Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (73)
Raspunsuri - Pagina 12

ellis spune:
quote:
Originally posted by sandutaquote:
Originally posted by ellis
Mie mi s-a spus ca sunt f bune loboda si stevua pt ca inca astea cresc salbatic, spre deosebire de spanac pe care il mai imbunatatesc ei sa creasca mai repede; a nu se intelege ca am ceva cu spanacul, margeluta papa o data pe sapt spanac cu out.
LAVINIA - SCUZE DACA TI-AM CREAT NEPLACERI, CA S-A DESCHIS DISCUTIA DESPRE PAPA, DAR EU VREAU SA STIU CE MAI GATITI VOI; MIE DC NU-MI PLACE CE SCRIE CINEVA SI NU AM 'CHEF' DE REOLICA, TREC MAI DEPARTE SI NU VAD.
MULTUMESC PT SUSTINERE CELOR CE S-AU GANDIT LA NOI CU ANALIZELE!
Ellis,de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
Ce-i aia stevua? Eu nu am auzit de ea. Unde se gaseste si cum se gateste?
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
www.dropshots.com/sanduta" target="_blank">Filme cezar
e stevie, dar dc ma striga fii-mea sau scriu cu ea in brate, e stevua
Ellis,

POVESTEA NASTERII

ellis spune:
quote:
Originally posted by Ank83
Si Raul are o perioada in care se maraie si cand il iau in brate rade... plus ca mai adoarme in brate si cu mana la tzitzi... (degeaba ca e gol acolo..nu e laptic)... Si eu zic ca asa se linistesc ...eu nu il privez de asta...ca s-ar putea invata in brate... Si eu sunt plina de fericire cand il vad ca se lipeste de mine cu asa drag
AnkRaul
17.10.2007
sicu bb2
Poze Raulito
pai cum sa ii privam? ce, am facut-o sa mauit la ea de departe si sa nu o iau in brate ca se invata asa?! Doamne fereste! si orice invat are si dezvat! eu ii arat ca o iubesc si ea ma rasplateste inzecit, se lipeste de mine cu gurita cu nasucul, inchide ochii si asaaaaaaaa se alinta...ca imi vine sa o pap; aseara a adormit in bratele mele in timp ce scriam pe dc.
Alessia a facut niste bobite rosii mici pe burtica, pe umeri si doar cateva pe spate; i-au aparut ieri dim, dupa ce luni seara am dat-o cu fiertura de tarate, am zis eu ca pt fundulet; dr ieri a zis ca sunt combinate si de la calodura; eu o culcam in maneca scurta+ pantalonas fff subtire, dar luni i-am pus body cu maneca lunga la 24,5-25 grade; sa fie de la caldura?
Ellis,

POVESTEA NASTERII

bb_yasmi spune:
neata
iasminush vad ca si-a "modificat" putin programul...trezirea la 7.30-8 in fiecare dimi...
ank, eu i-am luat de la miniblu babetica de plastic la iasmi.
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007

sanduta spune:
quote:
Eu am vedere mai larga asupra alimentatiei pentru ca ..nu am avut cazuri de alergie la gluten sau lactoza... si am vazut in schimb copii care au papat cu restrictii si cand au crescut au devenit foarte foarte mofturosi... Bine nu asta e ideea pentru care am o vedere mai larga asupra alimentatiei ..daca copilul meu avea probleme de tip alergic normal ca ma adaptam dupa el ..cum zice si Miha ..ca doar nu sunt capiata sa ii dau sa pape ceva ce ii provoaca alergii... dar asa nu imi fac atatea griji... nici ca gramaj .
Eu zic ca daca nu ai un copil cu probleme nu are rost sa sufli si in iaurt... Nu dati cu rosii ..ca ma feresc..
si sa stiti ca si eu am citit toate intolerantele care pot aparea de la x, y ...sau z aliment... dar e alegerea mea ...si asta pe tipul copilului meu
AnkRaul
17.10.2007
sicu bb2
Poze Raulito
Eu as zice ca toate problemele de alimentatie a copilor sunt cauzate de parinti. Dar sa nu ma bateti

sanduta spune:
quote:
Originally posted by ram0nicaquote:
Originally posted by ram0nica
Am reaparut si eu!! S-a defectat nu-stu'-ce la PC si abia dupa o luna a catadiscit iubitu' sa-i dea de cap. Daca nu trebuia sa predea licenta la facult. nici nu cred ca-l mai reparacurand...
Vasari, mi-am amintit ca ma intrebai parca la ce distanta stau de B. Olanesti. Pai sa tot fie 4 km., adica S. Valea Cheii. Tu daca spui ca bunicii la 8 km pe Olanesti sa banuiesc ca stau la C. Pausesti Maglasi? Ca si ai mei tot acolo stau.
Eladea, mi-a placut la nebunie fata lui Eric 'disperata' de papa!
Anca D in legatura cu mancarea pasata si eu stiu ca baiatului verisoarei mele a insistat socrela sa-i dea orice pasat pana la 11-12 lunicand m-am nimesit eu pe la ei in vizita. Eu am intrebat-o pe verisoara de ce nu o
pe socrela sa nu mai <strice> copilul... Faza e ca acum are deja peste 1 an si 3luni si inca e f mofturos la textura alimentelor.
Sanduta, si eu am lipsit intr-o zi 2 minute din camera (timp in care l-am lasat fix in mijlocul patului) si ca sa previn pusesem o perna pe partea pe care stiam ca se intoarce. Am revenit la fix momentul in care baiatul meu foarte fericit ajunsese la margine si era pur si simplu gata sa COBOARE la propriu din pat. Pt exemplificare, uitati aici (aveam aparatul in mana si am tras un instantaneu in timp ce l-am prins bine cu cealalta mana): http://good-times.webshots.com/photo/2027940630103351382IVQnjy
Pufulet si eu am luat teapa cu "cana cu cioc moale". Cand colo era mai degraba tare ca piatra. Am gasit insa de la NUBY, in drogheria "DM" din incinta supermarketului Real o chestie de silicon (cred ca se numeste) cu cioc la fel de moale ca si tetina. Nu curge deloc daca se rastoarna canita accidental scria pe prospect. Faza e ca nu am gasit si canita compatibila la care sa "infiletez" coicul in cauza. Am fugi ca s-a trezit bebe si cand mai intru va povestesc ce diferente (pozitive) am observat intre Pampers-ul romanesc si Pampers-ul importat.
Ramo, mami de Vlad-Gabriel (13.12.07)
Filmuletele Baby Einstein / Brainy Baby
Frumos instantaneu. Acum mie ciuda de ce nu l-am pozat si eu in nazdravania lui.Eu m-am speriat atunci
Si eu m-am cam speriat si nici mie nu mi-ar fi trecut prin cap sa-l pozez daca nu l-as fi avut deja in mana (plecasem in cealalta camera ca sa-i schimb acumulatorii pt ca pustiu' era in plina sedinta foto). Da' mi-a placut mult expresia fetei lui: eu il certam de zor: "mai Vlad, sa nu mai incerci sa mai cobori din pat pt ca tu esti mic-mic-mic si o sa te lovesti" si el se incrunta nedumerit ca si cum el nu a facut nimik rau, ci eu sunt cea rea ca l-am deranjat. Si ca o mama zapacita ce sunt, am vrut sa-i "arat" de ce l-am certat: l-am apucat usor de dupa umeri si l-am lasat in jos pana ce picioarele dadeau in gol si sa vezi ce panicat se uita in jur.
Ramo, mami de Vlad-Gabriel (13.12.07)
Filmuletele Baby Einstein / Brainy Baby
Superba cearta de parinte

ellis spune:
buna dimineata!
CREEM PUPICI, SA TREACA BUBA!
CRISTINA(SUFLET DE INGER) - eu pun fasolea verde la fiert(steamer cu cateva rondele de morcov, cu dovlecel, o feliuta mica de pastarnac si marar - cateodata mai puneam si o jum de cartofel; le mixez cu zeama de la fiert si ulei din cvele 2 tipuri; uneori ii mai picur lamaie cand o papa sau iautel sa o fac mai gustoasa;si cu carnita.
aseara am descoperit in palma fetei urme de unghii, sigur de la asistenta care i-a tinut manuta cand i-a luat sange, are 4-5 urme, nu una singura; ce sa mai zic de ele...beep, beep!
Ellis,de
POVESTEA NASTERII

sanduta spune:
quote:
Originally posted by SufletDInger
La multi ani sarbatoritilor!
Ce fac mamicile?
De la ce varsta ati introdus iaurtul? Am citit ca dati si fasole verde bebeilor? Cum o gatiti?
Noi suntem bine. Alexiss e fff plin de energie, nu sta o clipa, cred ca da din maini si din picioare de mii de ori pe zi. N-are rabdare nici sa manance, fac ca toate animalele sa-l tin in scaun si uneori tot esec, dar incet, incet razbim noi.
www.Satmarean-Alexiss.piczo.com
http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png
Ajuta-mi animalutul sa creasca http://www.sacrescmare.com/animalut-Chichi
Iaurtul se da de obicei la masa de la 17. Se poate da in momentul introducerii acestei mese, sau dupa ce a papat o perioada branza de vaca sau cereale cu fructe la aceasta masa. In medie dupa 6 luni daca copilul este diversificat.
Fasolea verde ca si legumele se fierb.

sanduta spune:
quote:
Originally posted by ellisquote:
Originally posted by ellis
Mie mi s-a spus ca sunt f bune loboda si stevua pt ca inca astea cresc salbatic, spre deosebire de spanac pe care il mai imbunatatesc ei sa creasca mai repede; a nu se intelege ca am ceva cu spanacul, margeluta papa o data pe sapt spanac cu out.
LAVINIA - SCUZE DACA TI-AM CREAT NEPLACERI, CA S-A DESCHIS DISCUTIA DESPRE PAPA, DAR EU VREAU SA STIU CE MAI GATITI VOI; MIE DC NU-MI PLACE CE SCRIE CINEVA SI NU AM 'CHEF' DE REOLICA, TREC MAI DEPARTE SI NU VAD.
MULTUMESC PT SUSTINERE CELOR CE S-AU GANDIT LA NOI CU ANALIZELE!
Ellis,de
POVESTEA NASTERII
Ce-i aia stevua? Eu nu am auzit de ea. Unde se gaseste si cum se gateste?
e stevie, dar dc ma striga fii-mea sau scriu cu ea in brate, e stevua
Ellis,de
POVESTEA NASTERII
Ma gandeam ca sunt chiar asa rupta de lume incat a aparut ceva noi si eu nu stiu

sanduta spune:
quote:
Originally posted by ellisquote:
Si Raul are o perioada in care se maraie si cand il iau in brate rade... plus ca mai adoarme in brate si cu mana la tzitzi... (degeaba ca e gol acolo..nu e laptic)... Si eu zic ca asa se linistesc ...eu nu il privez de asta...ca s-ar putea invata in brate... Si eu sunt plina de fericire cand il vad ca se lipeste de mine cu asa drag
AnkRaul
17.10.2007
sicu bb2
Poze Raulito
pai cum sa ii privam? ce, am facut-o sa mauit la ea de departe si sa nu o iau in brate ca se invata asa?! Doamne fereste! si orice invat are si dezvat! eu ii arat ca o iubesc si ea ma rasplateste inzecit, se lipeste de mine cu gurita cu nasucul, inchide ochii si asaaaaaaaa se alinta...ca imi vine sa o pap; aseara a adormit in bratele mele in timp ce scriam pe dc.
Alessia a facut niste bobite rosii mici pe burtica, pe umeri si doar cateva pe spate; i-au aparut ieri dim, dupa ce luni seara am dat-o cu fiertura de tarate, am zis eu ca pt fundulet; dr ieri a zis ca sunt combinate si de la calodura; eu o culcam in maneca scurta+ pantalonas fff subtire, dar luni i-am pus body cu maneca lunga la 24,5-25 grade; sa fie de la caldura?
Ellis,de
POVESTEA NASTERII
Si noi am avut asemenea pete, iar doctorul i-a dat sa-i dau Zyrtec. Acesta face ca daca cumva acele pete sunt reactii alergice la ceva ce mancam sa-i treaca. Daca sunt de la caldura vor trece ele de la sine. Noi am luat in aceea seara 5 picaturi si pana dimineata nu mai avea nici o pata. Dar inainte le avea de vreo 3 zile. De atunci nu a mai facut. Mie doctorita mi-a spus ca e in cazul in care observ ca am dat un aliment nou, in special fructe si deja seara apar pete. Eu de aceea inca nu am introdus banana. Am rabdare.

ellis spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
neata
iasminush vad ca si-a "modificat" putin programul...trezirea la 7.30-8 in fiecare dimi...
ank, eu i-am luat de la miniblu babetica de plastic la iasmi.
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mamisi bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007
se mai schimba copiii, na! oi fi deochet-o eu, ca prea ma mir de cat doarme! in schimb Alessia a dormit de la 9.30 la 6.30, s-a cam agitat ea in somn, dar nu a marait deloc, e prima noapte dupa vreo 2 luni cand nu maraie!
Vreau si eu iepure, nu Alessia eu, ca-mi place, la cuptor cu vin si masline!
Ellis,

POVESTEA NASTERII