fericita deMARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
sunt si eu optimista...

Ank

si

Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris

sanduta spune:
Ne sosit tarcul. Mie una imi place foarte mult. L-am instalat in 5 minute si cred ca l-a fel de repede il stric . E mic cand e strans si e mare cand e desfacut.
Uite aici niste poze cu el:
http://picasaweb.google.com/sanduta27/Tarc/photo#5207992095645323826
eladea2005 patul vostru e super fain. Noi patutul l-am mostenit de la sora mea si e in stare inca buna, asa ca eu am fost multumita. Dar cred ca daca nu aveam unul ca al tau imi luam.

Ank83 spune:
quote:
Originally posted by creemquote:
Originally posted by ellis
BB, cand prinzi unul(iepure), sa mi-l trimiti mie - vreau doar de camp!
Ellis,de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
Si eu vreau iepure....iamiiii
Ecaterina o mamica fericita deMARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
dupa ce mergem la mare ...mergem si pe la bunici la vatra dornei si ..le-am dat deja comanda sa imi tina 2 iepuri sa ii halim

Ank

si

Poze Raulito

ancadragoman spune:
Sanda cat ai dat pe tarc?
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Aralia spune:
quote:
Originally posted by sandutaquote:
Originally posted by Araliaquote:
Originally posted by iuli-ana
Buna dimineata tuturor!
Fetele,as vrea si eu sa-i fac orez Dariei,unde gasesc din cel fara gluten???Sau...ce fel de orez ati folosot voi pana la 6 luni???
Orezul nu are gluten, problema e pentru cei cu intoleranta la gluten ca mai pot exista urme de alte cereale de la ambalare etc. Eu cred ca poti sa-i dai linistita.
Azi i-am facut si eu orez cu morcov, ceapa si ficatel. Sa speram ca o sa si pape, daca nu, Bijou e pe faza!
Eu de la 6 luni i-am dat si biscuit cu gluten cu tot. Si l-a tinut in manuta si l-a molfait tot! I-am dat deja de vreo 3-4 ori si se distreaza foarte tare cu el, dar se face ca o purcica.
Araliade Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Papica i-o zdrobesti cu furculita sau i-o faci cu blenderul? Si de care biscuiti i-ai dat?
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
www.dropshots.com/sanduta" target="_blank">Filme cezar
Legumele cu carnita la blender iar la masa de fructe dau pe razatoare, sa simta bucatele.
Biscuiti i-am dat petit beurre, se topesc mai usor cu saliva si poate sa inghita, nu se ineaca cu ei (am primit info asta de la o mamica cu fetita mai mare). Tot cu de-astia i-am facut odata cu mar, bagat la blender cu totul si a mancat ca o bebestie ce e!

Aralia

5 Nov. 2007
POZE
Copacul De Hartie

Aralia spune:
quote:
Originally posted by eladea2005
legat de patut, noi avem unul transformabil, zic eu foarte bun si care poate fi folosit ca apt normal cand deja copilul e mare... uite aici linkul:
http://www.babydesign.ro/mobilier.php?selid=22
pe asta il avem noi..
La asta am poftit eu cand eram insarcinata!! Dar am primit un patut de lemn de la cineva si atunci am renuntat la ansamblul asta, am facut pe bucati. Oricum, in momentul asta nu mi-ar fi incaput toate lucrurile Alexiei in comoda aia, asa ca nu-mi mai pare ATAT de rau dupa ea,dar totusi..
Am vazut bebe Eric. E un super bebe!

Aralia

5 Nov. 2007
POZE
Copacul De Hartie